69 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים הצעות לשיפור / הערות ומתן פידבק תצוגת פרופיל משתמש חדשה
דיון

תצוגת פרופיל משתמש חדשה

10 הודעות 2,184 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
היי,

בימים האחרונים עלה לי רעיון נחמד, לכל משתמש רשום באתר קיים פרופיל משתמש בו עד היום היה מידע אודות אותו המשתמש, דמות אישית ודרכים ליצירת קשר.

החלטתי לשפר עמוד זה ולערוך אותו כך שיציג את התוכן החדש שהכניס אותו המשתמש באזורים השונים באתר.

כעת, לאחר מספר ימים של עבודה עמוד פרופיל המשתמש קיבל מבנה חדש:
-דמות אישית
-אודות המשתמש
-דרכי יצירת קשר

בעמודה אחת ומעבר בעמודה השנייה מופיעים
-תמונות
-סרטונים
-הורדות
-מדריכים
- סיפורים
האחרונים שאותו המשתמש שלח לפריפלייט. כך בעצם לכל משתמש יש מעין סיפרייה עם כל התוכן שלו שהוא יכול להציג לכל מי שרק רוצה.

כולם מוזמנים להציץ ולהביע דעה. אשמח לענות על כל שאלה או בעיה.

רועי 🙄
נערך לאחרונה: לפני 18 שנים
#4 · לפני 18 שנים
ממש יפה.
מברך על היוזמה.
ארדוף אויבי ואשיגם ולא אשוב עד כלותם אמחצם ולא יכלו קום יפלו תחת רגלי
#5 · לפני 18 שנים
מדהים!

כל הכבוד על ההשקעה, נראה הרבה יותר יפה, הרבה יותר מושקע, עם הרבה יותר מידע!

🙇
#6 · לפני 18 שנים
אכן, פיצ'ר נחמד ויפה 👏

מצד שני, אני לא יודע מאיפה הוא שואב את המידע שלו לגבי תמונות\סרטונים\סיפורים\קבצים להורדה\מדריכים, כי אני יודע לפחות על מדריך אחד (עקרונות טיסה ל IL-2) וקובץ אחד להורדה (אלפא-בית פונטי של NATO) שיצרתי, אבל לא מפורטים בפרופיל שלי 🙁

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎
#7 · לפני 18 שנים
Hedgehog צודק בהחלט! שחכתי לציין גורם חשוב בכל הסיפור הזה. משום ההחלטתי לשלב את כל התוכן הזה דרך הפורום היניקה של המידע נעשית דרך מסד הנתונים של הפורום ומשלבת טבלאות נוספות של האתר. בשורה התחתונה על מנת שכל הסיפור יעבוד שם המשתמש חייב להיות זהה בדיוק לשם המשתמש של אותו פרופיל שברצונך לראות.

נגיד ההורדה שאתה מדבר עליה רשומה תחת השם 101Hedgehog ולא רק Hedgehog ולכן לא תופיע תחת Hedgehog.

יכול להיות שבמהלך הזמן משתמש שינה את הכינוי שלו או שתוכן כזה ואחר שלו נרשם תחת כינוי או שם אחר. במידה ומישהו מוצא סתירות של כאלה בפרופיל המשתמש שלו הוא מוזמן לפרסם כאן ואני אתקן זאת.

שמוליק תבדוק את הפרופיל בדקות הקרובות אני יעדכן את המידע. 😉

אני מאוד שמח שאהבתם את הרעיון ואני מקווה שזה יעודד משתמשים לשלוח ולהוסיף תוכן נוסף.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.