58 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור בלימת מטוסי קרב לאחר נחיתה
דיון

בלימת מטוסי קרב לאחר נחיתה

22 הודעות 4,266 צפיות לפני 17 שנים
#2 · לפני 17 שנים
בקשר לשאלה של פותח האשכול..
הסיבה שכנראה אתה מחליק, היא המהירות הגדולה שאתה כנראה מגיע למסלול.
פתח מעצורי אוויר, תוריד מדפים(נדמה לי שיש) ולחץ על המעצורים.
בקשר ל-F-16, מטוס מדהים...
דניאל פולק
#3 · לפני 17 שנים
תגידו תמיד שאני מגיע למסלול הנחיתה תמיד לבוא אליו שהמנוע הכי לאט ואיטי כדי שהנחיתה תהיה מוצלחת וטובה לא?
#4 · לפני 17 שנים
pop141, מצערת על סרק בגלישה ובטאץ' דאון,לאחר הטאץ דאון לסגור מצערת ובמידה ויש במנוע אפשרות לרוורס מעבירים לרוורס

VATIL Member and Pilot

Tennis Player In The Blood
#6 · לפני 17 שנים
איך אפשר לסגור מצערת בסרק?
תמיד מפעילים כח בגלישה ובהצפה, בהתאם לנדרש. כנ"ל לגבי מדפים ומהירות גישה.
התוצאה של התהליך צריכה להיות נחיתה בטוחה, וכל האמצעים כשרים.

Kickbox.co.il
נדב
#7 · לפני 17 שנים
pop141 כתב/ה:תגידו תמיד שאני מגיע למסלול הנחיתה תמיד לבוא אליו שהמנוע הכי לאט ואיטי כדי שהנחיתה תהיה מוצלחת וטובה לא?
אתה אופטימי... כדי שהנחיתה ב F-18 תהייה מוצלחת וטובה, לא מספיק רק להגיע כשהמנוע הכי לאט ואיטי! קודם כל אתה צריך לדעת את היסודות של הנחיתה ולדעת להנחית לפחות מטוסים קלים.

בכל מקרה, קודם כל אתה חייב להיות בפיינל בקונפיגורציית נחיתה: גלגלים(G), מעצור אויר(/) ומדפים מלאים ("F8"😉, בשביל ההתחלה תהייה עם מנוע במינימום(סרק).
אתה חייב להגיע במהירות הנכונה 140-155 תלוי במשקל המטוס(כמות הדלק). כדי לדעת שאתה במהירות הנכונה-יש מין רמזור קטן שצמוד לתצוגה העילית מצד שמאל. כשמואר העיגול הצהוב- אז אתה במהירות הנכונה לנחיתה, ולא צריכה להיות בעייה לבלום ולנחות כמו שצריך

אם מופיע החץ התחתון שמצביע כלפי מעלה-אתה מהיר מידי, תרים טיפה אף כדי להאט (אף בכיוון החץ).
אם מופיע החץ העליון שמצביע כלפי מטה-אתה איטי מידי, תוריד טיפה אף כדי להאיץ(אף בכיוון החץ).
שמור את המהירות הנכונה(עיגול צהוב) כל מהלך הגלישה אל המסלול.

בהצלחה.
מולי

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.