69 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים טייסת 110 אבירי הצפון - הטייסת נסגרה הודעה חשובה - קיצה של טייסת 110 הוירטואלית.
דיון

הודעה חשובה - קיצה של טייסת 110 הוירטואלית.

7 הודעות 104 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
שלום חברים.

מי שאינו חדש בטייסת, יודע שהטייסת שלנו היא טייסת של ביצוע ושתיקה, בלי יותר מידי דיבורים מיותרים. בחודשים האחרונים עקב שינויים בחיינו האישיים שלי ושל הראל, התדרדר מצבה של הטייסת, וכמות הפעילות צנחה לרמות מביכות.
אני והראל החלטנו שאנחנו לא רוצים להפוך לטייסת של דיבורים ללא מעשים, סוג של טייסת שאנחנו נרתעים מלחשוב עלייה, וכשהבנו שהמצב לא הולך להשתנות, הגענו למסקנה הכואבת כי לטובת הטייסים בטייסת, ולטובת שמה של הטייסת, רצוי לסגור אותה באופן מוחלט.

אנחנו רוצים להתנצל באופן אישי בפני המצטרפים האחרונים שהצטרפו על סף השינוי הקריטי בטייסת, וזכו בטייסת הרבה פחות טובה ממה שהגיעה להם. זו לא הייתה הכוונה, ואנחנו מצטערים על הזמן שאבד לכם.

אני רוצה להודות לכל אחד ואחד מכם טייסי הטייסת, על שעות של חוויה מדהימה, על הפגנת חברות ממדרגה ראשונה, על רצינות (וגם צחוקים טובים לפעמים) ובסופו של דבר, על הרבה מאוד כיף שעשיתם לי.

אני רוצה שתדעו שאני מאוד מאוד מעריך את כולכם, וחושב שכולכם, אחד אחד, תגיעו רחוק בכל מקום שתלכו אליו.

אסכם ואומר, שנורא עצוב לי לסגור את הטייסת הזו, טייסת שהייתה לי בית במשך יותר משנה, טייסת שבה הכרתי הרבה חברים חדשים, שלמדתי בה הרבה על עצמי ושהעברתי הרבה שעות בכיף גדול. היה לי לכבוד ולעונג לפקד על הטייסת, ולהכיר את כולכם, וחסר למי שיאבד איתי קשר... 😈
אני חושב שכולנו יכולים להסתכל לאחור בחיוך ולהיות גאים בטייסת שיצרנו כולנו יחד - טייסת חוד החנית של השמים הוירטואלים הישראלים.

הדיון הזה ישאר כאן בימים הקרובים כדי שנוכל לדבר כולנו, ובתוך כמה ימים תפורסם הודעה רשמית גם מחוץ לטייסת על הסגירה, עד אז אני מבקש מכולכם שלא לדבר על הסגירה.
#2 · לפני 18 שנים
כואב, כואב... אין ספק ... היה כיף , במיוחד בתקופה שהצטרפתי ...איי המבצעים ב VPN איזה יופי ...
חבל שזה נגמר ):

!No Shnizel?No B&Z
Pilot that counts on missiles will die by the gun
#3 · לפני 18 שנים
אחרי שראיתי שכולכם כתבתם רק כמה שורות, החלטתי לערוך את ההודעה שלי לכמה שורות גם כן. הייתה לי כאן חוויה של ממש. נהנתי עם כולכם... (עם חן היה פה הוא היה אומר שזה לא
נשמע טוב חח..)

נקווה לראות אתכם שוב בעתיד כטייסת.
נערך לאחרונה: לפני 18 שנים
#5 · לפני 18 שנים
זה באמת שוק של ממש. הטייסת הזו שינתה בי הרבה מאוד. עכשיו אפשר רק להתגאות במה שהיה..
תודה ענקית לכל חברי הטייסת, ובראשם יותם והראל שהובילו את הטייסת המדהימה הזו.
כולי תקווה ש110 תחזור לשמיים הוירטואליים בעתיד, גם אם בעתיד הרחוק, בהרכב דומה.

Kickbox.co.il
נדב
#6 · לפני 18 שנים
עצוב, אבל אני אף פעם לא אשכח את מה שהטייסת תרמה לי, את הטיסות: הרציניות, המצחיקות (דוגפייטים עד לפנות בוקר), את המפגשים (ראינו סרט ביחד, וגיא שבא לאכול והלך) וכמובן את הסיור ברמת דויד!

תכלאס יש לי לכתוב כל כך הרבה אבל אני לא יחפור.
אז לכולכם בהצלחה בהמשך בלימודים בחיים ובצבא.
שמרו על עצמכם ושמרו על קשר.
אלחי, לא לעבור את ה200 קמ"ש 😉

מי יודע אולי אחרי הצבא נחזור כולנו להקים את הטייסת מחדש.
אולי אפילו לעשות מפגשון אחד אחרון עוד השנה.
הראל הדר

סמ"ט א בטייסת אבירי הצפון

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.