73 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים תעופה וביטחון עיט משופר!
דיון

עיט משופר!

21 הודעות 4,755 צפיות לפני 20 שנים
#1 · לפני 20 שנים
למי שלא שמע חיל האוויר משביח את כל דגמי הסקייהוק שלו, ומשביח אותם שהם יהיו בשירות של בית ספר לטיסה עוד חמש שנים ומתקינים בו מערכות הדומות לאף 15 איי.
בן קלי.
צוות ניהול ראשי פריפלייט.
נערך לאחרונה: לפני 20 שנים
#3 · לפני 20 שנים
חלאס לחרטט!
בבטאון יש כתבה שאומרת שתאריך את השירות בעשור ולא ב5 שנים, כן מדובר על השבחה שנקרת עיט משופר ולא סקייהוק 2000, ולא מוזכר שם שום דבר על מערכות של F15I.
#4 · לפני 20 שנים
אין לי שמץ אבל אשלח לך את הכתבה:http://www.iaf.co.il/Templates/Journal/Journal.IN.aspx?lang=HE&lobbyID=50&folderID=1519&subfolderID=1520&docfolderID=1525&docID=24038
בן קלי.
#6 · לפני 20 שנים
לא חושב שזה יקח 5 שנים זה הרבה עבודה בשביל מטרה אפסית
אני מאמין שזה יגרר לכ8 או 10 שנים
#7 · לפני 20 שנים
DesertFalcon_117, כן מוזכר שם המערכות יהיו דומות לסופה ולרעם! וקיראו להם סקייהוק 2000 💡
בן קלי.
#8 · לפני 20 שנים
danyek88 כתב/ה:לא חושב שזה יקח 5 שנים זה הרבה עבודה בשביל מטרה אפסית

לא דיברנו על כמה זמן זה יקח!
דיברנו בכמה זמן זה יאריך את השירות.
#9 · לפני 20 שנים
DesertFalcon_117 כתב/ה:[quote="danyek88"]לא חושב שזה יקח 5 שנים זה הרבה עבודה בשביל מטרה אפסית

דיברנו בכמה זמן זה יאריך את השירות.[/quote]

אופס טעות שלי אני לא מעודכן אבל לאריך את השירות ב5 שנים או בעשור כמו שאמרתה
זה כבר לא זה
זה כמו לעשות קריירה בצבא וזהו כאילו 3 חובה ועוד 5 חתום זה בעיה זה כבר 8 שנים 😢
#10 · לפני 20 שנים
וזה לא סקייהוק 2000 זה עיט משופר , הנה תמונות, קרדיט לעופר ולפורום פרש

Preflight Forums Administrator
#12 · לפני 20 שנים
danyek88 כתב/ה:[quote="DesertFalcon_117"][quote="danyek88"]לא חושב שזה יקח 5 שנים זה הרבה עבודה בשביל מטרה אפסית

דיברנו בכמה זמן זה יאריך את השירות.[/quote]

אופס טעות שלי אני לא מעודכן אבל לאריך את השירות ב5 שנים או בעשור כמו שאמרתה
זה כבר לא זה
זה כמו לעשות קריירה בצבא וזהו כאילו 3 חובה ועוד 5 חתום זה בעיה זה כבר 8 שנים 😢[/quote]

מה?! יש לך הודעות לא מובנות ולא קשורות!
נראה לי אתה חושב שמדברים להאריך שירות לטייסים? פחח להאריך את השירות של הסקייהוק שישרת עד 1015 בערך.
#13 · לפני 20 שנים
בקיצור יש עכשיו עיט משופרDesertFalcon_117, אל תתוכח עכשיו ראית את התמונות. 💡
בן קלי.
#14 · לפני 20 שנים
בהחלט אחד המטוסים שממש הייתי רוצה להטיס!
צפה, תכנן, ופעל.
#15 · לפני 20 שנים
THE_PILOT כתב/ה:בקיצור יש עכשיו עיט משופרDesertFalcon_117, אל תתוכח עכשיו ראית את התמונות. 💡

הוא לא התווכח ולא בא בכוונה להגיע לידי וויכוח,הוא אמר עובדות שהן נכונות כמובן לפי הכתבה בביטאון חה"א.
מדובר באמת על עיט משופר ולא סקייהוק 2000,בכתבה בביטאון מדובר אך ורק על שיפורי תחזוקה בנוסף לשיפור מערכות ועוד מספר דברים אבל כשמטוס כזה משמש לצורכי אימונים מערכות של מטוסי קרב מבצעיים להלן F-15I לא יותקנו במטוס שכזה,אין טעם ואין צורך בשימוש של מערכות כה מתקדמות להכשרה של טייסים צעירים.
יש את אותו סיפור עם הקוברה אגב,חה"א עקב כך שהוא שם לב לזה שבקוברות השונות בחה"א המערכות הן חלקיות,הכוונה שבקוברות מסויימות חסרות מערכות שלקוברות אחרות יש.
אבל למרות כל המערכות המתקדמות וגם מערכות הנשק שיותקנו זה לא כולל את הקוברות של בית הספר לטיסה מכיוון שאין צורך במערכות אלו לשם אימון טייסים צעירים.
אגב,חה"א אמר בנוסף שהם ינסו להוריד ממשקלן של הקוברות לכושר נשיאה גדול יותר של דלק ושל חימוש על המסוק.
Soft as a butterfly, stings like a bee

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.