138 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים טייסת 101 הקרב הראשונה - הטייסת נסגרה עוד מפגש! עוד מפגש !
דיון

עוד מפגש! עוד מפגש !

28 הודעות 327 צפיות לפני 18 שנים
#2 · לפני 17 שנים
קודם כל , ברצוני להודות לכל המשתתפים במפגש- בהחלט מרגש שהייתה היענות יחסית גבוהה למפגש זה (למרות שאני רוצה לראות היענות גבוהה יותר במפגש הבא וגם לראות פנים שלא ראיתי הרבה זמן).

כל הכבוד לאייל על ההסעות, הקייטרינג (בשר, סלטים, שתייה וכו' ) וכמובן על קניית המתנה- בהחלט עשית מאמצים כבירים למפגש זה!

ואחרון אך חביב- שמוליק, מזל טוב ענק ליום הולדתך! באמת ששמחנו להתארח אצל אסנת ואצלך (וכמובן גם אצל הילדים החמודים)- באמת שמגיע לך המון המון מזל טוב ואני מקווה להיות פה בשנה הבאה באותו מפגש לכבוד יום הולדתך ! מקווה שנהנית מהמתנה!

Salute!

IAF.101~Maverik
[img:746acf7302]http://img78.imageshack.us/img78/4672/sig3cb1.gif[/img:746acf7302]

סמ"ט א' בטייסת 101- טייסת הקרב הראשונה

גיא יוגב- מנהל פורומים ראשי-פריפלייט
#3 · לפני 17 שנים
מחזק!

אני מאוד נהנתי ומי ייתן שיהיו עוד מפגשים כאלו בעתיד!

אייל
לולא מאמציך המפגש היה נראה אחרת לגמרי.
כל הכבוד!

למרות המזל נאחס שפקד אותי ואת דן היום בנושא הרכבות, (כן כרגע, 1:47 הגעתי הביתה..) היה מפגש מעולה! אוכל טוב, כדורגל טוב, ואידיוט שלבוש כמו קובי בראיינט... מה עוד אפשר לבקש?...

תודה רבה אייל על האוכל, ומזל טוב שמוליק!
שי.
IAF.101~guliver
טייס סדיר בטייסת 101 הוירטואלית!
#6 · לפני 17 שנים
מזל טוב שמוליק היקר!!

הייתי באירוע משפחתי שאני עד היום לא מבין מה פשרו! [הם קוראים לזה "חינה" ודופקים לך שמוחתה של בוץ על הידיים ] 😱

מזל טוב ותמשיך איך שאתה!!
#8 · לפני 17 שנים
תודה תודה לכולכם שבאתם והשתתפתם 😁

תודה רבה לגיא על הארגון והפיקוח 👍

ותודה מיוחדת לגיבור האירוע אייל שהיה אחראי על ההסעות, הקניות, הבישול וההכנה 👏 (רק על האכילה לא 😂)

היה אחלה של אירוע ומאוד שמחנו לראות את כולכם, ונקווה להיפגש שוב באירוע הבא.

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎
#9 · לפני 17 שנים
אני מקווה שהריצפה בסלון חזרה לתחייה אחרי שסחבק הפיל את בקבוק הבירה של גיא ואת הקציצות .

המון מזל טוב שמוליק 😄
#11 · לפני 17 שנים
Nighthawk כתב/ה:אני מקווה שהריצפה בסלון חזרה לתחייה אחרי שסחבק הפיל את בקבוק הבירה של גיא ואת הקציצות .

המון מזל טוב שמוליק 😄

סחבק עמד יום שישי וקירצף טוב טוב את כל הנזקים לסלון ולמרפסת, אבל לא נורא - היה שווה את זה (זה כמו לעשות כושר) 😄
מה שאני לא מוכן לסלוח זה שנשאר לי חצי טון בשר וזה מה שנאלצתי לאכול גם בשישי וגם בשבת - פעם הבאה מי שלא גומר את כל האוכל יפה לא מקבל קינוח 😛

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎
#13 · לפני 17 שנים
Hedgehog כתב/ה:סחבק עמד יום שישי וקירצף טוב טוב את כל הנזקים לסלון ולמרפסת

היו עוד?! אני מתכוון, חוץ מהבירה והבשר על הרצפה, הריח של העשן בכל הבית, השמן מהנקניקיות המתלקחות במרפסת, הבעות האימה על הפנים של הילדים, והשולחן השרוף?

צוות ניהול ראשי - פריפלייט

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.