51 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור עזרה
דיון

עזרה

11 הודעות 1,878 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
הורדתי אפ-16 אכשיו איך אני מעלה אותו למשחק
ניר
#4 · לפני 18 שנים
אם היית עושה חיפוש של שניה בפורום היית מוצא את ההודעה הבאה:

איך אני מוסיף מטוסים חדשים שהורדתי ל-FS? כשמורידים מטוס כלשהו, הוא יגיע כמעט תמיד בקובץ ZIP. אתם צריכים להרחיב את ה-ZIP הזה לתיקייה זמנית רגיל, לאחר מכן לכו לתיקייה הזאת ותסתכלו על מבנה התיקיות שנוצרו בה.
צריכים להיות לכם תקייה בעלת שם המטוס שהורדתם. נגיד Cessna_172. בתוכה יהיו כמה תיקיות נוספות (בדרך כלל Model, Panel, Sound ו-(Texture. העבירו את התקייה הזאת לתוך

תקיית הFS9/Aircraft שלכם (FS9 אם מדובר כמובן ב-FS2004). כעת, לכו לתוך התיקייה הזאת ותבדקו אם יש שם (בתוך תיקיית המטוס שבתוך תיקיית כלי טיס של FS) תיקייה בשם Gauges.
אם כן, העתיקו את תוכנה בלבד לתוך התיקייה FS9/gauges.
הערה: אם יש בין הקבצים שאתם מעבירים, קבצים דחוסים מסוג CAB, אל תפתחו אותם או שתדפקו לכם את הפאנל של המטוס!

אם יש תיקיית effects, מעתיקים את תוכנה לתקייה FS9/effects באופן דומה להעתקת ה-Gaugesים.

זהו. המטוס החדש צריך להופיע תחת רשימת המטוסים בתוך ה-FS, כמו כל השאר.
שחר חזקלביץ
טייס פרטי אמריקאי
מגדל בן גוריון, מגדל שדה דוב ומגדל הרצליה
#5 · לפני 18 שנים
אבל עם אתה מדבר על FSX זה אתה מכניס את המוטס לC:\Program Files\Microsoft Games\Microsoft Flight Simulator X\SimObjects\Airplanes
תראה ימיניה עוד עוד עוד עוד איזה טיפס זה הצד האחר
t
tomdor
510 פוסטים · איפה שהוא באשדוד
#8 · לפני 18 שנים
אוקי א כמו ששחר אמר למעלה אתה מחלץ את הזיפ.
ובמקביל פותח את התייקיה הראשית של הסימולטור ומכניס כל תייקיה למקום שלו בתייקיה הראשית...

טום דור..
דרכים ליצירת קשר
EMAIL: TOM610@GMAIL.COM
MSN: TOMDOR610@GMAIL.COM
#9 · לפני 17 שנים
הורדתי מטוס ולא מצליך לי לסים אותו בפליט סימולטור
#10 · לפני 17 שנים
למה אתה מקפיץ הודעה מלפני יותר מחצי שנה?
Bar Rodoy
British Airways Virtual
#11 · לפני 17 שנים
TALL1997 כתב/ה:הורדתי מטוס ולא מצליך לי לסים אותו בפליט סימולטור
תקרא בבקשה את הדיון לפני שאתה מוסיף אליו שאלה, קיבלת בו כבר תשובה.
shachar92 כתב/ה:אם היית עושה חיפוש של שניה בפורום היית מוצא את ההודעה הבאה:

איך אני מוסיף מטוסים חדשים שהורדתי ל-FS? כשמורידים מטוס כלשהו, הוא יגיע כמעט תמיד בקובץ ZIP. אתם צריכים להרחיב את ה-ZIP הזה לתיקייה זמנית רגיל, לאחר מכן לכו לתיקייה הזאת ותסתכלו על מבנה התיקיות שנוצרו בה.
צריכים להיות לכם תקייה בעלת שם המטוס שהורדתם. נגיד Cessna_172. בתוכה יהיו כמה תיקיות נוספות (בדרך כלל Model, Panel, Sound ו-(Texture. העבירו את התקייה הזאת לתוך

תקיית הFS9/Aircraft שלכם (FS9 אם מדובר כמובן ב-FS2004). כעת, לכו לתוך התיקייה הזאת ותבדקו אם יש שם (בתוך תיקיית המטוס שבתוך תיקיית כלי טיס של FS) תיקייה בשם Gauges.
אם כן, העתיקו את תוכנה בלבד לתוך התיקייה FS9/gauges.
הערה: אם יש בין הקבצים שאתם מעבירים, קבצים דחוסים מסוג CAB, אל תפתחו אותם או שתדפקו לכם את הפאנל של המטוס!

אם יש תיקיית effects, מעתיקים את תוכנה לתקייה FS9/effects באופן דומה להעתקת ה-Gaugesים.

זהו. המטוס החדש צריך להופיע תחת רשימת המטוסים בתוך ה-FS, כמו כל השאר.
הכי ברור שיש אם יש לך FSX, גם לזה יש תשובה בדיון. תעשה בדיוק מה שכתוב. בהצלחה.
מולי

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.