רועי וכל המשתמשים אני חושב שכדאי שיפתחו פורום במיוחד לבעיות בסימולטורים ואיך להשתמש בנשקים להוריד גלגלים ודברים בסיסיים מאוד ויותר מזה ככה זה יחסוך מקום בכל הסימולטורים וגם האתר הזה יהיה מבוקש אצל הרבה אנשים עם הם ידעו שיש פורום לבעיות סימולטרים וכו' ותאמינו לי שיש הרבה אנשים שמחפשים עזרה.
מה אתם אומרים?
בן קלי.
צוות ניהול ראשי פריפלייט.
על מה דנים אז בפורום עצמו של הסימולטור? אם נחלק כל נושר הכי קטן לפורום משלו, נשאר עם מיליון פורומים חסרי בשר... כי יהיו שתי הודעות פה, שתי הודעות שם... עדיף שדברי יהיו קצת יותר מרוכזים תחת הנושא של הסימולטור עצמו לפי דעתי, תמיד הציגו בעיות ונתקבלו תשובות בפורום של אותו הסימולטור.... אפשר להשתמש באופציית החיפוש כדי למצוא בעיה מסויימת שנשאלה בעבר, וגם צריך, ואם אין, אז לפתוח פוסט חדש בנושא ולהציב את הבעיה.
מה רע בפורומים לסימולטורים ספציפיים שכבר יש כאן?
אי אפשר לחפש בהם את הבעיה?
הדיון מועבר ל"הצעות לשיפור".

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי
69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
זה לא שזה רע פשוט זה יהיה יותר מסודר
בן קלי.
מנסיון בפורומים אחרים- דיוני עזרה הם רעיון רע.
תמיד יהיו אנשים שלא יידעו שצריך לרשום שאלה בדיון העזרה הזה והזה וירשמו את השאלה שלהם בפורום הרגיל. ואז הם לא יקבלו תשובה אלה הפניה נרגזת לדיון העזרה.
ככה בעיות לא נפתרו לעולם ואנשים רק התעצבנו יותר.

אמת.... כמו שציינו פה זה יוביל לבלגן. אם תשימו לב משהו ניסה בפורום של Flight Simulator ךעשות דיון של עזרה, אבל את אף אחד זה לחא עיניין ושאלו שאלות לא בתוך הדיון ההוא....
אולי דיון עזרה יכול לסדר את הבלגן המיותר כמו דיוני "איך פותחים את זה" וכאלה
פשוט לקבוע חוקים ברורים לדיון עזרה כול דיון רגיל שיפתח סתם כשאלה או
בקשה לעזרה ינעל וימחק ויעבור לדיון עזרה וזהו ככה יהיה יותר מסודר ולא בלגן של דיונים
😎
danyek88, אתה היחיד שמבין אותי תודה לך ירבו כמוך ובאמת צריך לפתוח ופורום מיוחד לעזרה.
בן קלי.
ואז אנשים יילכו לאיבוד בתוך עשרות העמודים של דיוני העזרה...
זה ייצא בדיוק כמו סתם הודעות בפורום. וגם בתוך הדיון יהיה בלאגן מטורף.
לא יעיל.

MIKE_69TH צודק. הדיון לא יהיה מרוכז ויתחילו בלאגנים בתוך הדיון.
הרעיון לפי דעתי לא טוב, לכל מי שיש שאלה לגבי איזה-שהו נושא הוא יכול לכתוב אותה באחד מהפורומים.