adislash כתב/ה:[quote="pilotxf-16c"]adislash, כל המשפטים האלה של איש איש באמונתו יחיה מבחינתי אלה משפטים מגעילים שחילוניים המציאו כדי לרחם על עצמם ולא להכנס לויכוחים של דת י הם יודעים שישתיקו אותם בהם והם יראו לנכון שיש אלוהים.
1. אתה נשמע כמו דוס שראיתי בירושלים.
2. יש לך הוכחה לזה שאלוהים קיים? אני לא אומר שהוא לא קיים אבל אם אתה כלכך בטוח תביא הוכחה.[/quote]
הוכחה? ממתי הכל יכול(ה' ) חייב להוכיח לאחד כמוך... משו? (לא שאני מזלזל בך)..
ממתי אמונה נהפכה לעובדה?
אני הכי לא אוהב להתווכח בנושאים האלו... אבל
מה זה הכותל המערבי?
הר הגלבוע? ה"נס" שקרא שם (אם אני לא טועה זה בגלבוע)
מאז שה' אמר שלא ירד שם שום טיפת גשם.. מאז אותו יום... אין עד היום שם שום טיפת גשמים... שום דבר!
ועוד הרבה דברים.
משפט שכולם מכירים:
"אנשים רגילים צריכים לראות כדי להאמין,
אנשים חכמים צריכים להאמין כדי לראות."
כנראה שאתה מאלה שעד שלך לא לא יוכח.. בשבילך זה לא היה ולא נברא.
יש דברים... שצריך להבין אותם.. ואז הכל נראה אליך בצורה שונה.. אחרי שאתה מבין.. אז אתה רואה..
ואני תומך בזה.. ולהגיד לך.. דברים קראו לי.. שלעולם לא האמנתי שיקרו לי! ועד היום אני מודה על כך!
(לא ניסיתי שום כוונה לפגוע בשום חלק מהכתיבה.. אם היא בוטה.. מצטער, אבל אם רק ככה מבינים אותי... אין מה לעשות)
האא ועדי, אני בחיים לא אצום כדי להראות שאני יהודי צדיק.. להגיד לך ת'אמת אני הכי לא יהודי צדיק שיש..
אני לא מתקרב לרמת הצדיקות בכלל.. אני אזרח.. יהודי שגר במדינת ישראל תחת הגנתה של צה"ל
בדיוק כמוך וכמו כולם פה..
ואני ממש לא צם בשביל ה"צדיק ליום אחד"... ואני מציע.. שגם בבקשה ממך לא להגיד שטויות כאלו.. אפילו אם לא התכוונת אליי.. זה מעליב.
נ.ב.
למה אנחנו תמיד גוררים את זה לוואחד ויכוח... למרות שאני אגיד אני מת על הדברים האלו
😛
(רק בלי החלק של ההתרגזויות...)
ירון.
טייס CVFR, IFR, ATPL ומסוקים.
מסנג'ר: Yaroon013@hotmail.com