·
לפני 18 שנים
התקנתי מוד של 6DOF מהאתר http://allaircraftarcade.com/forum
כמה מסקנות:
1. קודם כל, לא בטוח שיתאים לכולם. עניין של העדפה אישית.
2. מי שרגיל ל-TrackIR - צריך להתרגל למשהו קצת שונה. במשחק הרגיל יש רק שתי תנועות: סביב הציר הרוחבי וסביב הציר האנכי. עם 6DOF כל תנועה הכי קטנה משנה את התמונה. צריך לעשות תנועות ראש מאוד עדינות ומחושבות. דורש הרבה אימון.
3. אין Shift-F1. צריך להתרגל ולהניע את הראש לתוך המסך. שוב, עניין של תרגול.
4. שוב, בגלל שאין Shift-F1, יש קצת בעיה עם הכוונות הגרמניות בגלל שהן נמצאות בצד ולא במרכז. צריך להזיז את הראש קדימה וימינה - תנוחה קצת משונה.
5. 6DOF הוא כשמו: 6 דרגות חופש, אך מי שמכיר איך עובד 6DOF בפלייט סימולטור של מיקרוסופט ירגיש שכאן זה לא בדיוק אותו דבר. טווח התנועה ב-FS הוא גדול יותר, אבל בסה"כ ה-6DOF כאן הוא בסדר גמור.
6. בדקתי את התפקוד בשרת של VPN - אין בעיה, עובד טוב. לאומת זאת, לא הצלחתי להיכנס לשום שרת ב-Hyper Lobby. אני מתאר לעמצי שזה בגלל ה-MODING.
ועכשיו בקשת עזרה: הגיבוי, שעשיתי לפני שעשיתי את המודינג, נדפק.... 🙁
איך אני חוזר למצב הרגיל, לפני כל המודינג?
ללא החזרה למצב הרגיל לא אוכל להיכנס ל-HL. 🆘
כמה מסקנות:
1. קודם כל, לא בטוח שיתאים לכולם. עניין של העדפה אישית.
2. מי שרגיל ל-TrackIR - צריך להתרגל למשהו קצת שונה. במשחק הרגיל יש רק שתי תנועות: סביב הציר הרוחבי וסביב הציר האנכי. עם 6DOF כל תנועה הכי קטנה משנה את התמונה. צריך לעשות תנועות ראש מאוד עדינות ומחושבות. דורש הרבה אימון.
3. אין Shift-F1. צריך להתרגל ולהניע את הראש לתוך המסך. שוב, עניין של תרגול.
4. שוב, בגלל שאין Shift-F1, יש קצת בעיה עם הכוונות הגרמניות בגלל שהן נמצאות בצד ולא במרכז. צריך להזיז את הראש קדימה וימינה - תנוחה קצת משונה.
5. 6DOF הוא כשמו: 6 דרגות חופש, אך מי שמכיר איך עובד 6DOF בפלייט סימולטור של מיקרוסופט ירגיש שכאן זה לא בדיוק אותו דבר. טווח התנועה ב-FS הוא גדול יותר, אבל בסה"כ ה-6DOF כאן הוא בסדר גמור.
6. בדקתי את התפקוד בשרת של VPN - אין בעיה, עובד טוב. לאומת זאת, לא הצלחתי להיכנס לשום שרת ב-Hyper Lobby. אני מתאר לעמצי שזה בגלל ה-MODING.
ועכשיו בקשת עזרה: הגיבוי, שעשיתי לפני שעשיתי את המודינג, נדפק.... 🙁
איך אני חוזר למצב הרגיל, לפני כל המודינג?
ללא החזרה למצב הרגיל לא אוכל להיכנס ל-HL. 🆘
התייחס למטוס שלך כמו לאהובתך.... היכנס אליו חמש פעמים ביום, העלה אותו לגבהים והחזר אותו חזרה לקרקע!
IAF.Perry
IAF.Perry