60 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים תעופה קלה הוירטואלי אל מול האמיתי
דיון

הוירטואלי אל מול האמיתי

7 הודעות 2,864 צפיות לפני 17 שנים
#1 · לפני 17 שנים
האם לפני קורס טייס אזרחי מומלץ להתמחות במטוס מהסוג עליו אלמד בסימולטור פלייט סים של מיקרוספוט.
?
"במקום בו אין אנשים השתדל להיות איש"
#2 · לפני 17 שנים
כן למה לא..?
זה לא יזיק, זה רק יוסיף לידע שלך.
אבל אם אתה רוצה לדעת מעבר לזה, בקשר לקורס טייס צבאי, חברים של אח שלי מהקורס היה להם רשיון טייס פרטי והם לא עברו את הצ'קים...ויש כאלה שתותחים בסימולטורים ולא עברו את הצ'קים.
אני חושב שקורס רשיון טייס אזרחי דומה לפלייט סימולטור כי הפלייט סימ' הוא מאוד מציאותי, אבל אל תסתמך עליו.
בתכל'ס לא יזיק אם תעשה התמחות על המטוס, ממש לא, זה רק יעזור.
רז פרינץ,
צוות ניהול ראשי, פריפלייט.

צוות vIAF ואטיל.
#3 · לפני 17 שנים
ידוע שהתנסות בחיקוי של הדבר האמיתי מקנה הרגלים רעים, הרגלים שיכולים לפגוע בך ברגעים מלחיצים באוויר (ויהיו הרבה רגעים כאלה).
אתה בסה"כ טייס מוכשר מאוד ולדעתי אתה לא צריך את זה.
עם זאת, הייתי ממליץ לקרוא הרבה חומר תאורטי (כזה שמגיע ממקור מוסמך) בנוגע למטוס. זה באמת יכול רק להועיל.

Kickbox.co.il
נדב
#4 · לפני 17 שנים
אם יש למישהו רשיון פרטי למטוס אמיתי זה יכול לעזור לו בקורס טייס צבאי 💡 🙂
אור סטפנסקי

מטיס(טיסנים):
MSH PROTOS 500
MULTIPLEX F-105 TUWISTER JET
MSC Unique 3d sport
MULTIPLEX Acro Master
ultimate 3d
DualSky Breeze Pro
PC 9 EP
F-14 EP
#5 · לפני 17 שנים
Jaspern, למה הכוונה מקנה הרגלים רעים?
הרי בסה''כ הסימ' דומה למציאות בתגובות האוירון פחות או יותר...
ואם אתה יודע לעבוד איתו זה אמור לעזור לך מעט לא?
#6 · לפני 17 שנים
prince869 כתב/ה:...אבל אם אתה רוצה לדעת מעבר לזה, בקשר לקורס טייס צבאי, חברים של אח שלי מהקורס היה להם רשיון טייס פרטי והם לא עברו את הצ'קים...ויש כאלה שתותחים בסימולטורים ולא עברו את הצ'קים.
אני חושב שקורס רשיון טייס אזרחי דומה לפלייט סימולטור כי הפלייט סימ' הוא מאוד מציאותי, אבל אל תסתמך עליו...
מולי
#7 · לפני 17 שנים
הסימולטורים של מיקרוספוט לא משתווה לדבר האמיתי למרות שהססנה 172 דומה לדבר האמיתי אבל צריך לטוס בשביל להבין לכל האלו שרוצים לעשות קורס טיים לכו על זה!

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.