132 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים DCS World HL
דיון

HL

6 הודעות 1,945 צפיות לפני 20 שנים
#1 · לפני 20 שנים
יש לי בעיה עם UBISOFT

כשאני מנסה להתחבר למשתמש שלי אז... אני יביא תמונות יותר פשוט להסביר:

לאחר שאני לוחץ על האייקון של UBI זה חושב הרבה מאוד ואז רושם שזה מתחבר לאיזהשהו אתר - הדברים הרגילים שהוא עושה חוץ מזה שלוקח לו הרבה זמן ואז זה עושה כך:

אני לוחץ אוקיי וזה מביא אותי למסך הזה, אני רושם במדוייק את הפרטים שלי ולוחץ LOGIN

ואחרי כמה זמן, זה עושה לי את זה:

מישהו יודע למה זה עושה את זה? זה אף פעם לא עשה לי את זה ופתאום

בבקשה עזרה... 😢

וכשנכנסתי לאתר הבית של UBI.COM היה רשום שיש בעיה, שמישהו יכנס לשם ויברר
➡️
http://www.ubi.com/ כנסו זה אתר הבית שלהם!!!
נערך לאחרונה: לפני 20 שנים
#2 · לפני 20 שנים
לא יודע מה עם UBI.... גם לא יודע מה אנשים עושים בUBI.... יש לך דבר שהוא פי כמה וכמה יותר טוב.... נקרא hyperlobby תוריד את זה
#3 · לפני 20 שנים
FlamingEagle כתב/ה:לא יודע מה עם UBI.... גם לא יודע מה אנשים עושים בUBI.... יש לך דבר שהוא פי כמה וכמה יותר טוב.... נקרא hyperlobby תוריד את זה

יש לי HL אך יש לי בעיה שאני לא מבין אותה, אני נכנס ל-HL ואז זה רושם לי שזה מחפש את הסימולטור LO-MAC והתקנתי כמה פעמים את HL וגם את LO-MAC כמה פעמים התקנתי מחדש אבל הבעיה חוזרת על עצמה 🙁 אז אני מטיס דרך UBI
1
106thE-LOL
3,174 פוסטים · נתניה
#6 · לפני 20 שנים
SkyRaider כתב/ה:[quote="FlamingEagle"]לא יודע מה עם UBI.... גם לא יודע מה אנשים עושים בUBI.... יש לך דבר שהוא פי כמה וכמה יותר טוב.... נקרא hyperlobby תוריד את זה

יש לי HL אך יש לי בעיה שאני לא מבין אותה, אני נכנס ל-HL ואז זה רושם לי שזה מחפש את הסימולטור LO-MAC והתקנתי כמה פעמים את HL וגם את LO-MAC כמה פעמים התקנתי מחדש אבל הבעיה חוזרת על עצמה 🙁 אז אני מטיס דרך UBI[/quote]

אל תתן לו לחפש את ההתקנה של לומאק. כאשר אתה מגיע למסך בו הוא מבקש את קובץ ההפעלה של המשחק: תכניס לו לינק ישיר לקובץ ההפעלה שלו. HL הכי טוב אם ברצונך לטוס אונליין עם אנשים שונים. ➡️

*בבקשה תערוך את ההודעה הראשונה ותכניס נושא שמוסר מידע אודות הדיון הנוכחי. תודה. 🙄

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.