72 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים מתגייסים הייתי בצו ראשון ב 28.1.08 ויש לי שאלות.
דיון

הייתי בצו ראשון ב 28.1.08 ויש לי שאלות.

18 הודעות 4,532 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
הלכתי אתמול ה 28.1.08 לצו ראשון !
הכל עבר בהצלחה פרופיל 97 ומקווה ל 56 בקב"א !
אם אני ימצא מתאים לצוות אוויר, מתי בערך אמורים לשלוח לי את הצו לצוות אוויר?
תודה
#3 · לפני 18 שנים
106thE-LOL כתב/ה:JET_PiLoT אני מאמין שלא יותר מחצי שנה.
איך עבר הרעיון אישי? הראתה נכונות לשרת בקורס טייס? המבחנים הפסיכוטכניים עברו בסדר? 🙄

ברוך ה' כן הכל היה בסדר גמור.
בנוסף לכך עוד שאלה: איך יכול להיות שחבר שלי קיבל שבוע אחרי הצו ראשון זימון לצוות אויר.?
#5 · לפני 18 שנים
YINON, פרופיל צריך מינימום 82, וקב"א צריך 54 ומעלה... מתחת לזה אינך מקבל זימון לצוות אוויר.
#6 · לפני 18 שנים
לפעמים גם אם אתה מתאים לא שולחים... אין מה לעשות.. צה"ל חחחח... תתקשר לבקו"ם ותבקש שישלחו לך... אני בטוח שישלחו גם אם לא היו אמורים לשלוח לך בהתחלה
#7 · לפני 18 שנים
מה זאת אומרת הראתה נכונות לשרת בקורס טיס מה צריך להגיד להם שמה
1
106thE-LOL
3,174 פוסטים · נתניה
#8 · לפני 18 שנים
yakirf-16 כמו שWord אמר "אין מה לעשות...צה"ל..." לפעמים אפשר ליפול בין הכיסאות ולכן בראיון אישי מומלץ להגיד שאתה רואה את עצמך משרת בחיל האוויר בקורס טייס. קודם כל, זה מרשים את המראיינת (אחרי הכל לא כל אחד מגיע ומראה כזו מוטיבציה לשרת) ודבר שני עוזר במיון שלך. במידה והנתונים שלך מתאימים ההצלבה בין הנתונים האישיים ובין קורס הטייס תיהיה מהירה יותר.
#9 · לפני 18 שנים
בדרך כלל מי שיש לו נתונים מתאימים מקבל זימון, אבל כמו שרועי אמר לצבא יש את הדרכים שלו להחליט ויתכן וזה לא בהכרח ככה. יכול להיות שחבר שלך קיבל זימון מוקדם כי תאריך הגיוס שלו מוקדם. אם אני זוכר נכון זה תלוי גם בגיל. לגבי הפרופיל - המינימום הוא 82 ובתנאי שאין סעיפים שפוסלים מטייס כמו עיוורון צבעים.
כדאי שתמתין כמה שבועות ואז תתקשר למדור צוות אוויר - 03-7374569. הם יכולים להגיד לך אם אתה צפוי לקבל זימון. אם אתה פסול על סיבה רפואית הם בדרך כלל גם אומרים את זה.
#10 · לפני 18 שנים
עבר שבוע כבר מהצו שלי . וקיבלתי תאריך גיוס .
האם הייתי צריך ביחד עם הצו גיוס שלי לקבל גם צוות אוויר ? או שזה יבוא אחר כך?
#12 · לפני 18 שנים
שלחתי להם הודעה אם אני מתאים לקורס טיס והם שלחו לי בידיוק ככה :
להלן תשובתנו:
שלום
על פי נתוניך האישיים לא תקבל זימון לצוות אויר- השלב הראשון
לקורס טיס.
על מנת להגיש בקשת חריג עליך לשלוח בקשה אישית בצירוף.

מה אני אמור לשלוח להם במכתב ? (למה אני חושב שמגיע לי לקבל זימון וכל זה...) ומי שמגיש חריג רוב הסיכויים שישלחו לו זימון?
חח אני לא מבין למה לא שלחו לי כנראה פיקששתי עם המראינת הזאת עם הנכונות להתגיס לקרבי.
אני לא מאמין שנפלתי בקטע השכלי כי יש לי ציונים טובים:אני לומד 3 מקצועות(פיזיקה מואץ,מחשבים וכימיה)וכמובן אנגלית ומתמטיקה 5 יחידות הכל. אז לא יודע .
#13 · לפני 18 שנים
JET_PiLoT, מה אמרת למראיינת באמת?
רועי וכל האחרים אשמח לשמוע עצות מה להגיד למראיינת וכו'..

בתודה,
דור
#14 · לפני 18 שנים
dorshoshani כתב/ה:JET_PiLoT, מה אמרת למראיינת באמת?
רועי וכל האחרים אשמח לשמוע עצות מה להגיד למראיינת וכו'..

בתודה,
דור

שהיא שאלה אותי עם אני מעדיף קרבי (מבצעים מסוכנים וסיכון חיים או לעתודה) אז גיגמתי קצת,ואמרתי לה שעתודה אבל אני יעשה ת 100% שלי במה שהצבא יבחר ולא יתנגד.
#15 · לפני 18 שנים
אני הייתי היום בצו ראשון 04\29 ובראיון האישי שלי המניקאית ננעלה על זה שאני רוצה ללכת לקרבי ואין לי בעיה אם ואני ילך בכבוד כי האחים שלי בקרבי ואני יודע שזה חשוב אבל אף מילה על צוות אויר או קורס טייס לא הצלחתי להגיד בלי שהיא תנסה לדבר על קרבי שוב אבל לא נורא קורס טייס זה אל הכל בחיים חברה אז תירגעו ואם לא תתקבלו לקורס טייס לכו לקרבי ותישרתו את המדינה כמו שצריך ותעשו קורס טייס פרטי וזהו
😉 😉 💡 💡 😎 😎 😄 😳

4X-ELD

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.