YINON כתב/ה:i_hawk, למרות שאפשר להטיס את כל המטוסים בRV אין זה אומר שהאויוניקה שלהם וכל שאר הדברים ראליסטים, מישהו שמכיר את המשחק אמר לי שזה לא חוכמה גדולה מפני שחוץ מF-16 שהוא המטוס "הראשי" של המשחק מטוסים אחרים הם לגמרי לא ראליסטים, השאלה שלי אלייך האם זה נכון? ואם כן , מתי זה ישתנה אם בכלל?
תודה.
האויוניקה של כל המטוסים ב RV נראית כמו של F-16... זה נכון. מצד שני המאפיינים עצמם של המטוסים בכל מה שקשור לערכים, מיוחדים לכל מטוס. ז"א שאם נניח ל F-15 יש טווח גילוי גדול יותר של המכ"מ, אז למרות שהמכ"מ שלו נראה כמו של F-16, עדיין הטווח גילוי שלו יהיה נכון ל F-15, וכנ"ל לגבי כל המטוסים מכל הבחינות האחרות.
לא יודע איך זה עובד בסימולטורים אחרים, אבל אני מניח שגם ב LOMAC למשל המכמי"ם במטוסים השונים נראים ומתפקדים אותו הדבר... שינוי אמיתי יהיה לתכנת כמה סוגים של מכמי"ם ולהשתמש בכל מטוס בסוג הנכון עבורו... אבל זה מצריך עוד עבודה, מודולציה של הקוד (מה שלא קיים היום, שלא מאפשר בכלל לנסות להתחיל תיכנונים כאלו...) וכו'... כמובן שלכל מטוס יש גם Flight Model משלו (לא תמיד הכי מדוייק, אבל ברוב המקרים מספיק קרוב נכון למידע שיש על המטוס, לפעמים מדובר בבעיות של ביטחון, פשוט אין מידע מספיק על ביצועים של מטוסים מסויימים...) שמייחד אותו בטיסה... ואם תוסיף לזה גם קוקפיט מיוחד עם סוויטצ'ים שרובם עובדים, שאפשר לעשות Ramp Start והכל, אז לא נראה לי שאתה כל כך תרגיש F-16...
חוץ מזה... המכמי"ם של ה F-16, F-15, F-18 וכו' מאוד דומים גם ככה... אולי המטוסים הרוסיים ועוד כמה דגמים מיוחדים צריכים לקבל סוגים מיוחדים (לדוגמא ל F-22 יש מכ"מ הרבה יותר מהיר מהאחרים, בגלל חומרה מתקדמת הרבה יותר... מה שאמור להשתקף בסימולטור, דברים מהסוג הזה)
בכללי יש ב RV, ובפאלקון בכלל המון דברים חסרים שדורשים עבודה רצינית ומתמשכת, לדעתי התחומים העיקריים הם:
FM- מודלי הטיסה, כולל מודלים של מטוסים ישנים (לא FBW).
אויוניקה מודולרית- כמו מה שאמרתי למעלה.
AI- ה AI של פאלקון הוא איום ונורא ולא מתפקד כמו AI אמיתי, כמו במשחקים מתקדמים...
גרפיקה- DX9/10 או מה שלא יהיה יותר מתאים...
כל אחד מהתחומים שרשמתי למעלה דורש המון עבודה רצינית... וככל הנראה גם המון זמן כדי ליישם...
לדעתי פאלקון (RV במקרה הספיציפי שלי, אבל כל אחד עם הבחירה שלו) הוא כיום סימולטור מצויין, שיש בו חסרונות... למרות זאת החוויה היא אדירה ושונה ממה שיש במקומות אחרים... יותר מקצועני פשוט...
נכון יש הרבה מה לשנות, אבל יש גם הרבה ממה להנות איך שזה היום... תתחילו קמפיין, תיכנסו לפרטים הקטנים, תעלו קואורדינטות GPS של מטרות לתוך ה JSOWs או JDAMs, תעשו כמה הפצצות "מבצעיות", תעיפו כמה טנקים באויר, תנסו לשמור על עליונות אוירית... אם הקמפיין נהיה קל מידי ומשעמם, פשוט תמצאו אחד יותר מאתגר (כמו Iron Fortress בקוריאה)... תמיד יש איך להנות בפאלקון... בגלל זה הוא עוד לא נגמר אפילו היום.
🙂

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200