חברים יקרים,
נאמר פה הרבה...
כל אחד אומר את דעתו האישית.
אני מוקיר ומכבד את כל הדעות ובעליהן ורוצה לומר את דעתי:
תמיד האמנתי בבני האדם. ביכולת הבלתי מעורערת הזאת להגיע להישגים. לשלב ידיים.לשתף -ללא מחסומים. לאהוב כל אחד ולא משנה מאיפה. ומי שמכיר אותי או שבריר ממני יודע שאני לא איזה היפי שחזר או היה בהודו וחי באשראם.
אני אדם שאוהב. אוהב חתולים ואוהב כלבים. אוהב אנשים,אוהב טכנולוגיה (ושיהיה ברור - אוהב נשים בלבד) ומה לעשות,היתה לי איפהשהוא בלב תחושה שמתישהוא אוכל לחבק ערבי שכל כך שנא אותי לפני זמן לא רחוק. שהיה מוכן להרוג אותי...
היתה לי...
היתה ואיננה.
מאז אותו יום שחור, ב 14.2.2001 היום בו נרצחה, בו כל דבר שאני אוהב הפך לכלי משחית. בו במובן מסוים עולמי התהפך עליי !
מאותו יום - אני לא חושב שאי פעם אוכל לחבק אוייב כזה. לפחות לא בצורה כנה ואמיתית. האנשים האלה מוכיחים את עצמם כאנשים פוגעים ומשחיתים . אין להם ערך לחיים. לא של עצמם ולא של אחרים.
כל יום הם הורגים פוגעים והורסים. אני בספק אם הם בכלל זוכרים בשביל מה או מי...
עכשיו אני בוגר יותר. ועד כמה שהאמת כואבת , אני אמיתי יותר.
החור הענק שג'ולי השאירה אצלי לא יתמלא לעולם. והשאלה הגדולה למה ואיך אפשר לפגוע בצורה כזו מהדהדת בי לעתים די קרובות. בעיקר כי אני פוחד. לא על עצמי. תביאו עלי מחבלים... אני מפרק אותם למיקרו אורגניזמים ! אני חזק...
אני פוחד וחושש לאנשים הקרובים אליי, למשפחה ,לחברים... מה יקרה אם ינחת עליהם משהו מחר ?! אם מישהו יחליט להתפוצץ לו ברחוב עם מטען חבלה ?!
אני רוצה לתת פרספקטיבה אישית לכולם.
האנשים ברצועת עזה הם מטען חבלה מתקתק עם שעון ראנדומלי. מתישהוא הוא יתפוצץ. איפה ?! רק אלוהים יודע. מי ימות ומי יירצח "בזכותו" נדע רק לאחר שהנזק כבר נגרם...
הכי טוב, זה לפוצץ את "מטען החבלה" הזה באופן מדיני מבוקר.
יש הפגנה של חמאס ?! בשקט בשקט... שששש.... 1,2,3 MK84 על הראש ! הביאו ילדים לשם ?! סבבה ! אתם צריכים לדעת לא להביא ילדים לעבודה.
שולחים קסאמים ?! מגניב ! אין כמו ריח בשר מחבלים חרוך עם נאפלם 80% על הבוקר. קצת מייבש בגרון אבל עובר עם הקולה...
למי שלא הבין עד כאן , אני חושב שהמדיניות נגד הטרור בארץ ובכלל צריכה להיות תכליתית, החלטית ונוקשה בצורה שלא יוכלו לה. לא פשרנית . אם יש ילדים בקרבת המחבל והוא יורה להוריד את כולם !!!!!
יורים מבית כזה או אחר... להוריד את השכונה !!!!
זה יפה שיש ארגונים כמו "בצלם" כלומר בצלם אנוש. אבל אנשים זה גם אנחנו . פה בצד הזה ...
לארגון בצלם היקר. תסבירו לקסאם שזה לא יפה מה שהוא עושה, ככה לבוא ולהרוג אנשים שלא רוצים למות .
אלה שמשגרים את הקסאם לא ממש יודעים איזה נזק הוא יעשה. הם רוצים פשוט לגרום נזק.
בואו נעשה אותו דבר... יותר טוב... זה הייחוד שלנו כיהודים . תקראו לי גזעני. מה לעשות. אני חושב שהיהודים עושים הכל יותר טוב. זה לא שיש לנו ברירה. נולדנו למציאות הזו. אם לא נהיה הכי טובים - אנחנו לא נהיה...
הפשתינאים נלחמים בנו ללא "הכרזת מלחמה" הגיע הזמן שנקרא לקסאם הבא הכרזת מלחמה שלהם על מדינת ישראל. תוך שעתיים עושים שם הדברת מזיקים ותוך שעתיים נוספות תראו באתרי אינטרנט מכרזים לרכישת קרקעות לשכונת יוקרה חדשה באיזור...
לאוייבים שלנו יש מזל שגורלם לא תלוי בי. זה עניין של השרדות.
ובהשרדות של אני או הם - אני הייתי הורג אותם. הורג את כולם !
ארדוף אויבי ואשיגם ולא אשוב עד כלותם אמחצם ולא יכלו קום יפלו תחת רגלי