138 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים טייסת 101 הקרב הראשונה - הטייסת נסגרה עוד מפגש! עוד מפגש !
דיון

עוד מפגש! עוד מפגש !

28 הודעות 327 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
אם כן, עוד לא התאוששנו מהמפגש האחרון וכבר אנחנו מתכננים את המפגש הבא. ב-18 לחודש זה (יוני), קצין הא"ק שלנו, שמוליק חן העונה לכינוי IAF.101~Hedgehog חוגג יום הולדת .

אם כך, החלטנו לערוך מפגש נוסף ב-19 לחודש (יום חמישי ) בשעות הערב (שעה עוד לא סגורה), ועומדות בפנינו שתי אופציות.

-שגיא, IAF.101~Sharpy, הציע לערוך את המפגש אצלו בחצר הגדולה שבביתו. הוא עדיין צריך לבדוק את זה מול ההורים שלו אבל בעיקרון זה אופציה מאוד ריאלית. במידה וזה יקרה, אנחנו נעשה אצלו על האש בחצר האחורית הגדולה של המיליונרים ונשיר שירי שבועות עד שנשתכר.

-האופציה השנייה, שאותה שמוליק העלה- לעשות קומזיץ ביער בן שמן- קצת יותר קל, בלי בשר (שזו אופציה מאוד קשה בשבילי ), יותר פשטידות, תפ"א ושאר מטעמים ושוב נשיר שירי שבועות עד שנשתכר.

נחכה לשמוע משגיא מה הוא אומר לגבי החצר האחורית ואז נהיה יותר חכמים אך בינתיים תשריינו לכם את יום חמישי בערב 19.06.08.

בברכה,

IAF.101~Maverik
[img:746acf7302]http://img78.imageshack.us/img78/4672/sig3cb1.gif[/img:746acf7302]

סמ"ט א' בטייסת 101- טייסת הקרב הראשונה

גיא יוגב- מנהל פורומים ראשי-פריפלייט
#3 · לפני 18 שנים
מזל טוב ענק לשמוליק האיש והאגדה!

אנסה להגיע בהתאם ללוח מבחנים ואפשרויות הגעה של ג'מעת חיפה. מקווה מאוד שיתאפשר. אעדכן אתכם.

מה המיקום של שגיא?

ד.א. ברוך השב לטייסת שגיא !

צוות ניהול ראשי - פריפלייט
#4 · לפני 18 שנים
בעעע - פשטידות ?! 😱
חס וחלילה. אם זה האופציה של הקומזיץ אז חשבתי יותר בכיוון של מנגל קטן, אבל דברים בסיסיים כגון קבבים וכיו"ב. אם אנחנו הולכים על כיוון של על-האש אמיתי אצל שגיא אז נלך כבר על הדברים הכבדים כגון המבורגרים וסטייקים.

אייל - אפשר לבנות על הקצב שלך? הוא הראה עבודה מאוד טובה במפגש שלך 😂

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎
#5 · לפני 18 שנים
כן פיקניק...לא פיקניק... כבר סיכמתי עם גיא שאני אחראי על קניית האוכל.

זה בהחלט אומר שהקצב שלי בתמונה 😄

יאללה - שייגמר כבר חג שבועות עם כל הגבינות שלו!
#6 · לפני 18 שנים
טוב חבר'ה, בזמן שאנחנו סוגרים מיקום מדוייק ושעה מדוייקת (כי תאריך מדוייק כבר יש לנו -19.06- יום חמישי) תתחילו להתפקד בבקשה בדיון הזה ותגידו אם בכוונתכם להגיע למפגש חגיגי זה .

IAF.101~Maverik
[img:746acf7302]http://img78.imageshack.us/img78/4672/sig3cb1.gif[/img:746acf7302]

#8 · לפני 18 שנים
אוקיי חבר'ה יש לי שאלה-

האם אתם מעדיפים לעשות את המפגש אצל שגיא (רחובות) ב-20.6 (יום שישי) בשעות האחה"צ- ערב או שאתם מעדיפים להישאר עם יום חמישי בשעות האחה"צ-ערב וללכת לכיוון של יער בן שמן (האופציה השנייה שלנו)?

הרעיון הוא ששגיא לא יכול לארח ביום חמישי בערב בגלל שיש לו התחייבויות קודמות בשעות הערב ולכן היום הנוח לו הוא ביום שישי.

תודיעו כמה שיותר מהר כדי שנוכל לסגור את העניין במהרה.

IAF.101~Maverik

#9 · לפני 18 שנים
טוב, לאחר שיחה מאוד מעניינת באימון טייסת הוחלט שהמפגש יהיה ביום חמישי 19.06.08 בשעה 19:00 אצל שמוליק בבית. על האש יהיה במרפסת ובתוך הסלון הקריר והנעים אנחנו נשוחח ארוכות על הימים הבאים עלינו לטובה .

סוכם שאייל יהיה אחראי על ציוד הגסטרונומי ושמוליק יהיה אחראי על ציודי הגחלים והמנגלים .

תתפקדו פה מעכשיו כדי לדעת מי מגיע וגם מי לא 😄

IAF.101~Hedgehog

IAF.101~SchniX

IAF.101~Maverik

IAF.101~Nightbird

IAF.101~NightHawk

IAF.101~Viper

IAF.101~Shnizel

IAF.101~guliver

IAF.101~Twister

IAF.101~Dingo

IAF.101~Maverik

נערך לאחרונה: לפני 18 שנים · 3 עריכות
#10 · לפני 18 שנים
מאחר ונותרו רק שבוע ויומים עד למפגש - כדאי שתתחילו להגיב כאן מהר כדי שנדע כמויות נכונות של בשר\בירות.

זאת ועוד...

ברשותי מנגל בסיסי פשוט "למתחילים" בלבד. על מנת שהבשר יצא בקצב הראוי, אני ככל הנראה אצטרך לסיוע בתחום. יש מישהו שיכול לארגן מנגל נייד נוסף?

והצעה נוספת - יש למישהו סרט DVD הראוי לשמו שיכול לעניין את כולנו?
משהו עם מטוסים ישנים\חדשים כמו שכולנו אוהבים עם קרבות אויר יפים כגון TopGun וכדו'.
הכוונה כאן לא למשהו שהורד מהחמור במצב מכווץ ובאיכות סאונד ככה-ככה וכתוביות של ילדים משועממים בני 13, אלא לסרט מקורי באיכות מלאה ועם כל 6 ערוצי הסאונד. אחרת זה נראה\נשמע רע מאוד על מע' הקולנוע הביתית.

לי יש מאגר סרטים נחמד אך רובו ככולו מתרכז סביב מד"ב\פנטזיה כגון "שר הטבעות", "מטריקס", StarWars וכו' וכמובן כל סרטי האנימציה המעולים בסגנון "שרק" ודומיו. אין לי סרטים תקופתיים\מלחמתיים.

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎
נערך לאחרונה: לפני 18 שנים
#11 · לפני 18 שנים
Hedgehog, שמולק'ה יש עוד שבוע ויומיים עוד יומיים זה ה12.6 .
דרך אגב החליפו לי לוח אם כנראה שאלה היו הבעיות המחשב יגיע אליי ביום שישי הזה ,מקווה לרואתכם.
לגבי המפגש אני מגיע 🙂 .

נ.ב אני מתכוון לתכנן מפגש באזור ה-30 לחודש עוד פרטים יגיעו בהמשך 💡 .
sya soon
#12 · לפני 18 שנים
למישהו יש בעיה עם דיוידי אליפות של מכבי "עלית" תל אביב (ע"ע הקבוצה של המדינה) באליפות אירופה 2004 ? 😄

IAF.101~Maverik

#14 · לפני 18 שנים
אני שמח להודיע ששי, ירדן ואני נגיע למפגש 😉

לגבי הגעה - איזו תחנת רכבת קרובה אליך יותר, שמוליק? מודיעין מרכז או פאתי מודיעין?

כמו כן נשמח לדעת הוראות הגעה מהתחנה אליך (אוטובוס/רגל או לפחות כתובת).

אם יש צורך להביא משהו לעל האש, shoot, אבל אל תבנו עלינו לסחוב מנגל כל הדרך מחיפה 😂

צוות ניהול ראשי - פריפלייט

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.