מה שאני התכוונתי זה שהערבים נאמנים לתרבות שלהם שלא השתנה כבר יותר מ1000 שנה, בעוד שאנחנו היהודים פשוט מעתיקים את התרבות של המקום בא אנו נמצאים. וכל מי שיודע קצת סוציולוגיה יכול לומר לך שהשוואה בין שתי תרבויות לעולם לא תהיה מדויקת בגלל נקודת המבט הסובייקטיבית של הבוחן.
הממשלה לא החזירה את החטופים, ואם כל הצער, במחיר הנוכחי לא צריך להכזיר אותם. אני לא חושב שצריך לשחרר רוצחים שמודיעים שהם יחזרו לרצוח, וסתם אנשים שהורשעו, בשביל שתי גופות. ברור שהמשפחות לא חושבות ככה, אבל זה נתון לשיקול הממשלה ולדעתי הגופות לא שוות את הניצחון התדמיתי שחיזבאללה יזכה לו אם תהיה עסקה. גלעד שליט זה מקרה אחר, אבל כמו שהוא הופקר עד עכשיו, אני לא רואה סיבה שזה ישתנה.
אתה אומר שהממשלה למדה לקח גדול מאז המלחמה.. אני לא מסכים. הם לא למדו כלום. ברק בכלל לא היה בממשלה בזמן המלחמה, וגם לפניה, כשהיה ראש ממשלה, הוא הראה את הפנים האמיתיות שלו. למרות שהוא הבטיח שהוא ברק אחר, ראינו איך הוא עומד בהבטחות שלו. כל הזמן משנה את דעתו וחוזר בו, פשוט כישלונר. אולמרט הוא רמאי ופושע, שהגיע למקום שהוא נמצא בו בגלל ששרון גרר אותו איתו. הוא אשם במלחמה, הוא אשם בחקירות נגדו, הוא אשם ברגיעה הטפשית הזאת, והוא לא למד שום לקח.
אנשים לא לומדים לקח עד שהם משלמים על הטעויות שלהם, ואולמרט עדיין רה"מ, משמע הוא לא למד את הלקח שלו. מנהיג אחראי היה מודה שהוא לא בנוי לתפקיד, ופורש, למען ביטחון המדינה. אולמרט לא מסוגל לעשות את זה, הוא כמו ילד קטן שמבקש סליחה ועוד הזדמנות. הייתה לו הזדמנות, הוא פיספס, הגיע הזמן לפנות את הכיסא.
"הגם להורגך השקם להורגו ויפה שעה שש"