63 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים תעופה וביטחון Air Force One האם בוש יגיע עם ה Boeing VC-25A לישראל?
דיון

Air Force One האם בוש יגיע עם ה Boeing VC-25A לישראל?

30 הודעות 4,185 צפיות לפני 18 שנים
#2 · לפני 18 שנים
יש מצב אני יהיה שמה(אל תשאלו למה)
אם אני יגיע מבטיח תמונות 😄
#3 · לפני 18 שנים
לגבי הנושאת מטוסים בחיפה, אז טעות קטנה, זאת נושאת מסוקים, אין על האונייה הזאת מטוסים שממריאים "רגיל" אלא רק בצורה אנכית. נושאת מסוקים והרייר או איך שלא קוראים למטוס שממריא אנכית.
דור טל

מהירים כברק, עוקצים כעקרב
#4 · לפני 18 שנים
חברה אל תתגרו במזל שלכם!!!
סידורי הביטחון יהיו כל כך חמורים שאפילו להביא מצלמה למרחק ק"מ מהשדה תצטרכו אישור מיוחד
#5 · לפני 18 שנים
אנייש לי מזל אפשר לומר אבא שלי עובד בתעשייה אוירית אז אני יכול להיכנס לקרוב ואולי אפילו לתוך המטוס אבל זה אני ממש לא חושב שיקרה אבל לראות מקרוב איזה כיף ינסה לארגן תמונות מקרוב

4X-ELD
#6 · לפני 18 שנים
אתה חי בסרט..

ברגע שהמטוס נוחת ומתמקם בחנייה,המרחב סביבו מוכרז כשטח סטרילי,שהכניסה אליו מותנת באישור מיוחד-היוצא מגבוה.

אף אחד,אני חוזר,אף אחד,לא יכול להתקרב למטוס בלי אישור,ומי שינסה יסתבך כל כך שהוא יתחרט על זה עד סוף ימיו-אם לא יהיה מאוחר מידי..
#7 · לפני 18 שנים
Dingo, אמרתי שאני מתקרב למטוס? אמרתי שאני יהיה שמה שזה הכוונה אני יהיה במקום. אומנם קצת רחוק אבל עדיין.
#9 · לפני 18 שנים
חח אל תנסו אפילו להגיע לאיזו הספוטרים כי סתם תסתבכו.
מישהו חכם רשם:
בהערכות של הגעת נשיא ארה"ב,יש הערכות של צבא שלם עם סגירות כמעט ארמטיות של כל איזור השדה,אפילו העובדים שעובדים שם יהיו מוגבלים בזמן הגעתו בתנועה באיזור.אולי כן תוכלו לצלם אותו באיזור קו החוף.
בברכה

עידו וכטל 🙂
#10 · לפני 18 שנים
אלעד כתב/ה:אנייש לי מזל אפשר לומר אבא שלי עובד בתעשייה אוירית אז אני יכול להיכנס לקרוב ואולי אפילו לתוך המטוס אבל זה אני ממש לא חושב שיקרה אבל לראות מקרוב איזה כיף ינסה לארגן תמונות מקרוב

חחחחחחח

הצחקת אותי.
חברה שלי דיילת באל-על והיא אמרה לי שלהם (דיילים) אין אישורי יציאה לשטח האוירי [שתבינו מזה השטח האוירי, השטח שבו מחתימים לכם את הדרכונים (דיוטיפריי, שרוולים) עד למסלול עצמו].

Windows 7 Ultimate 64bit
#11 · לפני 18 שנים
למען הידיעה -

האיירפורס 1 לא בנוי כמו כל "742" רגיל, קודם כל, ישנם 3 כאלה בעולם, מטוסים שדומים 1 ל1 בכל דבר בהם, מהדבר הכי קטן להכי גדול, לישראל מגיעים 2 כאלה, בוש מביא לפה את ה2 שלו + "מארין 1" שזה המסוק שלו, או במילים אחרות - המונית הפרטית שתיקח אותו לכל נק' שהוא יחפץ בה על פני הארץ שלנו.

כל מה שאני הולך להגיד עכשיו זה ע"פ פרסומים שיש באינטרנט ולא שום דבר אחר!

האיירפורס 1 בנוי כמו כל מטוס נוסעים גדול מבחוץ אך מבפנים הוא מבין המטוסים ה"דיי ישנים" הכי מתוחכמים בעולם, הוא הספינה האווירית של נשיא ארה"ב אך גם יכול לשמש כמטוס קרב מוגן ולא מתקיף, אבל אני בטוח שבמקרה שהוא יצטרך להתקיף הוא יעשה זאת (בלי קשר אם יתקיפו את האיירפורס 1 תוך זמן קצר מטוסי חיל האויר האמריקאי ידאגו להיות שם ולהמריא מבסיס הכי קרוב וכך גם המסלול טיסה של האיירפורס 1 נבנה). באיירפורס 1 מערכת מוצים ונורים אוטומטית שמזהה שיגור טיל או עצם לא מזוהה ועושה את אפקט המוצים/נורים שאנו מכירים, במקרה של השתלטות על האיירפורס 1 יש לנשיא ולבני משפחתו תא מילוט שיעיף אותם מהמטוס בתוך "קופסא קטנה" שכמרחק מסויים מן הקרקע מצנח יפתח וינחית אותו אנכי ורך, יש לו מערכת GPS עולמית ומאוד חכמה כך שתוך מספר שניות לאחר נחיתה כבר יחכו לו בקרקע מסוקים/מכוניות מילוט, ואם זה בים אז מסוק מילוט. באיירפורס 1 יש לפחות 4 דלתות עד לכניסה של הקוקפיט. אם וכאשר נכנס גורם לא רצוי לקוקפיט לטייס יש מערכת שבלחיצה (לפי מידע מהאינטרנט) מנחיתה אותו בשדה התעופה הקרוב ביותר והוא מוגדר מראש במסלול הטיסה "אם וכאשר". מטעמי ביטחון בואינג מייצרת כבר שנים רבות כ2 דלתות עד הכניסה של הקוקפיט, כך גם באלעל למי שטס פה פעם בקוקפיט. יש עוד מלא דברים מוזרים במטוס הזה שאמור להיות באוויר במשך זמן לא מגובל, הוא מסוגל להישאר ימים ושבועות ואולי יותר באוויר מכייון שהוא בין מטוסי הנוסעים היחידים שיכולים לבצע תדלוק אווירי.

מקווה שנהנם להחכים!

לשאלות...שרשרו פה.
דור טל

מהירים כברק, עוקצים כעקרב
#12 · לפני 18 שנים
הוא הגיע עם AIR FORCE ONE תסתכל על הדיון שלי
Wanna Go2Extreme?
#15 · לפני 18 שנים
DOR כתב/ה:למען הידיעה -

האיירפורס 1 לא בנוי כמו כל "742" רגיל, קודם כל, ישנם 3 כאלה בעולם, מטוסים שדומים 1 ל1 בכל דבר בהם, מהדבר הכי קטן להכי גדול, לישראל מגיעים 2 כאלה, בוש מביא לפה את ה2 שלו + "מארין 1" שזה המסוק שלו, או במילים אחרות - המונית הפרטית שתיקח אותו לכל נק' שהוא יחפץ בה על פני הארץ שלנו.

כל מה שאני הולך להגיד עכשיו זה ע"פ פרסומים שיש באינטרנט ולא שום דבר אחר!

האיירפורס 1 בנוי כמו כל מטוס נוסעים גדול מבחוץ אך מבפנים הוא מבין המטוסים ה"דיי ישנים" הכי מתוחכמים בעולם, הוא הספינה האווירית של נשיא ארה"ב אך גם יכול לשמש כמטוס קרב מוגן ולא מתקיף, אבל אני בטוח שבמקרה שהוא יצטרך להתקיף הוא יעשה זאת (בלי קשר אם יתקיפו את האיירפורס 1 תוך זמן קצר מטוסי חיל האויר האמריקאי ידאגו להיות שם ולהמריא מבסיס הכי קרוב וכך גם המסלול טיסה של האיירפורס 1 נבנה). באיירפורס 1 מערכת מוצים ונורים אוטומטית שמזהה שיגור טיל או עצם לא מזוהה ועושה את אפקט המוצים/נורים שאנו מכירים, במקרה של השתלטות על האיירפורס 1 יש לנשיא ולבני משפחתו תא מילוט שיעיף אותם מהמטוס בתוך "קופסא קטנה" שכמרחק מסויים מן הקרקע מצנח יפתח וינחית אותו אנכי ורך, יש לו מערכת GPS עולמית ומאוד חכמה כך שתוך מספר שניות לאחר נחיתה כבר יחכו לו בקרקע מסוקים/מכוניות מילוט, ואם זה בים אז מסוק מילוט. באיירפורס 1 יש לפחות 4 דלתות עד לכניסה של הקוקפיט. אם וכאשר נכנס גורם לא רצוי לקוקפיט לטייס יש מערכת שבלחיצה (לפי מידע מהאינטרנט) מנחיתה אותו בשדה התעופה הקרוב ביותר והוא מוגדר מראש במסלול הטיסה "אם וכאשר". מטעמי ביטחון בואינג מייצרת כבר שנים רבות כ2 דלתות עד הכניסה של הקוקפיט, כך גם באלעל למי שטס פה פעם בקוקפיט. יש עוד מלא דברים מוזרים במטוס הזה שאמור להיות באוויר במשך זמן לא מגובל, הוא מסוגל להישאר ימים ושבועות ואולי יותר באוויר מכייון שהוא בין מטוסי הנוסעים היחידים שיכולים לבצע תדלוק אווירי.

מקווה שנהנם להחכים!

לשאלות...שרשרו פה.

בטח שהוא יכול לתקוף. עם צרורות של טילים גרעיניים בין יבשתיים.

אגב חבר'ה , כולנו אכלנו אותה !

כל הרעש וההמולה מסביב זו היתה רק הסוואה.

הוא הגיע עם סייפנית וניווט בארץ עם קורקינט.
ארדוף אויבי ואשיגם ולא אשוב עד כלותם אמחצם ולא יכלו קום יפלו תחת רגלי

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.