y yaniiiv 573 פוסטים #1 · לפני 20 שנים מאיפה התמונות האלו לקוחות מאיזה משחק? מהירים כברק - עוקצים כעקרב
E Eagle Driver 308 פוסטים #2 · לפני 20 שנים yaniiiv, השאלה כבר נשאלה ונעתנה- מדובר בסימ' Strike Fighters: Project1 . נא לשים לב להבא.
1 106thE-LOL מנהל dcs world mods 3,174 פוסטים · נתניה #3 · לפני 20 שנים Foxbat, הסקין נראה טוב... אך אפשר לשפר את הסמלים שמופיעים בסקין. יש קובץ עם כל הסמילים שיקיר רן ומייק יצרו.. אני אנסה להשיג לך אותו להעביר לך אותו על מנת שתוכל להשתמש בו ➡️ רועי וודאל פריפלייט - אתר הסימולטורים מספר 1!
R RvE=Getsno= 1,548 פוסטים #4 · לפני 20 שנים תודה רבה 106thE-LOL - אתה יכול להיות יותר ספציפי לגבי הסמלים - אשמח מאוד אם תמצא ותשלח לי את הסמלים של מייק ויקיר. 😉 רוברט בירנבאום צוות ניהול ראשי- פריפלייט RvE=Getsno= DOn't quIT
1 106thE-LOL מנהל dcs world mods 3,174 פוסטים · נתניה #5 · לפני 20 שנים הסמלים הכוונה: למשל הנשר שמופיע על הזנב או המגן דוד הכחול לבן, כל הכתוביות שאמורות להופיע על המטוס... הכל. צריך לחכות שמייק יחזור מהצבא בגלל שיקיר לא רוצה לשלוח לי את זה 😂 נשיג לך את זה אל תדאג 😉 *בדוק פרטי ➡️ רועי וודאל פריפלייט - אתר הסימולטורים מספר 1!
y yaniiiv 573 פוסטים #7 · לפני 19 שנים נחמד ביותר... אחלה... תמונות ממש יפות 👏 מהירים כברק - עוקצים כעקרב
E Eagle_King מנהל טייסת 106 חוד החנית 5,687 פוסטים · חולון #8 · לפני 19 שנים yaniiiv, שים לב לתאריך. להבא לא לעלות דיונים ישנים. בן קלי. צוות ניהול ראשי פריפלייט.
D DeepSpace 160 פוסטים #9 · לפני 18 שנים טוב, אם כבר הקפצתם.. אשכול שנפתח בעקבות הערה שלי בפרש.. יכול להיות שכמה מכם יופתעו (שימו לב לתאריך פתיחת האשכול, וכן, הוא עבר צנזורה). http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=209555