R RF מודרטור בוגר בית ספר לטיסה טייסת 108 3,055 פוסטים #1 · לפני 18 שנים שלום חשבתי אולי נדון לגבי תכנית קרב בימים הראשונים של הקמפיין? הרי זה כבר די סגור מבחינת חוקים ותנאי ניצחון לא? בכל אופן דן או גיא תוכלו להביא לנו את סדי הכוחות ומה דעתכם צריך לעשות במשימות הראשונות? RifleFighter רמי וייברמן
T Twister מדריך בית ספר לטיסה 1,958 פוסטים #2 · לפני 18 שנים סדרי הכוחות נמצאים בפורום בדביק. כן, הדברים די סגורים. כן, כדאי להתחיל לדבר על תוכנית אסטרטגית לקמפיין. אתם מוזמנים להתחיל את הדיון עם רעיונות... אני מתכוון לכתוב כמה דברים בסוף השבוע. צוות ניהול ראשי - פריפלייט
i ixslashxi 40 פוסטים · תל אביב #3 · לפני 18 שנים אגב, מתי אימונים? 😄 IT'S NOT THE DOG IN THE FIGHT, IT'S THE FIGHT IN THE DOG!
I IAF.101-Viper 638 פוסטים #4 · לפני 18 שנים [quote="ixslashxi"]אגב, מתי אימונים? 😄[/quote היו כבר 3 אימונים 😉 אתה צריך להיות יותר רציני.
i ixslashxi 40 פוסטים · תל אביב #5 · לפני 18 שנים האמת שאני מאוד רוצה אבל אין לי כניסה משום מה לVPN, אני יכול לטוס בלובי אבל.... IT'S NOT THE DOG IN THE FIGHT, IT'S THE FIGHT IN THE DOG!