109 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים מועדון הטייסים טייס קרב בארה"ב
דיון

טייס קרב בארה"ב

27 הודעות 5,224 צפיות לפני 17 שנים
#1 · לפני 17 שנים
שאלה- האם צבא ארה"ב מקבל אליו אנשים מחוץ לארה"ב בין היתר גם כאלו בלי אזרחות אמריקנית, ואם כן האם ניתן להפוך לטייס קרב אמריקאי מתוך כך?
#2 · לפני 17 שנים
לא...כדי להתקבל לשירות לכל תפקיד צבאי באחד מהזרועות האמריקאיים (צבא אויר מרינס וכו) צריך לפחות גרינכארד.
כדי להתקבל כטייס יש גם מגבלת גיל (לא זוכר בדיוק מהי - פעם בדקתי פה עם לשכת גיוס של חיל הים)

לגבי טייסי קרב - אצלם השיטה היא שונה...עושים קורס מלא ורק בסיומו מי שהצטיין ויש לו את הבריאות המתאימה יכול לבחור לאן ללכת - תובלה מסוקים קרב (ותתפלאו אבל יש כאלה שמתאימים לקרב אבל בוחרים ללכת דווקא לתובלה)

אם אתה חושב על אמריקה תתחיל לחשוב איך להתאזרח שם קודם
#3 · לפני 17 שנים
אני רק מבהיר את הנקודה - לי זה נראה לא שפוי לשרת בצבא של מדינה שאין לך שמה אזרחות

VATIL Member and Pilot

Tennis Player In The Blood
#4 · לפני 17 שנים
יותר מכך - זה לא שפוי לחיות במדינה עם חיל האויר הטוב ביותר ולא להתגייס שם 😱
#5 · לפני 17 שנים
אפשר להיות טייס אפאצ'י עד גיל 35 בארה"ב , בכול מקרה בטח יש אתר או איי מייל שאתה יכול לברר ויגידו לך אם צריך גרין קארד או לא...מקסימום נישואים פיקטיביים חחח...
#6 · לפני 17 שנים
אף אחד לא אמר שאני חושב על זה. זו שאלה של חבר.
האם גם שם יש טרום מיונים כמו אצלנו, או שישירות מגיעים לקורס לפי רצון?
תודה על העזרה.
#7 · לפני 17 שנים
claud כתב/ה:אפשר להיות טייס אפאצ'י עד גיל 35 בארה"ב

אז בגיל 36 הם מפסיקים לטוס?
#8 · לפני 17 שנים
לא הכוונה שאפשר להגיש בקשה להיות טייס עד גיל 35 ...כמו שפה אי אפשר לעשות קורס טייס אם אתה מעל גיל 27 כמדומני...

אז שמה אפשר להגיש בקשה עד גיל 35 אבל רק למסוקים למטוסים זה נראה לי כמו אצלינו עד 27
#9 · לפני 17 שנים
בארה"ב יש גם דרישות דופקניות ולא מוצדקות מאנשים שלצערם מרכיבים משקפיים?
"הגם להורגך השקם להורגו ויפה שעה שש"
#11 · לפני 17 שנים
הלוואי והתנאים היו כמו באמריקה !

בכל אופן אני חושב על זה כאופציה
אנתוני

17 שנות ותק בטיסה

Intel Core i7 5930K 3.5Ghz
GIGABYTE G1 Gaming GA-X99M
32GB DDR4 3000Mhz
Nvidia GeForce GTX 970 4GB
1TB SSD
#12 · לפני 17 שנים
אני יודע.. המספר שאפשר עד עליו הוא 1.75 או 1.5, ולי יש בדיוק 2.5... איזה מבאס... מה הבעיה ללבוש משקפיים מתחת לקסדה?...
"הגם להורגך השקם להורגו ויפה שעה שש"
#13 · לפני 17 שנים
claud כתב/ה:אז שמה אפשר להגיש בקשה עד גיל 35 אבל רק למסוקים למטוסים זה נראה לי כמו אצלינו עד 27

אם אני לא טועה בחיה"א הישראלי זה הרבה פחות, משהו כמו 22 או 23, אבל אין לי ממש על מה לבסס את זה בשלוף.

צוות ניהול ראשי - פריפלייט
#14 · לפני 17 שנים
עד גיל 23 . לעתודאים עד גיל 24.
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#15 · לפני 17 שנים
אני לא מבין משו
כולכם פה רוצים לשרת באמריקה? מה עם צה"ל? אי אפשר גם וגם... ואתם לא תשרתו צבא אחר רק בגלל שהנשק שם מתקדם יותר[וגם זה לא בהרבה], אני מקווה...
חבל לשרת באמריקה כשאפשר פה.
יהונתן

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.