J Jaspern 1,077 פוסטים #1 · לפני 17 שנים בתור למד, קשה לי לעצור את הדמעות כשאני רואה דבר כזה. Kickbox.co.il נדב
y yarin_l10 964 פוסטים #2 · לפני 17 שנים Jaspern, חח באסה לו הוא התנגש 😛 אבל חוץ מזה: תותח! הכי אהבתי את כל ההחלקות כוח.. VATIL Member and Pilot Tennis Player In The Blood
u uri_ba טייסת 108 4,693 פוסטים #3 · לפני 17 שנים מקווה בשבילך (ובשביל הסובבים אותך) שאתה מבין שאתה לא אמור לנסות לעשות את זה 😛 אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
y yarin_l10 964 פוסטים #4 · לפני 17 שנים uri_ba, אתה מדבר אלי? אני ממש לא מתכוון לעשות את זה,גם אם כן אז נעשה את זה עם איזה ססנה 172 קטן 😛 VATIL Member and Pilot Tennis Player In The Blood
M Mike_69th מודרטור מנהל ראשי 69 הפטישים Virtual Israeli DogFighters 7,521 פוסטים #6 · לפני 17 שנים יוכנס מסלול דומה למגרשי התרגול של משרד התחבורה לאלתר! צמיגים, ז"ל. מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי 69 הפטישים הוירטואלית הותיקה נערך לאחרונה: לפני 17 שנים
E Eagle_King מנהל טייסת 106 חוד החנית 5,687 פוסטים · חולון #7 · לפני 17 שנים אני לומד על דברים כאלו עם הדרך ללא מוצא במגרש אבל בהרבה הרבה פחות מהירות חחח. בן קלי. צוות ניהול ראשי פריפלייט.
p pilotxf-16c 1,645 פוסטים · חלפת,הופלת P: #8 · לפני 17 שנים מדהים. אם היה לי רישיון ומגרש כזה לא הייתי מפחד לנסות.[כמובן עם איזה מקצוען לידי והגה ודוושות 😂 ] בברכה, ירין.
T Tal-T 501 פוסטים · חולון #9 · לפני 17 שנים OMG קטלני אבל אני מעדיף את סרטוני האירובטיקה של הבלו אנג'לס 🙂