בחיית תעשו לי טובה,
אתם מעלים כאן כל כך הרבה דברים שלא קשורים אחד לשני- זה באמת לא רלוונטי.
"מה המדינה עושה ?" אני מניח שלא אני ואף אדם אחר בפורום הזה יידע לענות על השאלה הזאת ספציפית. גם אם הייתי יודע (ולחלק הדברים נחשפתי) אני לא חושב שבפורום זה המקום לתת לכמה חבר'ה שמתלוננים דין וחשבון על מעללי המדינה.
עם כל הכבוד- לשבת ולבכות כל הזמן- מה המדינה עושה ומה הממשלה עושה זה בטח שלא מוסיף אלא רק גורע ורק מעכיר את מה שקורה גם ככה.
שלא תבינו לא נכון- את דעתי על הממשלה אני בטח ובטח שלא אתן פה (מי שרוצה לשמוע מוזמן לפנות אליי בפרטי) אבל אני לא אתחיל להעביר ביקורת על אנשים שאין לי מושג וחצי מושג איך הם פועלים, מה הם עושים, ולמה הם עושים. בנימה אישית, די נמאס לי לראות כל הזמן את כל משפטי- "אוי הממשלה, לפטר את X, לקדם את Y, אני לא יודע מה יהיה כאן עם ממשלה כזאת" . עם כל הכבוד שיש לי לאנשי הפורום כאן- אני לא חושב שלאף אדם פה בקהילה יש בכלל את הזכות להעביר ביקורת על מישהו אחד בממשלה. (שוב פעם, את דעתי על הממשלה אני בוודאי לא אתן כאן).
"ולמה שרית חדד מופיעה בקיסריה? " - מה הקשר? גם אם יש לכם משהו להגיד- תעלו טיעונים נורמליים, להאשים כל מיני אנשים על הופעות שלהם ברחבי הארץ ממש לא יעשה שום דבר ובוודאי לא יוסיף לרמת הדיון.
זה כמו שאני אבוא בדיון ואגיד- "אבל איפה דיוויד ברוזה שישיר לנו שירים על קסאמים עכשיו?"- זה בוודאי לא קשור ואני שומר משפטים כאלה לעצמי.
זוהי דעתי על כל מה שאני רואה לאחרונה בפורום- הייתי חייב להביע אותה ואני חושב שהגיע הזמן שאנשים קצת ישמעו את זה. מקווה שאף אחד לא נפגע מדבריי ואם כן, אני מתנצל מראש
😄
IAF.101~Maverik
[img:746acf7302]http://img78.imageshack.us/img78/4672/sig3cb1.gif[/img:746acf7302]
סמ"ט א' בטייסת 101- טייסת הקרב הראשונה
גיא יוגב- מנהל פורומים ראשי-
פריפלייט