104 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים אי אל 2 גילויי אנטישמיות ב Hyperlobby
דיון

גילויי אנטישמיות ב Hyperlobby

14 הודעות 1,998 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
חברים ,
גילויי אנטישמיות כבדים בשרת 85FG ע"י Flying_Elvis ו Wito.
נא לצוד אותם ולהפיל בכל פעם שאתם נתקלים בהם ב H.L.
תודה
a
amix85
601 פוסטים · פתח תקוה
#5 · לפני 18 שנים
עזבו אותכם אנטישמיות או לא הם גוים וצריך להפיל אותם חחחחחחחח
חוץ מזה שיש לי חשבון ארוך עם wito!!
"don't be a fool and die for your country, let the other son of a bitch die for his country!!!!"
general Gorege patton
#6 · לפני 18 שנים
זה חשוב לדעת מה הלך ואיך הלך.

אני באופן אישי הייתי ממליץ לכם לא להגיב יותר מדי לכל מיני שטויות כאלה ואחרות.
אין צורך להיכנס לשרת עם אנשים כאלה ולא מרמתנו להגיב אליהם או לרדוף אותם.

IAF.101~Maverik
[img:746acf7302]http://img78.imageshack.us/img78/4672/sig3cb1.gif[/img:746acf7302]

סמ"ט א' בטייסת 101- טייסת הקרב הראשונה

גיא יוגב- מנהל פורומים ראשי-פריפלייט
#7 · לפני 18 שנים
הדרך הנכונה לפעול במצבים כאלה זה לתעד את הנאמר או נעשה ע"י הקלטה ושמירה של הלוג של הטקסט תקשורת, ושליחה אל האדמינים או הבעלים של השרת. לרוב האינפורמציה הזאת מופיעה בהודעת פתיחה כשמתחברים או/וגם במסך של התדריך.

רוב השרתים בחו"ל הם רציניים ומאד מסודרים מבחינת משמעת, ומענישים בחומרה (bans) במקרה של התנהגות אנטי חברתית כמו גילויי אנטישמיות.

VIFF
its not a bug, its a design feature
#8 · לפני 18 שנים
מסכים עם viff לגבי הדרך הנכונה.

יחד עם זאת לציין כי דרכי שלי היא לקלל אותם קללות קשות וכואבות בהם מוזכרת לא אחת אימם היצאנית יחד עם סבתם לוקקת הזרגיגים ,אביהם ,אבי אביהם והכ**ש שלהאימ אמא הז**ה שלהם .

לוקח להם בין 30 שניות ל4 דקות להעיף אותי מהשרת . שנה טובה 🙂
#9 · לפני 18 שנים
ViFF כתב/ה:הדרך הנכונה לפעול במצבים כאלה זה לתעד את הנאמר או נעשה ע"י הקלטה ושמירה של הלוג של הטקסט תקשורת, ושליחה אל האדמינים או הבעלים של השרת. לרוב האינפורמציה הזאת מופיעה בהודעת פתיחה כשמתחברים או/וגם במסך של התדריך.

רוב השרתים בחו"ל הם רציניים ומאד מסודרים מבחינת משמעת, ומענישים בחומרה (bans) במקרה של התנהגות אנטי חברתית כמו גילויי אנטישמיות.

VIFF

אמת...

היה מקרה אחד שבו נתקלתי באנטישמיות בלובי, וזה היה ב-War Clouds. באותו זמן הייתי ב-TS וניגשתי לאדמינים. לאחר שהוכפש כהלכה בצ'אט, הבחור קיבל באן.

מצטרף להמלצה של אלון - לפנות לאדמינים מיד אם הם נוכחים בשרת, אם לא אז לתעד את התקרית ולפנות אליהם בדיעבד.

צוות ניהול ראשי - פריפלייט
#10 · לפני 18 שנים
ViFF כתב/ה:הדרך הנכונה לפעול במצבים כאלה זה לתעד את הנאמר או נעשה ע"י הקלטה ושמירה של הלוג של הטקסט תקשורת, ושליחה אל האדמינים או הבעלים של השרת. לרוב האינפורמציה הזאת מופיעה בהודעת פתיחה כשמתחברים או/וגם במסך של התדריך.

VIFF

סבבה , לקחתי לצומת ליבי .
בפעם הבאה אני עושה טרק ...
a
amix85
601 פוסטים · פתח תקוה
#11 · לפני 18 שנים
או שפשוט להפיל אותם כמו זבובים ולהראות להם שאנחנו פשוט הרבה יותר טובים מהם...
"don't be a fool and die for your country, let the other son of a bitch die for his country!!!!"
general Gorege patton
#12 · לפני 18 שנים
יש הרבה חולרות מכל הסוגים , ( vulchers , friendly killers , kill stillers ) אחד האנטישמים הוא : nomoremdma , שמתפאר בכך שסבא שלו רצח יהודים ,

אני מציע לשים כאן דביק , שניתן להוסיף אליו שמות "חולרות" מכל הסוגים : כדי שכך חברי הקהילה ידעו מי לפניהם . מעין BLACK LIST .
#13 · לפני 18 שנים
אהבתי מאוד את הרעיון נתי!

!No Shnizel?No B&Z
Pilot that counts on missiles will die by the gun

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.