R RF מודרטור בוגר בית ספר לטיסה טייסת 108 3,055 פוסטים #1 · לפני 18 שנים שלום, היום האתר לא עלה בסביבות הצהרים. בנוסף לזה עכשיו האתר עולה מאד לאט... מה הבעיה והאם יש פתרון? RF RifleFighter רמי וייברמן
a afik_t_king 5,846 פוסטים #2 · לפני 18 שנים נכון, גם לי. זה עשה לי שגיאת 404 שהדף לא נמצא, ועוד שגיאות למיניהם היום...
S SoNiC306 מודרטור 1,482 פוסטים · נשר #3 · לפני 18 שנים זה יכול לקרות מעומס על השרת.... ועוד הרבה סיבות ככה שאם זה קורה שוב אין מה לדאוג זה יסתדר. מיכאל גרובמן צוות ניהול ראשי
p pilotxf-16c 1,645 פוסטים · חלפת,הופלת P: #4 · לפני 18 שנים וחוץ מזה שאני למשל נכנס לפורומים אז הכל טוב אבל ברגע שאני לוחץ על עמוד הבית אז זה יוצא לי מהשם משתמש 😱 בברכה, ירין.
S SoNiC306 מודרטור 1,482 פוסטים · נשר #5 · לפני 18 שנים אולי מחקתה את ה COOKIES שלך? מיכאל גרובמן צוות ניהול ראשי
1 106thE-LOL מנהל Virtual Israeli DogFighters 3,173 פוסטים · נתניה #7 · לפני 18 שנים הבעיות שנגרמו ב-3 למרץ בשעות הצהרים נגרמו עקב שידרוג של קבצי ה-karnel בשרת שלנו. המערכת כולה עברה שידרוג לפי חברת האירוח ונוסף זיכרון פנימי נוסף. (RAM). כעת הכל אמור לרוץ חלק ומהר יותר 🙄 רועי וודאל פריפלייט - אתר הסימולטורים מספר 1!