67 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור דיון התמונות הרשמי [2]
דיון נעול

דיון התמונות הרשמי [2]

1493 הודעות 208,952 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 17 שנים
יפה עידו..
אין אני חייב את המטוס הזה..
אני אלמד IFR ואני אקנה אותו..
צביעה מדימה..(הודות לעמית)
לשוגיבוגי:
רואה, הוא פרסם פה טיסה מסודרת עם מטוס אחד..
דניאל פולק
#2 · לפני 17 שנים
רק שתדע דניאל שהאמרארים הם לא נחמדים כמו שהם נראים, הם עשים צרות בכל מערכות האוטומציה שלהם.
Bar Rodoy
British Airways Virtual
#3 · לפני 17 שנים
bar_rodoy כתב/ה:רק שתדע דניאל שהאמרארים הם לא נחמדים כמו שהם נראים, הם עשים צרות בכל מערכות האוטומציה שלהם.

באמת?
הוא נראה מטוס מדהים..
אני אקרא עליו קצת..
דניאל פולק
#4 · לפני 17 שנים
הוא באמת נראה מדהים אבל תלמד עליו קצת ותראה שמבחינת מערכות הוא לא. קודם כל החברה שפתחה אותו Wilco לא יודעת לכתוב מדריכים מסודרים למטוסים שלה דבר שני אם תשווה את המערכות שלו למערכות של מטוסי בואינג תראה כמה הוא מעצבן.
Bar Rodoy
British Airways Virtual
#5 · לפני 17 שנים
bar_rodoy, זה מטוס מעפן במלוא מובן המילה..
אני לא מבין הרבה אבל ממה שאני קראתי עליו הוא עושה בעיות עם המערכות ההידראוליות שלו(ההגאים)

VATIL Member and Pilot

Tennis Player In The Blood
#6 · לפני 17 שנים
bar_rodoy כתב/ה:הוא באמת נראה מדהים אבל תלמד עליו קצת ותראה שמבחינת מערכות הוא לא. קודם כל החברה שפתחה אותו Wilco לא יודעת לכתוב מדריכים מסודרים למטוסים שלה דבר שני אם תשווה את המערכות שלו למערכות של מטוסי בואינג תראה כמה הוא מעצבן.

ברור שאין להשוות אותו לבואינג.. הוא לא מדגדג ל-LDS או ל-PMDG..
אבל אני אוהב מטוסים בינוניים כאלה..
אני גם אוהב את ה-Citation.. כולם יהיו שלי עוד..
דניאל פולק
#7 · לפני 17 שנים
bar_rodoy כתב/ה:הוא באמת נראה מדהים אבל תלמד עליו קצת ותראה שמבחינת מערכות הוא לא. קודם כל החברה שפתחה אותו Wilco לא יודעת לכתוב מדריכים מסודרים למטוסים שלה דבר שני אם תשווה את המערכות שלו למערכות של מטוסי בואינג תראה כמה הוא מעצבן.

+1
בתור אחד שמטיס אותו אני חייב להסכים עם בר כמה שהמטוס הזה נראה יפה ונחמד אתה תגלה עד כמה הוא יכול להיות מעצבן לעומת ה-PMDG או ה-LDS.
הטייס אוטומטי שלו לא משהו כי אם נגיד אתה אומר לו לפנות שמאלה אז יש לו נטייה להנמיך בזמן שהוא פונה.
מאור פאר
#8 · לפני 17 שנים
747 כתב/ה:[quote="bar_rodoy"]הוא באמת נראה מדהים אבל תלמד עליו קצת ותראה שמבחינת מערכות הוא לא. קודם כל החברה שפתחה אותו Wilco לא יודעת לכתוב מדריכים מסודרים למטוסים שלה דבר שני אם תשווה את המערכות שלו למערכות של מטוסי בואינג תראה כמה הוא מעצבן.

+1
בתור אחד שמטיס אותו אני חייב להסכים עם בר כמה שהמטוס הזה נראה יפה ונחמד אתה תגלה עד כמה הוא יכול להיות מעצבן לעומת ה-PMDG או ה-LDS.
הטייס אוטומטי שלו לא משהו כי אם נגיד אתה אומר לו לפנות שמאלה אז יש לו נטייה להנמיך בזמן שהוא פונה.[/quote]
אולי כי מצב ה-V/S נדלק?
כיוון שלא נראה לי ש-Wilco יצרו מטוס, שהA/P שלו יפנה פניות לא אופקיות..
דניאל פולק
#9 · לפני 17 שנים
לא קשור לVS גם הVNAV שלו מתנתק אם אתה לא מכניס STAR ומסלול לנחיתה בשדה היעד דבר שלא ניתן לחזות בתחילת הטיסה
Bar Rodoy
British Airways Virtual
#10 · לפני 17 שנים
עם האמבראר החדש של ארקיע אחרי הנחיתה
מאור פאר
#11 · לפני 17 שנים
nice pic maor! 🤔
רותם גנץ טייס פרטי , מתלמד IFR.
מסנג'ר : rotem_3@hotmail.com
אתר הבית : www.vatil.org.il
israel and PR director of "Eastavia virtual airlines"

[img]http://www.zix.co.il/images/z-1199856930.JPG[/img:e95a5
#13 · לפני 17 שנים
Freeflight כתב/ה:אחלה תמונה, איפה השגת את המטוס הזה?

המודל הוא של wilco
מאור פאר
#14 · לפני 17 שנים
747 כתב/ה:[quote="Freeflight"]אחלה תמונה, איפה השגת את המטוס הזה?

המודל הוא של wilco[/quote]

תודה

הדיון נעול

לא ניתן להוסיף תגובות חדשות לדיון זה.