75 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים אי אל 2 בעיית פינגים גבוהים
דיון

בעיית פינגים גבוהים

20 הודעות 4,277 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
אחרי שחזרתי למשחק אחרי תקופה ממושכת של חוסר מעש, גיליתי שהפינגים מרקיעים שחקים (איזור ה-300-400) במשחק עצמו, כאשר בהיפר לובי הפינגים לרוב באיזור המאה בשרתים הגדולים...
אני מחובר דרך ראוטר, אך גם בחיבור ישיר הבעיה חוזרת על עצמה.
אשמח לשמוע רעיונות.
#3 · לפני 18 שנים
YEP,

יש ככל הנראה בעייה חמורה של היציאה אל מחוץ לישראל, וזה משותף לכולם כמעט. אף ספק תשתית\חברת אירוח לא מצא פתרון לזה עדיין. בשעות הבוקר הפינגים מעולים (60-100), ובשעות הערב הם קופצים לאיזור ה 450-600.

זה מה שקורה שכל בתי האב בישראל מתחברים בו זמנית ומתחילים להוריד שטויות מאי-מיול כאילו אין מחר - ואוו סרטים מכווצים באיכות מחורבנת עם תירגום עילג, אבל בחינם, ולפני כולם !!! 😱 .

התופעה שאתה מתאר שבה אין קשר בין הפינגים הנראים מתוך תוכנת הלובי לפינגים האמיתיים כאשר מחוברים לשרת מסוים גם ידועה (בד"כ רואיפ פי 2 פינגים מתוך השרת ב Online statistics), אך אין לה כרגע פתרון.
מה שרובנו עושים לאחרונה זה אירוח של חברים (פנים טייסתי או משהו דומה), או להתחבר ל VPN (כאשר הוא זמין - שזה משהו לא מוגדר כרגע 🤔 ).

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎
#4 · לפני 18 שנים
מישהוא ניסה לדבר עם אחד מהספקי אינטרנט בקשר לזה?
IAF.101~guliver
טייס סדיר בטייסת 101 הוירטואלית!
#5 · לפני 18 שנים
שלום לכולם

אני לא יודע איך לא יריתי במישהוא מבזק בינלאומי 👿
אני נמצא איתם ברומן שנוא החל מתקופת החגים-סוכות כשחל אז השיבוש הגדול והפינגים אצלי(1.5 מגה) קפצו ל-690 בzekes או spits או 500 ב-WC.
לפני 3 - 4 שבועות היה שיפור פתאומי אך כשהתחילו הגשמים לפני שבועיים,הכל התחרבן שוב.
הם מוכרים לוקשים אך מדי פעם מישהוא מודה אצלם שיש להם תקלה,לאחרונה-שישי האחרון הם הבטיחו לי שהם פורסים עוד קווים והמצב ישתפר רק לא יודעים מתי,אחד אמר לי "שבועיים",מזכיל לכם ידיד קרוב 😂 😂 😂
אמרתי להם שהם מזלזלים בלקוחות ומשקרים כשהם מוכרים שרותי פס 1.5 אבל זה לא ממש עוזר.
זה נראה לי יותר כתקלה שטופלה בדרך בורמה או מתן עדיפויות נחות ל-1.5 וזאת עקב הפתאומיות שבה הדברים קרו(למרות שרואים הדרגתיות בין 10ל-11 בבקר בצורת הטיפוס של הפינגים)
הם מכחישים את נושא העדיפויות אך תחשבו על זה:
לפני החרבון היו מצבים שהיה לי לפעמים פינג טוב יותר בשרת מסוים מחברים בעלי 2.5 אבל היום הם שולטים והפינגים שלהם בהחלט נסבלים,זה לא רוחב הפס שמכריע אלא הדרך שהפינג עושה בארץ עד ליציאה.אני כבר כותב פקודות tracert לאיתור הפינג כמו מומחה לרשתות 👿 👿 👿
ברוב המקרים בעלי תשתית הוט יכולים ל"הרגע" זה ספק השירות שאשם.
"!Not one Messershmidt, 6 Messershmidts"
gprr
#6 · לפני 18 שנים
חבריה ,
פינגים זה לא תמיד מדד.
פינגים עובדים בפרוטוקול תקשורת שונה מהסימולטור עצמו.
יש אצל חברות ISP משהו שנקרא QOS - Quality Of Service . זה מתן תעדוף לפרוטוקולים מסויימים על פרוטוקולים אחרים כידי שלמשל שיחת טלפון דרך הרשת תקבל עדיפות יותר גבוה מאימיול. אני יודע שהם משתמשים בזה. יכול להיות שהם נתנו עדיפות נמוכה ל ICMP ( שזה הפרוטוקול שבו הפינגים עובדים ). ובגלל זה בשעות הערב כשיש עומס , הפינגים שלכם "מחכים" במחסנית.

אם אתם אומרים שזה אצל כולם אז הבעיה או בזה או שנדפק משהו בקישור מחוץ לישראל ( שלא נראה לי בכלל ).
מה שאני מציע זה לנסות להתחבר לשרתים למרות הפינגים הגבוהים ולראות אם יש "לאגים" , אם אין תתעלמו להפינגים הגבוהים , אם יש ... אכלתם אותה , צריך לצעוק על ISP!
#7 · לפני 18 שנים
אותה בעיה בשבועות האחרונים , 🙁 😈

לא רלוונטי להתחבר לשרת ולבדוק , כי לא מצליחים כלל להתחבר ומקבלים kick עוד לפני הכניסה או timeout
#9 · לפני 18 שנים
אולי פינגים זה לא מדד אצל חברות ה ISP, אבל הם בהחלט מדד אצל מפעילי השרתים של IL-2.
כמו שאומר נתי - השרתים זורקים אותך עוד לפני שהצלחת לנסות לשחק !!!

וגם אם אתה שורד את השתיים-שלוש דקות הראשונות, או שאתה רואה את כולם מקרטעים בטירוף או שרואים אותך מקרטע ומיד מתחילות הודעות בצ'אט של "הנה עוד צ'יטר שמנסה להשתמש בפינגים גבוהים כדי לנצח אותנו", ואז בא ה Auto kick.

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎
#10 · לפני 18 שנים
הייתי צריך לכתוב פה מזמן כמה טיפים...
אני עובד בתמיכה הטכנית של בזק בינלאומי 🙂
כן כן, אני בצד של האויב! 😢

כמה דברים לגבי החיבור -
מי שמחובר בADSL:
- לנסות לשנות ניתוב (בבזק בינלאומי פשוט עושים user@IBezint במקום user@014 שימו לב שחשוב שהB וI יהיו גדולות והשאר קטן), בדרך זו אפשר אולי להגיע לשרת פחות עמוס ולהצליח להוריד פינגים.
-לדבר עם בזק (לא בזק בינלאומי) שהם התשתית שלכם ולנסות לברר איתם אם יש אפשרות לשיפור הקו או אם יש רעשים/הפרעות.
-לעבור לחבילה של GAMER או משהו דומה בספקיות אחרות כדי לקבל מקסימום ניתוב.

מי שמחובר בכבלים:
- לעבור לחיבור קבוע, חיבור קבוע יוריד לכם מעבר בשרתים מיותרים וככה יעזור להורדת פינגים.
- לדבר עם הספק תשתית (בד"כ HOT ) לבקש לעשות בדיקות בקו למרות שהשירות שלהם לא משהו.
- לצעוק קצת ולבקש לקבל ניתוב אחר 🙂

מקווה שכל זה עוזר.
#11 · לפני 18 שנים
אני עכשיו חושב על שינוי ספקית ו/או גודל פס אז הנה שתי שאלות אילכם:

1. האם בכלל יש הבדל בין הספקיות? אני כיום ב012.
2.שווה להעלות את הפס?
RifleFighter
רמי וייברמן

#13 · לפני 18 שנים
out of advice 🙁

כשאני עושה tracert למשל לWar Clouds אני מקבל את הפינג הנורמלי לכל האורך - 180 חוץ משתיים או שלוש קפיצות שמגיעות משרתים בחו"ל מתחיל ב 12.212 ושם הפינגים קופצים לסביבות ה400.

אין לי מושג אילו שרתים אלה אבל נראה כי הפינגים עד לשרתים של בזק תקינים.
#14 · לפני 18 שנים
אני לא יודע מה הספקיות הדבר היחידי שמפריע זה שאנשים בבית מורידים בלי סוף ובשביל לעלות לשעה טיסה אני צריך לעבור בין כולם ולהתחנן שלא יורידו נירא לי אני יעשה טבלה כזאת שתולים במטבח : יום ג' שעה 21:00-23:00 מ :23:00-בלי הגבלה .... חח 👿 אבל איך אור וגיא אומרים "צרות של עשירים" לא עלינו.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.