112 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון אלייד פורס ** פתיחה מחודשת של - VIAF **
דיון

** פתיחה מחודשת של - VIAF **

52 הודעות 6,667 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
nadlerav כתב/ה:[quote="Shnizel"].....בקשר לקרבות , אני חושב שיהיה נחמד שברגע שיהיה לכם בסיס עמיד יהיה נחמד לעלות מולכם לטיסה. 😎

יודע מה... אני מבטיח לך שבדוגפייט הראשון שלנו - אנחנו ניתן לכם לפתוח כשאתם על השש שלנו. אבל אני לא יכול להבטיח לך שלא תמצאו את עצמיכם תלויים על מצנח זמן קצר אחר כך 😄

בקיצור בכיף[/quote]

את זה עוד נראה ... 👿

אם תצטרכו עזרה , אתם מוזמנים לפנות אליי או לכל טייס בטייסת 110...

!No Shnizel?No B&Z
Pilot that counts on missiles will die by the gun
#2 · לפני 18 שנים
ל VIAF, אני מחזק את דרכם ובהצלחה בהמשך, טוב לשמוע שנפתח עוד אירגון בסימולאטור Falcon: AF
רק בהצלחה לכם, מכל הלב.

אתה עוד תתחרט שאתה מזמין (אני מדבר בשם הטייסת -אבירי הצפון) אותנו לדוגפייט כאשר אנחנו מתחילים על השש שלכם.. כנראה שהקרב לא יימשך זמן רב : P דבר איתי ועם יותם אם בא לכם 2 על 2 כבר בזמן הקרוב...

נב: אני מקווה שהבנתם שהמילים נאמרו ברוח טובה.
שוב פעם בהצלחה. ➡️

נב 2:
חבל לראות ואני מדבר אל הקהילה, שככה אתם מקבלים גוף חדש שדוחף את מה שכולנו אוהבים קדימה ועוסק באותו הנושא שכולנו אוהבים ואפילו (כן כן אפילו) באותו הסימולאטור.
במילה אחת, בושה.
בשתי מילים, גועל נפש.
הראל הדר

סמ"ט א בטייסת אבירי הצפון
#3 · לפני 18 שנים
nadlerav, אני יודע שיש שם המון שלא יודעים לטוס ב AF ונראה לי קצת מוזר שנותנים להם "כנפיים"
#4 · לפני 18 שנים
חבר'ה ממה שאתם כותבים אני מתחיל לחשוב שאולי באמת אתם יכולים להיות יריב אווירי ראוי 🙂

הכל כמובן ברוח טובה.
נשמח להיעזר בכם - כנראה שיש פה תותחים ואני מיהרתי לשלוף את המתבייטי חום שלי. 😄

אבי
- אבי נדלר -

אוהבים תעופה וירטואלית? מחפשים אקשן של טיסה קרבית?
כולם נפגשים במקום אחד.
VFS-VIAF
www.vfs-il.net

קורצת מן החומר הנכון? VIAF - כנס רק אם אתה מעז
#5 · לפני 18 שנים
RTH כתב/ה:
נב 2:
חבל לראות ואני מדבר אל הקהילה, שככה אתם מקבלים גוף חדש שדוחף את מה שכולנו אוהבים קדימה ועוסק באותו הנושא שכולנו אוהבים ואפילו (כן כן אפילו) באותו הסימולאטור.
במילה אחת, בושה.
בשתי מילים, גועל נפש.

צודק ➡️
דור טל

מהירים כברק, עוקצים כעקרב
#8 · לפני 18 שנים
SoNiC306 כתב/ה:יריבות זה לפעמים טוב, זה גורם לך לדחוף את עצמך לגבולות חדשים 🙂

אכן, אבל פה יש דחייה של גוף שרק מכה שורשיו ועדיין לא פרח.
תנו לו להתפתח, כאשר הוא יוכל להשיב מלחמה תתקיפו, עם כמה F-16 שתרצו, אבל תנו לו הזדמנות להתמודד.
הראל הדר

סמ"ט א בטייסת אבירי הצפון
#9 · לפני 18 שנים
אפיק מה נשמע?
השאלה היא לא כמה טייסות הצטרפו אלינו, כמו שהם מצטרפים הם גם יכולים לעזוב.. ולא זה מה שעיניין אותי.
השאלה היא תוך כמה זמן נעמיד טייסות מטעמנו, וזה המטרה של כל הקורס שהולך להיפתח - אנחנו רוצים לתת אפשרות לכל חובבי הטיסה הקרבית ללמוד את התחום ולהתמקצע, ולא דווקא שטייסת כזו או אחרת תעבור מפה לשם או משם לפה.

כמובן נשמח לקבל עזרה מהחבר'ה עם הניסיון ועם הידע, והתגובות במסנגר והרצון פה של החבר'ה לתרום ולהשתתף בבניה פשוט מדהימות. ואני והצוות שלי קיבלנו הרגשה ממש טובה לגבי הצלחת הרעיון ואני מאמין ששנה הבאה כבר נהיה קהילה של טייסים יותר מקצועיים ואפילו בכמות כפולה.

בכל מקרה תודה על הטיפים, ניישם מה שצריך.
אלירן כהן
מנהל בית הספר לטיסה VFS
www.VFS-IL.net
עקבו אחרינו בפייסבוק:
https://www.facebook.com/schoolvfs
#10 · לפני 18 שנים
Eliran-VFS1, שיהיה לכם בהצלחה אוליי אני יצטרף מתישהו (אם אני זוכר נכון אני כבר רשום 😂 ) חוץ מזה ראיתי שבטייסות היה 110 אבל 110 כבר קיימת... ותגיד מה הידע שצריך כדיי לפתוח טייסת חדשה שם?
#11 · לפני 18 שנים
עדי אני עוד לא סגור על עצמי מה יש לי שם ומה לא, לכן יש לי לנו אנשים מקצועיים שמתעסקים בזה,
אני פה רק כדי לתת מהידע שלי כדי שהקורסים יהיו קורסים כמו שאני יודע לעשות.

בסופו של דבר, את ההחלטות המקצועיות בכל תחומי הטיסה והפעילויות עושים רועי אליעד בר שחר והחבר'ה שמפעילים את VIAF.
דבר איתם🙂 הפרטים שלהם רשומים בצוות VIAF.

בהצלחה.
נ.ב לגבי מה צריך כדי לפתוח טייסת, שאלה טובה 😄
אלירן כהן
מנהל בית הספר לטיסה VFS
www.VFS-IL.net
עקבו אחרינו בפייסבוק:
https://www.facebook.com/schoolvfs
#12 · לפני 18 שנים
סימולטור, מטוס/סקין, אנשים, תפקידים, ידע, ארגון.

אתם מוזמנים להוסיף 🙄
#13 · לפני 18 שנים
אם עוד לא החלטתם על מטוס ניראה לי הכי טוב שתעשו את זה על נץ עם סקין של אחת מהטיסות נץ
כי זה כאילו קאמ"מ
#14 · לפני 18 שנים
טוב דבר ראשון : יפה על היוזמה לפתיחת הטייסת נראה שהחברה רציניים וצריכים עוד טיפה זמן להתארגן אבל רואים שהם משקיעים , עכשיו הסתכלתי על הדיון חטפתי כבר זעזוע מוח מכל המי יוצא פה יותר צודק או יותר חכם או what ever חלאס ככה גם לא נפתחה הטייסת הקודמת שרצו לפתוח פה ,אנשים מתקיפים בלי בושה וגם בלי סיבה כל כך גדולה אז מה אז הוא טעה או שהוא לא מכיר פה את החברה תנו צ'אנס בחייאת אני תומך באנשים שיש להם את הזמן ואת הרצון להשקיע בכזה דבר לפני שאתם עונים על משהו למישהו כזה תחשבו את עצמכם במקמו ואז תענו זהו בקשר לזה.

ודבר שני: נשמח להענות לדרישות הקרבות שלכם ואפילו נשמח (לפחות אני) מתישהו לבצע אימונים משותפים זהו בהצלחה לכם .
#15 · לפני 18 שנים
שלום אלירן,

בהצלחה עם האתר החדש והיוזמה הישנה/חדשה !

שאלה לי אליכם:

איך אתם רואים את שיתוף הפעולה שלכם עם אתר preflight?

במה זה יתבטא?

איך נוכל אנחנו (קהילת preflight) לעזור לכם?

האם יש לכם שרתים של פלקון וטימספיק באוויר?

אם לא, האם אתם מתכננים להעלות?

שיהיה המון בהצלחה,
VIFF
its not a bug, its a design feature

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.