69 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים אי אל 2 מסיבת גיוס
דיון

מסיבת גיוס

19 הודעות 4,306 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
טוב, אז כפי שכבר רובכם יודעים- אתמול נערכה מסיבת גיוס לכבודי.

קודם כל, אני חייב להודות לכולכם על כך שהגעתם אתמול וחלקתם איתי כבוד. אין ספק שעברתי פה הרבה ביחד עם הקהילה והאנשים שנמצאים בה . הכרתי הרבה אנשים שהפכו לאחר הימים להיות חברים מאוד טובים שלי שאיתם נפגשתי גם בחיים האמיתיים.

היו כמה דברים שרציתי להגיד לכם אתמול בנוכחות כולם אבל לא ממש יצא לי כי רובכם הייתם עסוקים באכילה ובבליסה אז לא רציתי להפריע אבל אני אגיד אותם עכשיו 😄

לאחר כל כך הרבה שלבים ודברים שעברתי בקהילה ביחד עם הטייסת, הביס"ט וכו' אני חייב להגיד לכם שאני שבע רצון ממה שיצא בסופו של דבר.

בתום השבועיים האלו אני אאלץ להיפרד מכם (לפחות מבחינת הטיסה 😄) כי שעתי הגיעה גם ואני אלך לצבא. היו לי פה שנתיים -שנה וחצי נהדרות שבהם הרגשתי שאני מתבגר לתוך הקהילה והאנשים פה. כל הסיטואציות והמצבים הקשים יותר והקשים פחות גרמו לי להבין דברים על עצמי ועל אנשים אחרים ובעיקר- על התמודדות במצבים כאלה.

אני חב לכם הרבה תודה על כך ש"סבלתם" אותי במהלך הזמן הזה ועל כך שהגעתם אתמול ושימחתם אותי מאוד עם המתנה וההקדשות לאחר מכן.

<S>

IAF.101~Maverik
[img:746acf7302]http://img78.imageshack.us/img78/4672/sig3cb1.gif[/img:746acf7302]

סמ"ט א' בטייסת 101- טייסת הקרב הראשונה

גיא יוגב- מנהל פורומים ראשי-פריפלייט
#6 · לפני 18 שנים
גיאצ'וק... אתה קולט שמי שהולכת לחתום על טפסי השחרור שלך מתכוננת לעלות לכיתה ח'.... מחשבה נעימה לא?

ח'....ט'....י'....יא'.....יב'..... אולי היא תעבור קד"צ ואז היא תצטרך לחתום עוד קצת קבע והחתימה שלך תתעקב.... או במקרה הכי טוב אתה תחתום קבע ואז ענבר (בתי המדהימה למי שלא יודע), תחתום לך על הטפסים.

על כל מקרה אדון בץ (למי שלא יודע גיא דומה דימיון מדהים לבץ מפרפר נחמד), אני מאחל לך שתתחיל את הצבא ברגל ימין עם ריתוק של 28 יום לבסיס כי פזלת לכיוון הרלש"ית של המב"ס.
ולא, לא יעמוד לך בגלל ששמים אבקת סודה אלא בדיוק ההפך באוכל וכמובן שכשאומרים לך טווח הכוונה היא לירי בין כוונות ולא למרחק בין שני נ.צ.

אוהב עד כלות כל הזמנים, או עד שנתראה בפעם הבאה, ותמיד תזכור שכמה שאתה גדול ומתאמן וסוסון וחזק.... עדיין בכית כשהגמד הזקן הזה אחז בך באירוע, אז תן כבוד לזקנים!

ידידך המעופף הנועז
#7 · לפני 18 שנים
גיא, בשעה טובה!
שיהיה לך שירות משמעותי, שמור על עצמך!
#9 · לפני 18 שנים
מה קל"ב? אתה שפוי?!!!!!!
הבחור צריך להיות כמה שיותר רחוק מציביליזציה!!!!! אני ממליץ על A51.
סתם... אתה חמוד.
נראה לכם שהוא יסיים בר-אור בחיים?
a
amix85
601 פוסטים · פתח תקוה
#10 · לפני 18 שנים
בהצלחה אחי! גיוס קל, וקח את הבאסה בסבבה יא צעיר חחח
"don't be a fool and die for your country, let the other son of a bitch die for his country!!!!"
general Gorege patton
#11 · לפני 18 שנים
בהצלחה אח שלי
שיעבור קצר ולעניין
בכל מקרה שלא יהיה אתה מוזמן להרים צלצול
#12 · לפני 18 שנים
נחמד לשמוע את הדברים ה"חמימים" האלו מכולכם 😄

כמה תמונות לרומם את האווירה-

תודה רבה לעזרא שצילם 😄

IAF.101~Maverik
[img:746acf7302]http://img78.imageshack.us/img78/4672/sig3cb1.gif[/img:746acf7302]

#14 · לפני 18 שנים
גיא גיא גיא... מה אוכל להגיד, מצטער שלא יכולתי להגיע הייתי תקוע בעבודה 🤔

עושה רושם שעשיתם חיים... אחלה תמונות תמיד כיף לראות את כולם 😛

גיוס נעים!

נ.ב אני מקווה שלא יתקעו אותך באיזה חור ועדיין נראה אותך פה.. אחרי הכל חיל מודיעין... חחחחחחחחח 😂

המון בהצלחה!
#15 · לפני 18 שנים
106thE-LOL כתב/ה:

נ.ב אני מקווה שלא יתקעו אותך באיזה חור ועדיין נראה אותך פה.. אחרי הכל חיל מודיעין... חחחחחחחחח 😂

ששששששששששש....... 💡

IAF.101~Maverik

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.