130 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים מועדון הטייסים שאלה על מחשבים
דיון

שאלה על מחשבים

6 הודעות 1,175 צפיות לפני 18 שנים
#2 · לפני 18 שנים
DOR כתב/ה:מחקתי משהו מהסל מחזור, האם ישנה דרך להחזיר את אותו פריט?

לפי מה שאני יודע לא.. אבל אולי אם תנסה לשחזר את המחשב אולי זה יעזור 🙂
ירון.
טייס CVFR, IFR, ATPL ומסוקים.
מסנג'ר: Yaroon013@hotmail.com
#3 · לפני 18 שנים
יש דרך, אבל היא לוקחת שעות/ימים כי מה שבעצם קורה כשאתה מוחק את הקובץ, הוא לא נעלם פתאום - הוא נגרס מהמשקל שלו למשקל מאוד מאוד אבל מאוד מזערי וזעום, של כמה בייטים (אפילו לא קילו-בייטים) וככה בעצם אתה לוקח 1GB ומוחק אותו (על ידי גריסתו לכמה בייטים בודדים).
כחלק מחקירות המשטרה הפדארלית של ארצות-הברית (FBI) והסוכנות החוקרת הנקראת ATFA, הם ניגשים אל אותם כמה בייטים מאוד מיזעריים שבעצם אותם בייטים מכילים (בשפת תיכנות בינארית-מזערית) את הערך של הקובץ שהיה וככה אפשר לדעת מה היה בקובץ לפני שנמחק, אבל במקרה שאתה בן אדם רגיל, אזרח מן השורה במדינת ישראל, ולא חוקר מוסמך של ה-FBI או ה-ATFA ואין לך כמה שנות ניסיון בנושא, זה ייקח הרבה יותר זמן עד שתוכל למצוא את אותו קובץ שעכשיו שוקל בייטים מיזעריים ומכיל ערכים מהשפה הבינארית המזערית ולפרק אותו לגורמים בינארים ולהרכיב את הפאזל של מה היה הקובץ לפני המחיקה. במילים אחרות : לא, אין דרך.
מ"ט 110 אבירי הצפון
www.110vfs.2ya.com
טייס בצוות האווירובטי
#5 · לפני 18 שנים
יש תוכנות שמשחזרות אני לא זוכר שמות אבל תריץ בגוגל "שיחזור סל המיחזור" אני בטוח שתמצא
#6 · לפני 18 שנים
אה! נכון! עכשיו אני נזכר! טעות בניסוח שלי. הכוונה היא לקבצים בדיסק-הקשיח כאשר הדיסק הקשיח נשרף או נהרס לגמרי, איך משחזרים את הקובץ השרוף מהדיסק הקשיח.
לגבי שיחזור-מסל מיחזור נראה לי שדווקא יש אפשרות כמו שרונן ציין, אבל תחפש ותבדוק.
מ"ט 110 אבירי הצפון
www.110vfs.2ya.com
טייס בצוות האווירובטי

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.