107 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים טייסת 101 הקרב הראשונה Falcon 4.0 - המדריך המלא - ברוכים הבאים לפורום!
דיון נעוץ

Falcon 4.0 - המדריך המלא - ברוכים הבאים לפורום!

41 הודעות 21,459 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
למי שלא יודעה-יש שטח ישראל לOF ואפילו קצת יותר טוב מזה של RV...לפי דעתי.
לינק:
http://www.f4forums.com/forums/

לגבי קוקפיט 3D -הוא בא עם ההתקנה דיפולטית ויש גם כמה שיפורים לטקסטורות שאפשר להוריד.
#3 · לפני 18 שנים
תראה את סקרינשותס שב"דיון תמונות" -זה הפיט של OF אחרי התקנה רגילה.
למעשה יש שני סוגים של קוקפיטים:דו מושבי וחד משבי.הם כולם 3D אבל בשביל לראות את זה אתה צריך TIR או FREETRACK עם6צירים מפעלים.
נערך לאחרונה: לפני 18 שנים
#4 · לפני 18 שנים
אתה לוחץ על המקש ,'3' וזה מעביר אותך לתלת מימדי... אתה זז עם העכבר או עם ה HATSWITCH

בנוסף , תכנס ל advanced options ב controllers ותגדיר שם clickable 3d cockpit default
ככה הקוקפיט יהיה גם לחיץ

!No Shnizel?No B&Z
Pilot that counts on missiles will die by the gun
#6 · לפני 18 שנים
אחלה...

עוד משהו שצריך עדכון/עזרה?

!No Shnizel?No B&Z
Pilot that counts on missiles will die by the gun
#7 · לפני 18 שנים
יש דרך להתקין גם AF גם OF וגם RV? יש לי AF ו OF ואני רוצה להתקין RV בלי שימחק OF
#9 · לפני 18 שנים
אתה חייב לשמור רג"יסטרי של OF בעזרת REGEDIT
להתקין F4 ואז RV עליו-לתיקיה אחרת.דאגמה:FALCON4RV
לשמור את הרג"יסטרי של RV
אז לפני כול הפעלה תעלה את הקובץ רגיסטרי של גירסה Fאלקון בה אתה רוצה לשחק על ידי לחיצה כפולה על עכבר .
ואז תפעיל את הEXE.
#11 · לפני 17 שנים
דרך אגב לא מבין למה לא שמו את מערכת הIFF , היא לא מסווגת אפילו בפסיק אחד קטן
אני מאמין שלא שמו אותה כי פשוט אין בה צורך כ"כ מבצעי בתוך פאלקון..כל עוד אין משהו שהוא על תקן בקר אווירי = > כלומר משהו שולקח חלק בטיסות רשת והוא בקר => משהו שלא נראה לי קיים במשחק.

מה שכן חסר וחסר עד מאוד בכל גרסאות הסימולטור הוא תקלות בסיסיות....אקראיות....וחבל....
#12 · לפני 17 שנים
sagid כתב/ה:דרך אגב לא מבין למה לא שמו את מערכת הIFF , היא לא מסווגת אפילו בפסיק אחד קטן
אני מאמין שלא שמו אותה כי פשוט אין בה צורך כ"כ מבצעי בתוך פאלקון..כל עוד אין משהו שהוא על תקן בקר אווירי = > כלומר משהו שולקח חלק בטיסות רשת והוא בקר => משהו שלא נראה לי קיים במשחק.

מה שכן חסר וחסר עד מאוד בכל גרסאות הסימולטור הוא תקלות בסיסיות....אקראיות....וחבל....

אהלן שגיא...

ל F-16 יש מערכת IFF פאסיבית בלבד לא?

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200
#13 · לפני 17 שנים
i_hawk,

כן בעיקרון ל99 אחוז ממטוסים המיוצרים בעולם הם רק משיבים לתחקור , אתה יכול לקרוא למערכת משיב IFF ,

זה ממש לא סודי הרי לכל מטוס אלעל ארקיע וכו' חייבת להיות מערכת כזו בעיקרון לכל מטוס ...

עוזר לבקרי טיסה להבין מי מדבר מולם ....

קישור

http://en.wikipedia.org/wiki/Identification_friend_or_foe
#14 · לפני 17 שנים
אוקיי תודה... עדיין לא עקבתי ממש אחרי הלינק... אבל אין ל F-16 שום דבר אקטיבי נכון? ז"א מטוס באויר לא יכול לקבל את המידע הזה כעיקרון אם אין לו קשר עם בקרה אוירית (או Awacs נניח)?

(כמבון מבלי להכנס למה שיש או אין בחיה"א שלנו... אני מדבר על F-16 "רגיל", נניח אמריקאי...)

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200
#15 · לפני 17 שנים
כן אם נדבר על אף 16 שיוצא מפס הייצור אז המערכת שלו פאסיבית ...בעיקרון טיפשה...שואלים אותה עונה ... 🙂

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.