62 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים אי אל 2 מה דעתכם?הרבה או מעט אמת?
דיון

מה דעתכם?הרבה או מעט אמת?

10 הודעות 1,715 צפיות לפני 18 שנים
#6 · לפני 18 שנים
Hedgehog כתב/ה:
חחח, בקטע שהוא עולה לאנך אחרי ה FW וה FW כבר הספיק להפוך מעליו ולרדת פעם אחר פעם.... קודם כל חשבתי "צ'יטר", עד שנזכרתי שזה לא מתוך IL-2 😂

ואני חשבתי מיד שלפני שהוא קלט שהוא נלחם נגד שניים שהוא בטוח נלחם נגד מור 😂 😂
ומה דעתכם על המבנה המוזר של 64 FW190 בריבוע התוקפים את המפציצים
"!Not one Messershmidt, 6 Messershmidts"
gprr
#7 · לפני 18 שנים
עוד פרק מעולה, תודה גרשון!

הקטע שנראה לי הזוי זה המבנה המוזר של ה-FW בהתחלה... ממש לא הסגנון של הגרמנים, בטח שלא בסוף המלחמה. אולי זאת הגזמה של הטייס בשילוב עם דמיון פרוע של יוצרי התוכנית, שהחליטו שאם המטוסים טסים קצה כנף אל קצה כנף זה יותר מרשים 😱 אבל, הכל יכול להיות, אני לא מתכוון להתווכח עם מי שהיה שם...

צוות ניהול ראשי - פריפלייט
#8 · לפני 18 שנים
Twister כתב/ה:עוד פרק מעולה, תודה גרשון!

הקטע שנראה לי הזוי זה המבנה המוזר של ה-FW בהתחלה... ממש לא הסגנון של הגרמנים, בטח שלא בסוף המלחמה. אולי זאת הגזמה של הטייס בשילוב עם דמיון פרוע של יוצרי התוכנית, שהחליטו שאם המטוסים טסים קצה כנף אל קצה כנף זה יותר מרשים 😱 אבל, הכל יכול להיות, אני לא מתכוון להתווכח עם מי שהיה שם...

מה קרה לך ? הבחור ירד מהפסים אחרי שהוא ראה את הגרמני מקפץ לו שם והמציא את כל השטויות האלה על 64 מטוסים. מה זה שח ?

אגב
אם הוא היה מוריד את ה PROP PITCH ל 50 בצלילה הוא היה לוקח אותו על ההתחלה!
בדוק ... 😎
#10 · לפני 18 שנים
יש לי את כל העונה הראשונה של DOGFIGHTS, וההתרשמות שלי מכל מה שראיתי: הסיפורים בסה"כ אמיתיים, הסימולציה ברמה מדהימה (תהיו בטוחים שהם לא עושים את זה מחשבי PC, אלא על תחנות עבודה גראפיות ברמה של "פארק היורה"😉, אך יש הגזמה ברמת תמרוני המטוסים, התחמושת כמעט אף פעם לא נגמרת, והקריינות, לטעמי, יותר מדי גרנדיוזית.
אבל בסה"כ - תענוג גדול לראות ולראות שוב! 👍
התייחס למטוס שלך כמו לאהובתך.... היכנס אליו חמש פעמים ביום, העלה אותו לגבהים והחזר אותו חזרה לקרקע!
IAF.Perry

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.