69 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים הצעות לשיפור / הערות ומתן פידבק BBcode - Youtube
דיון

BBcode - Youtube

11 הודעות 2,589 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
שומע רועי..

עבודת בית 😄

----------

הגיע הזמן להיפתר מהודעת ה"פריצה לאתר" כאשר מנסים להטמיע BBCODE של יוטיוב כאן בפורומים בשיטת phpBB-HEB.

(הקלקה על התמונה מביאה לגרסא הגדולה)

מקבלים את ההודעה הזו אפילו כשמשתמשים בbbcode של "CODE" או "QUOTE".
להדגים אני לא יכול, מכיוון שהאתר מונע זאת ממני - הנה הקוד שניסיתי לרשום בפתיל כאן, בתור ציטוט, ע"מ שתוכל להטמיע אותו בפורום :

**אי אפשר** להציג את הקוד הזה באתר, תחת שום נסיבות.
שמעתי רבות על פירצות בהן ניתן לעשות "דברים רעים" למערכת הphpbb, אבל עם נסיון של שנים רבות בניהול מערכות כאלה אני יכול לומר בביטחון מוחלט שהצעקה גדולה מהמציאות.

הגיע הזמן לטפל בשורש הבעיה.

בטל את ההגנה הקיצונית ראדיקלית/פרה היסטורית הזו העונה לשם NukeSentinel, ואפשר לנו להטמיע סרטי יו-טיוב בקלות. רבה.

😁

-----------------

אסימון.
#3 · לפני 18 שנים
אסימון לבקשתך כעת אפשר להוסיף סרטונים של יוטיוב וגוגל ישירות אל הפורום בנוסף על אופציית ה-Embed הקיימת לקבצי וידאו בפורום. נוספו 2 סמלים לעמוד השלח תגובה אחד של גוגל ואחד של יוטיוב. כעת ניתן להכניס את הכתובת הישירה של הסרטון והפורום ידע להכניס את הסרטון באופן אוטומטי.

בנוסף יתקבל לינק ישיר לסרטון מתחת לסרטון עצמו.

דוגמא:
יוטיוב:

גוגל:
[GVideo]http://video.google.com/videoplay?docid=-2186864813691604675[/GVideo]

בנוגע לבאן: כמובן שהוא לא מוחלט וזאת משום שאני יודע שמשתמשים טועים בקוד לפעמים ואני לא רוצה שטעות קטנה תוביל לבאן ובלאגן שלם. ולכן המערכת רק מודיע למשתמש שהוא ביצע "פעולה בלתי חוקית" ללא השעיה.

מקווה שזה עוזר וחוסך כאב ראש 🙄
#6 · לפני 18 שנים
לא שמתי לב לתוסף החדש הנ"ל 😱

ממש עוזר! כל הכבוד על ההשקעה!

🙇
#10 · לפני 18 שנים
אלו היו תגים שמאפשרים סה"כ הכנסת תמונות כTHUMBNAIL עם לינק לתמונה הגדולה.

סה"כ a href
imgsrc
center
וכו'...

מה שנוח בשימוש בהם הוא שPHOTOBUCKET מיצר אותם אוטומטית בשביל בחירה מרובה של תמונות וא צריך רק להעתיק ולהדביק- ב20 שניות יש Thumbs יפים בלי להספים (חרוז 😛)

אבל זה כבר לא הכי רלוונטי בעולם, PB נותן גם גרסת BBCODE בשביל זה.
פשוט ב HTML הם ממורכזים יפה כזה..

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#11 · לפני 18 שנים
רועי, להשתיל מידע לא רצוי במסד הנתונים?
כמו מה ?
(ברצינות)

95 אחוד ממערכות הפורומים בעולם מאפשרות את זה.
שוב, לדעתי המקצועית, הסכנות עליהן אתה מדבר לא רלוונטיות ומיושנות עבור המערכת הזו.

צא מהחשש הקיצוני, ראדיקלי ופרה היסטורי הזה.
שימוש בתגי HTML מובנים - שאתה קובע את ייסודם, תכולתם ותוכנם (בתור מנהל-על) יכולים להיות בעלי ערך מוסף אדיר לקהילה.
העלאת תמונות לאתרים מתאימים ושימוש בפונקציות השונות לאחר ההעלאה, היא אחת האפשרויות היותר שכיחות ובשימוש.

🙂

---------

מייקי, ה-sentinel לא הוסר, אלה בוצע לו מעקף youtube מבריק ע"י רועי.

🙇

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.