R RF מודרטור בוגר בית ספר לטיסה טייסת 108 3,055 פוסטים #1 · לפני 17 שנים Mike_69th כתב/ה:🙂 אכן אני מקווה שהדיון לא הפך לאימון שימוש במנועי חיפוש לפי תמונה 😂 ואללה? יש מנועי חיפוש כאלו? למדו אותי RifleFighter רמי וייברמן
M Mike_69th מודרטור מנהל ראשי 69 הפטישים Virtual Israeli DogFighters 7,521 פוסטים #2 · לפני 17 שנים ואז כל הדיון ירד לטמיון אה? 😄 בכל מקרה, אני מכיר את tineye, חפש בגוגל. מנוע חיפוש לא רע, אבל לא תמיד מוצא תוצאה, הם עובדים על זה. מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי 69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
u uri_ba טייסת 108 4,693 פוסטים #3 · לפני 17 שנים יש גם סטארט אפ ישראלי (שאני לא זוכר את שמו) שיודע לזהות תמונה, לחפש תמונות דומות ואז לחפש עפ"י פרמטרים משתנים שים תמונות של 911 אדומה, תלחץ על צבע כחול והוא יחפש לך 911 כחולות. אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
y yarin_l10 964 פוסטים #4 · לפני 17 שנים טוב חברה,בוא נחיה קצת את האשכול,לא הייתי פה(באשכול הזה ספציפית,בפורומים בכללי כן הייתי) הרבה זמן ואני צריך שמישהו יתנדב כדי להגיד לי למי צריך להעלות נקודות וכמה.. ושמישהו יתנדב לשים תמונה בבקשה VATIL Member and Pilot Tennis Player In The Blood
F F-14 תורם/ת באתר 469 פוסטים · ראשל"צ #5 · לפני 17 שנים אתה לא שמתה לי הרבה נקודות מאז שהלכת אור סטפנסקי מטיס(טיסנים): MSH PROTOS 500 MULTIPLEX F-105 TUWISTER JET MSC Unique 3d sport MULTIPLEX Acro Master ultimate 3d DualSky Breeze Pro PC 9 EP F-14 EP
F F-14 תורם/ת באתר 469 פוסטים · ראשל"צ #6 · לפני 17 שנים ד"א:אתה צריך להוסיף לי 5 נקודות 🙂 אור סטפנסקי מטיס(טיסנים): MSH PROTOS 500 MULTIPLEX F-105 TUWISTER JET MSC Unique 3d sport MULTIPLEX Acro Master ultimate 3d DualSky Breeze Pro PC 9 EP F-14 EP
P Prince869 מנהל טייסת 191 אבירי השחקים 735 פוסטים #7 · לפני 17 שנים מטוס של חיל האויר האירני, האירנים קוראים לו shafaq. רז פרינץ, צוות ניהול ראשי, פריפלייט. צוות vIAF ואטיל.
y yarin_l10 964 פוסטים #8 · לפני 17 שנים חברה זה לא עוזר לי כזה בלאגן,שמישהו יתנדב בבקשה להגיד לי למי אני צריך להוסיף נקודות וכמה,בצורה י-ש-ר-ה VATIL Member and Pilot Tennis Player In The Blood
P Prince869 מנהל טייסת 191 אבירי השחקים 735 פוסטים #10 · לפני 17 שנים אבל צדקתי...אז נקודה לי... רז פרינץ, צוות ניהול ראשי, פריפלייט. צוות vIAF ואטיל.
u uri_ba טייסת 108 4,693 פוסטים #11 · לפני 17 שנים prince869 כתב/ה:אבל צדקתי...אז נקודה לי... לא הייתי קורא לזה אתגר.. קליק ימני-->Properties וזהו.. אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
F F-14 תורם/ת באתר 469 פוסטים · ראשל"צ #13 · לפני 17 שנים לא נורא עדיין אתה צודק אז תן בראש 😄 אור סטפנסקי מטיס(טיסנים): MSH PROTOS 500 MULTIPLEX F-105 TUWISTER JET MSC Unique 3d sport MULTIPLEX Acro Master ultimate 3d DualSky Breeze Pro PC 9 EP F-14 EP
u uri_ba טייסת 108 4,693 פוסטים #14 · לפני 17 שנים Freeflight כתב/ה:אז ככה גילית את כל המטוסים? 😱 מצטער לאכזב אותך, רק אתה וF14 לא משנים את השמות של התמונות... אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
u uri_ba טייסת 108 4,693 פוסטים #15 · לפני 17 שנים טוב, קצת נתקענו אז אני אשים משהו.. מטופש, אבל לא הצלחתי להתאפק. השתתפות לבני המשפחה, בעלי הסוד ולF14 אסורה בהחלט. (מצטער 🙂) אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!