109 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים משחקים / נוסטלגיה שאלה בקשר ל WING OVER EUROPE
דיון

שאלה בקשר ל WING OVER EUROPE

19 הודעות 3,203 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
איך אני יכול לשגר שם טילים עם מטוסים יותר ישנים כמו F-100? כי אין לי דרך להינעל וכל טיל שאני משגר טס לאדמה 🙁
#2 · לפני 18 שנים
בחר לדוגמא את ה Aim-9E-2, בחר באמצעות מקש "." את הטיל הרצוי, כך בחשבון שזהו טיל מהדור הישן שדורש נעילה אחורית בלבד, עם המטוס יתמרן מעט עדיף שלא תשגר שום טיל כי הוא פשוט לא יפגע, בהצלחה.
רוברט בירנבאום

צוות ניהול ראשי- פריפלייט
RvE=Getsno=
DOn't quIT
#3 · לפני 18 שנים
אני יודע איך לשגר אני לא יודע איך להינעל.. יש לי רק את הכוונת תותח
#4 · לפני 18 שנים
לפי הצליל.
טילי ה AIM-9 SIDEWINDER משמיעים צליל רעש באוזניה של הקסדה.
הטיל משמיע מעין גרגור חזק שהוא נעול על המטרה.
ורעש חלש שהוא לא נעול על המטרה.
------------
| משה מגל |
------------
#6 · לפני 18 שנים
אם אתה מתכוון לטילים מונחי חום כמו ה-AIM-9 SIDEWINDER או ה- AIM-4 FALCON אז הם לטווח קרוב ונועלים רק על הגזרה האחורית של המטוס כשאתה בוחר אותם הם משמיעים נהמה חלשה וכשהם מזהים פליטת חום הם משמיעים נהמה חזקה יותר.
אם אתה מתכוון לטילים מונחי ראדאר כמו ה AIM-7 SPARROW אז יש כפתור בראדאר לבחירת מטרה ויש כפתור לנעול על המטרה שבחרת. תגדיר את אותם כפתורים ואחרי שבחרת מטרה ונעלת עליה אתה יכול לשגר טילים מונחי ראדאר. שים לב שהטילים מונחי ראדאר הם לטווח בינוני או גדול ואסור לך לנתק נעילה כשאתה משגר את ה AIM-7 SPARROW בזמן המעוף כי הטילים האלה לא יכולים לנעול בעצמם והם צריכים את הנעילה של המטוס עד לפגיעה.
ofir peleg
#7 · לפני 18 שנים
אוקיי שמתי לב תודה
אבל צריך להיות ממש על ה6 שלו לקח לי שעה עד שהצלחתי 🙂
חוץ מזה ראיתי שבאיזור הורדות באתר יש איזה 3מטוסים להורדה וכתוב שזה לסטרייק פייטרס, זה אומר שזה יתאים ל wings over europe?
וגם יש פאטצ'ים למשחק?
#8 · לפני 18 שנים
והנה כמה תמונות להמחשה

רוברט בירנבאום

RvE=Getsno=
DOn't quIT
#9 · לפני 18 שנים
כל המטוסים מתאימים להכל ואתה RvE=Getsno= אתה משחק עם מכם רמאות ועל הרמה הכי קלה של המשחק זה בכלל לא ריאליסטי 🤔
גם מישהו יודע איך בוחרים את הבסיס ממנו ממריאים ולמה מטוסים כשמשגרים עליהם טילים לא מנסים לתמרן ולהתחמק?
ofir peleg
#11 · לפני 18 שנים
ofi6714 כתב/ה:כל המטוסים מתאימים להכל ואתה RvE=Getsno= אתה משחק עם מכם רמאות ועל הרמה הכי קלה של המשחק זה בכלל לא ריאליסטי 🤔
גם מישהו יודע איך בוחרים את הבסיס ממנו ממריאים ולמה מטוסים כשמשגרים עליהם טילים לא מנסים לתמרן ולהתחמק?

נו אז? אני נהנה לשחק במוד הזה, מה לא בסדר פה? 😱
רוברט בירנבאום

RvE=Getsno=
DOn't quIT
#13 · לפני 18 שנים
התקנתי סקייהוק ואז במשחק אני לא רואה את המטוס אני רואה את זה:

#14 · לפני 18 שנים
עדי, איך התקנת את המטוס? מה סדר הפעולות שעשית?
רוברט בירנבאום

RvE=Getsno=
DOn't quIT
#15 · לפני 18 שנים
העתקתי ת התיקיה של ה F4 לobjects\aircraft
ואת הדברים מה weapons שמתי בתיקיה הראשית של ה objects

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.