69 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים הצעות לשיפור / הערות ומתן פידבק מספר עמודי החדשות בעמוד הראשי
דיון

מספר עמודי החדשות בעמוד הראשי

11 הודעות 2,547 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
היי,

למי שזוכר עד היום היה גוש עם מספרי העמודים מתחת לחדשות בעמוד הראשי. כעת מופיע פס ניווט קל לשימוש שנראה הרבה יותר טוב ומעוצב בהתאם לעיצוב האתר.

השאיפה היא להפוך את כל מספרי העמודים בכל חלקי האתר (גלריה, הורדות וכו'😉 למספרים כאלו.

תהנו! 🙄
#3 · לפני 18 שנים
רועי כדיי גם להוסיף כזה לפורומים כי נגיד בפורום של פאלקון אלייד פורס יש 56 עמודים וזה מראה רק את העמודים 1,2,3 ו 54,55,56 ואם אני רוצה לעבור לעמוד 30 נגיד אז אני צריך ללחוץ על 3 ואז לחכות שיטען ואז 4 ואז 5 וכו...
#6 · לפני 18 שנים
מאז שהתיבה הזאתי נוספה לפורומים אני חושב אז כשלוחצים על נושא בעמוד הראשי זה מביא אותך לעמוד הראשון שלו במקום לאחרון 🙁
#7 · לפני 18 שנים
adislash כתב/ה:מאז שהתיבה הזאתי נוספה לפורומים אני חושב אז כשלוחצים על נושא בעמוד הראשי זה מביא אותך לעמוד הראשון שלו במקום לאחרון 🙁

חיובי.
אני לא בטוח אם זה בגלל התיבה, אך מאז השיפור לדוגמא אם יש תגובה חדשה בדיון התמונות של פלייט סימולטור, ואני לוחץ, זה מעביר אותי לעמוד הראשון ללא כל סיבה 😱
#8 · לפני 18 שנים
אין קשר בין התיבה לבין הבלוק של הפורום בעמוד הראשי, זהו פשוט תיקון שהכנסתי לבלוק 😳

לחיצה על כותרת הדיון תביא אתכם לעמוד הראשון בדיון (עמוד הפתיחה) לחיצה איפה שרשום תגובה אחרונה תביא אתכם לעמוד האחרון בתגובה.

להמחשה:

🙄
#10 · לפני 18 שנים
פשוט תמיד שלחצנו על הנושא זה היה עובר אוטומטית.

לא נורא, נתרגל 😉
#11 · לפני 18 שנים
אוקיי, לבסוף לאחר שינויים וניסיונות רבים סוף סוף הצלחתי לשלב את מספרי העמודים בצורה זהה לאלו שיש בעמוד החדשות. אשמח לביקורת (האם יותר נוח? יותר טוב?) וכמובן עזרה באיתור תקלות כאלו או אחרות.

המטרה בהמשך לשלב את מספרי העמודים בצורה הזאת בכל חלקי האתר..(גלריה, הורדות וכו'😉..

תהנו 🙄

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.