66 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים אי אל 2 כנסו.....
דיון

כנסו.....

41 הודעות 7,836 צפיות לפני 21 שנים
#1 · לפני 21 שנים
שיי אחי אני מבקששש יש קהילהה גדולה ודווקא לא הרוב נמצאים באיסרא סים הרוב בכלל לא מוכרים.. ובכלל ב CALLSIGN שלהם אין IAF ככה שאתה דיי טועה בקטע הזה בכלל קהילת IL-2 בישראל די שקטיםם גם בהייפר לובי אנחנו לא בולטים טוב לא נורא הכל יבוא בזמנו...

!No Shnizel?No B&Z
Pilot that counts on missiles will die by the gun
#2 · לפני 21 שנים
אני מדבר קטנה יחסית לפלייט ודברים כאלה ודוגרי רוב מי שטס בIL אדיש כזה ואין לו IAF בשם אז אי אפשר לדעת אם הוא ישראלי..
IAF.101~guliver
טייס סדיר בטייסת 101 הוירטואלית!
#5 · לפני 21 שנים
בכיףף אהה ואגבב דווקא יש סיכוי דיי גדול שיבואו לפה אנשים למרות כל העיניין הזה של הבית שיסרא - סים נתנו אבל אתם צריכים להכנס לשם זה יבשש רצח יש הודעה פעם בשבוע...

!No Shnizel?No B&Z
#7 · לפני 21 שנים
אני יביא כמה חברהה שלי...אני לא מבטיח לך פה איזה קהילה של 50 אנשים...

!No Shnizel?No B&Z
#9 · לפני 21 שנים
אותי ירדן/שניצל הביא...
אבל הנה אני קורא את הדיון הזה ואני רוא רק בהודעות שלכם שיסרא סים נפל, שהקהילה שלכם משגשגת יותר וכו' וכו'... ככה אתם מצפים שאנשים יבואו לפה? לא נראה לי
ישרא סים נפל אבל הולך לחזור במתכונת חדשה וטובה יותר ואנחנו לא מתכוונים להיות בתחרות עם האתר הזה- כי אין שום סיבה.
יש קהילה של IL2 אבל היא קהילה שקטה... גם הטייסת שלנו לא כזו גדולה אב להנאיםש שיש בה הם סבבה לגמרי.
אני יסתכל פה בימים הקרובים וינסה להבין מי נגד מי פה 😉
עמית
סמ"ט וקצין גיוס טייסת 101 הוירטואלית
http://www.101vfs.2ya.co.il/
1
106thE-LOL
3,174 פוסטים · נתניה
#10 · לפני 21 שנים
Shtoza, ברוך הבא 🙂

בנוגע לדיון, אנחנו לא מנסים למשוך אנשים, אנחנו מקווים שאנשים יבינו לבד שפה יותר טוב ולכן יגיעו לפה בכוחות עצמם, עד עכשיו זה עובד.

בנוגע לזה שיסרא סים נפל וכאן יש קהילה משגשגת - זה לא דיבורים וזה לא דרך למשוך אנשים, זאת עובדה. ואני בטוח שאם תתעמק קצת יותר תראה שהיא נכונה.
#11 · לפני 21 שנים
אני אישית חושבב שהקהילה יכולה להסתדר אחלה בשני מקומות ועם יהיה שיתוף פעולה בין איסרא - סים ופרי פלייט יכולה לצאת קהילה יותר גדולה ויותר איכותית...ואני מציע שעם יש הסכמה לשיתוף פעולה אז כדי שיתחיל עכשיו כי יותר מאוחר הקהילה של פרי פלייט תהיה גדולה ואיתה היריבות...

!No Shnizel?No B&Z
1
106thE-LOL
3,174 פוסטים · נתניה
#12 · לפני 21 שנים
Shnizel, לפני פתיחתו הרשמית של אתר פרייפלייט הצענו שיתוף לאיסרא סים, הם הסכימו אבל לא התחילו להזיז עיניינים, אחד בצא אחד לא עושה כלום - כולם מפוזרים שם ולא כל כך היו רציניים בנוגע האיחוד לפי דעתי. לכן החלטתי לפתוח את פרייפלייט רשמית ולפי מה שאני רואה דווקא הולך לא רע. 🙄
#13 · לפני 21 שנים
בכלל זאת , אני מציע שתדבר עם דן פדנוס ועוד כמה אנשים שיש להם קשר לשני האתרים ותלחם על העיניין הזה...

!No Shnizel?No B&Z
1
106thE-LOL
3,174 פוסטים · נתניה
#14 · לפני 21 שנים
בוא אני אגיד לך משהו, בנתיים לפי מה שאני רואה אין לי שום אינטרס לגבש את שתי האתרים. פרייפלייט עובד בעוד שאיסראסים נופל - למה שאני אחלוק את האתר עם חברה שלא מזיזים דברים בעוד שאני מתאמץ בכל כוחי לשמור על אתר פעיל ומעודכן.
#15 · לפני 21 שנים
טעות - איסרא סים חוזר ובגדולל הוא חוזרר והם מזיזים הרבהההה תאמין לי שמזיזים הרבה שים לב לפני כמה זמן היה מטס ביום העצמאות בחסות איסרא סים בעוד שבוע אנחנו מגיעים לגמר בתחרות קרבות 1 על 1 ...

!No Shnizel?No B&Z

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.