141 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים תעופה וביטחון נחיתה מדהימה
דיון

נחיתה מדהימה

30 הודעות 4,475 צפיות לפני 17 שנים
#1 · לפני 17 שנים
כי באנימציה לא צריך לדאוג שיש לך ביטוח חיים לפני שאתה מנסה (למרות שאם אתה טייס אירובטיקה אני לא יודע אם יתנו לך פוליסה מי יודע מה בכל מקרה) 😛

זה שזה אפשרי (שאני לא משוכנע בזה, אולי כן אולי לא) לא אומר שהצילום מקורי.

בנוגע לפוקוס - שים לב לפוקוס בעיקר בסוף. המטוס והאיש שרץ שניהם לא בפוקוס מלא, באופן שלא כל כך טיפוסי לאיך שרוב המצלמות מתנהגות עם פוקוס אוטומטי מהניסיון שלי. אלה גם בדיוק הפריימים שנראים הכי מזויפים, מבחינת השתקפויות של האור למשל. האיש שרץ נראה לי ממש כמו מודל, גם בתנועות שלו.

עכשיו, אני לא מומחה באנימציה או בצילום, אבל זה אחד הדברים שגורמים לי להאמין שאין כמעט סיכוי שהסירטון הזה אמיתי. כמו שאמרת - הוא "נראה" לי כמו אנימציה ממוחשבת. בדבר אחד אני מסכים איתך - באמת שאין טעם להתווכח על זה.

צוות ניהול ראשי - פריפלייט
#2 · לפני 17 שנים
אני הסתכלתי יותר על הקטע של אחרי הנחיתה - התגובות של הטייס (וגם זה שרץ אליו) מתאימות לתגובות של מי שהיה עסוק בתלפקד בארוע קשה ורק אחר כך מתפנה לקלוט מה קרה.
#3 · לפני 17 שנים
אני לא חושב שזה אמיתי ביחוד שאחרי הנחיתה רואים כמה שזה ניראה כמו אנימציה (המטוס ).
בברכה, קובי. (kobi117)
מטיס טיסנים בהווה, מטיס כטבמ"ים בעתיד.
#4 · לפני 17 שנים
(יש גם סרטון של ראיון עם הטייס אחרי האקשן http://www.jamesandersson.com/video01.html)

ואני אגע בלמה אני חושב שזו אנימציה, על סמך השניות האחרונות, בעיקר הרגעים של פתיחת החופה:
הדבר הכי ברור הוא תנועות הטייס. חלקות מדי. גם אם אדם כרגע ביצע משהו שכמעט עלה לו בחייו, הוא לא היה פותח חופה ,למשל, בצורה כל כך איטית, אחידה ועוד מחזיר את הידיים לקוקפיט באותה מהירות.

כן נסע ימני משום מה מחזיר השתקפות אור כלשהי ממקור לא הגיוני, הוא בכלל נמצא בצל של המטוס. שימו לב שההשתקפות עליו זהה להשתקפות מהשמאלי.

WTF?! החופה לא מטילה צל על המטוס כשהוא מרים אותה! לא הזכוכית שלה, שרואים בבירור שהיא מושחרת, ובמיוחד לא המסגרת שלה! כל זה בהתחשב בעובדה שחייבים לראות הצללה כל שהי של החופה על שאר המטוס- כי רואים שמקור האור נמצא בערך בשעה 12 גבוה של המטוס עצמו (שימו לב לצל של הטייס כשהוא נשען שמאלה ומוציא את הראש).

בלי לגעת בנקודות אחרות (למשל- כמות האור על המטוס שונה בכללי מכמות האור בכל הסצנה, ופשוט רואים שהוא מודל תלת מימד), נלך לפי הסרטון של הראיון עם הטייס:

-הוא אמנם מסביר דברים בצורה מאוד שטחית (מתאר טוב את מהלך ההתרחשויות בסרטון), וזה לא נראה כאילו הוא יודע ממש על הוא הוא מדבר, אבל אני לא אקח את זה כדוגמה, זו לא נקודה עובדתית ממש.

-שימו לב לשעון על יד שמאל- הוא ממתכת כולו ומחזיר יחסית הרבה אור אפילו כשבאיזור אין יותר מדי תאורה. מכאן, לפי ההשתקפות על המטוס- הייתי מצפה לראות את השעון שלו בוהק כש"הוא" פתח את החופה. אבל -לא בוהק, ובקושי שעון.

אנימציה טובה, שילוב מגניב בשוט אמיתי. אבל רק אנימציה
😛

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#6 · לפני 17 שנים
אני חייב להודות, הסרטון של הראיון והאתר של הבחור די מחזקים את הטענה שהסרטון אמיתי... הוא עדיין נראה לי מזויף, אבל קשה לי להאמין שמישהו יטרח עם האתר וכו' רק בשביל מתיחה 😱 מבולבלים? גם אנחנו.

#7 · לפני 17 שנים
כן, הוא נעשה כדי לתמוך באמינות של הסרטון המקורי, סך הכל החבר'ה ב KillaThrill.com עשו אחלה פרסומת לעצמם.

הנה עוד משהו שלא מסתדר עם כל העניין:
אין שום תמונה של המטוס. כלום. שום תמונה שיכולה להיות מצולמת במציאות.
באתר של ה"טייס" יש רשימת הופעות במירוצי האויר של רדבול, באתרים של המירוצים האלה, הוא לא מופיע ברשימת הטייסים.
אם המטוס היה אמיתי, נניח שהוא כן השתתף במירוצי האויר: הדגם שלו, לפי האתר הוא G-300 (דגם שלמעשה מבוסס על הG-202) עם מנוע בוקסר משופר. לפי האתר הם שיפרו את תפוקת המנוע ל475כ"ס אבל בתחרויות הם משתמשים בגרסה התקנית שמפיקה 350כ"ס.

אוקיי. לפי האתרים של מירוצי האויר, משתמשים בהם רק בEXTRA 300SR, EDGE 450 וב XMS.
שוב- שום רישום למטוס ה"אקזוטי" של מר ג'יימס אנדרסון.

Twister, כסף. Killathrill היא חברת ביגוד, כפי הנראה. וזו שיטת פרסום נהדרת! שידור באתרי וידאו ויראליים באינטרנט עולה להם........כלום!

דבר נוסף, לפי האתר http://www.killathrill.com/killaworlds/kw3.action

אה הא, אז הוא נודה ממירוצי האוויר בגלל פעלול מסוכן ולא מוכר...כמה נוח כדי לא להשאיר שום רישום באתרים הרשמיים של המירוצים...או להיות לחלוטין בלתי מוכר.

והיי- חשבתם למה לא הודיעו איפשהו על המקרה הזה של הנחיתה בלי כנף? זה די מעניין, ועם זאת- ידוע רק בזכות יוטיוב, ואתרים דומים...

עוד דבר!
אוקיי, נראה שמישהו ערך מחקר נחמד לגבי העניין.
http://aido3n.blogspot.com/2008/10/c-the-best-pilot-ever.html
אז לפי האתר שלו, הוא זכה במקומות 14, 15 ו24. זאת כאשר מספר המשתתפים במירוצי האויר הוא רק 12.

רואים לאן זה הולך?

#8 · לפני 17 שנים
פייייייי. אני חושב שאני יכול להוסיף פה עוד ראיה מכריעה.

לפי whois.net, הדומיין killathrill.com רשום על שם Cristoph Thielecke, והאדמין שלו הוא Georg Gabrielides.
הדומיין jamesandersson.com רשום על שם Sandra Thielecke (אשתו שתחיה?), והאדמין שלו גם הוא Georg Gabrielides.

ראוי לציין גם שכתובתם של מיודעינו כריסטוף וסנדרה זהה.

רחוב Brödermannsallee 18b בעיר Halstenbek שבגרמניה, אם מישהו רוצה לשלוח להם גלויה. מיקוד 25469.

http://www.whois.net/whois_new.cgi?d=killathrill&tld=com

http://www.whois.net/whois_new.cgi?d=jamesandersson&tld=com

זאת עדיין נראית לי השקעה מוגזמת בשביל קצת פרסום 🤔

עריכה: עכשיו אני רואה שבלינק שנתת מדובר על בעלות הדומיינים אבל מזווית אחרת - סנדרה רשמה את הדומיין עם אימייל של killathrill.

#9 · לפני 17 שנים
דן, למה ההשקעה מוגזמת? תראה איזה דיון התפתח כאן. העלויות הן מינימליות ומידת החשיפה עצומה.
תאר לך ש-Renuar ו-FOX היו מוותרים על הקמפיינים החורפיים החדשים שלהם (כל אחד בשווי של למעלה ממיליון וחצי שקלים, כמדומני) ובמקום הזבל הזה עם בר רפאלי והאידיוט שמתגלח ב-slow motion היו יוצאים עם קמפיין יצירתי כזה, שמושך את העין ומייצר עניין. לא שווה?

Kickbox.co.il
נדב
#10 · לפני 17 שנים
חחח הצחקתם אותי! אתם באמת מתווכחים על אם זה אמיתי או לא???? ברור שזה לא אמיתי!! זה במחשב,וזה בכלל פירסום של סימולטור (טיסנים ומסוקים על שלט) חדש...חחח....למי שקצת מבין בטיסנים לפני כמה זמן קרה שלאלוף עולם התנתקה הכנף מהטיסן אבל הוא בכל זאת הצליח לנחות בסדר גמור וכל העולם היה בדאגה למה זה קרה וכל זה,ולכן עשו את הסירטון הזה שמראה כאילו איזה מציאותי הוא...חח...
#12 · לפני 17 שנים
Mike_69th כתב/ה:אשמח לדעת איזה סימולטור ואיך זה מפרסם אותו כשכל מה שיש בסרטון מוביל לחברה שמייצרת בגדים...

אין לי מושג (-: מה שאני יודע זה שהסירטון הזה רץ בפורומים של הטיסנים,וטוענים שזה מרמז על סימולטור חדש,כנראה מחברת מסוקים וטיסנים חדשה שיצאה.
#13 · לפני 17 שנים
עוד משהו לא הגיוני:
שימו לב שדווקא את הטיסה האווירובטית הזאת צילמו...
ועוד משהו: איך זה שהתחילו לצלם 5 שניות לפני התפרקות הכנף?(זה כבר אחרי שהוא המריא גם)

גם שימו לב שה"טייס" בהנחה שזהו טייס אנושי בריא ושלם...
אך המטוס לא היה בגלישת 3 מעלות ולמטוס הזה אין את היכולת של בולם הזעזועים כמו שיש למטוסי נוסעים גדולים...
כך שהגלגלים היו אמורים להתפרק מאנרגיית ההתנגשות בקרקע..חוץ מזה ששום מתכת לא מוליכה אנרגייה
בקיצור: תחשבו טוב על זה-זה הכל עניין של פיזיקה והגיון...

VATIL Member and Pilot

Tennis Player In The Blood
#14 · לפני 17 שנים
וההוכחה האחרונה שלי לכך שהסרטון לא באמת התרחש:

אני מציג בפניכם את הסרטון המקורי, בכיכוב טיסן, ללא ספק הם התבססו עליו בשביל האנימציה למודל.
[video width=400 height=350]http://www.youtube.com/v/SsNIhBlyepc[/video]

#15 · לפני 17 שנים
מזוייף אבל נראה אמיתי לחלוטין - שימו לב לבחור הבלונדיני שרץ בסוף לכיוון המטוס - מי שמכיר את המסך הירוק של הוליווד יודע שהוא בעצם רץ מול מסך ירוק - ואז בעריכה הירוק הופך לרקע פלוס המטוס שמים וכל מה שנמצא שמה.
איך החופה נפתחה? אין לי מושג - אבל זה בהחלט לא אמיתי.

יחי הטכנולוגיה.

ואגב, שימו לב לזה :

אכן דומה - גם בפוקוס, גם באפקטים.

המסקנה ברורה. יחי הטכנולוגיה.
מ"ט 110 אבירי הצפון
www.110vfs.2ya.com
טייס בצוות האווירובטי

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.