114 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים טייסת 116 הכנף המעופפת אפשרות אירוח
דיון

אפשרות אירוח

30 הודעות 247 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
טוב, אז כמו שרשמתי בסיכום אימון:

לפי הבדיקות שעשיתי, חבילת האינטרנט שלי היא של 1.5M/128K - כלומר יש לי הורדה של 185K והעלאה של 16K.
לפי מה שמור אומר זה גבולי ועלול להוות בעייה בקבוצות גדולות, אבל לאימון סגור זה כנראה יספיק.
המחשב שלי יחסית חזק ונראה לי שלא תהיה לו בעייה להחזיק.

רק בעיה אחת שעוד לא פתרתי - פתיחת פורטים אצלי בראוטר לא ממש הצליחה, והדרך היחידה שמצאתי הייתה לשים את המחשב שלי ב DMZ - שזה לא הרעיון הכי מאובטח שיש בעולם.
צריך לעשות עוד נסיונות.

*עריכה* - בנסיון שעשיתי עם לידור היום בצהריים גם התעלומה הזאת נפתרה 🙂
*עריכה 2* - התוצאות שפירסמתי הן עפ"י בדיקות שערכתי באתר http://speed.hot.net.il כי אצלי זה מודם כבלים וזאת הייתה ההמלצה שבאתר שמור פרסם (ששם זה עבור ADSL).

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎
נערך לאחרונה: לפני 18 שנים
#2 · לפני 18 שנים
חבילת האינטרט שלי היא 2.5M/128K. יש לי מחשב חזק עד מאוד.
אני אעשה ניסיון התחברות בזמן הקרוב ואדווח.
התייחס למטוס שלך כמו לאהובתך.... היכנס אליו חמש פעמים ביום, העלה אותו לגבהים והחזר אותו חזרה לקרקע!
IAF.Perry
#3 · לפני 18 שנים
חבילת האינטרנט שלי היא :
1.5/128

אבל אני מצליח להגיע להעלאה של 25.
אפשר לבדוק את קצב ההעלאה באתר של בזק בינלאומי http://2.i014.net
כנסו להעלאה ותורידו את הקובץ לאחר מכן תבחרו אותו מהאפשרות באתר ותעלו אותו.

אני מקווה בקרוב להגדיל את החשבון שלי דרך בזק בינלאומי.

כרגע על החיבור הקיים אפשר לחבר עד 7 אנשים.
אני מניח שעם החיבור שאני מתכנן להוסיף יהיה אפשר להצטרף עד כמעט 20 איש (העלאה של 62)
#4 · לפני 18 שנים
היום הרמתי שרת על המחשב שלי, גיא, גיל ומור התחברו ללא שום בעיה.
הפינגים היו בסביבות 25-30.
ביצענו כמה וכמה קרבות אוויר, לא נצפו שום בעיות בתפקוד השרת.
התייחס למטוס שלך כמו לאהובתך.... היכנס אליו חמש פעמים ביום, העלה אותו לגבהים והחזר אותו חזרה לקרקע!
IAF.Perry
#5 · לפני 18 שנים
אוקיי אחרי בדיקה מעמיקה של הנושא....
אצלי המהירות העלאה המירבית שאפשרית בגלל תשתית היא 32.
לצערי באיזור שלי התשתית של בזק מספיקה עד ל2.5MB ככה שלמרות האפשרות שקיימת לי ל5MB דרך בזק בינלאומי כרגע אני יכול להריץ רק 2.5MB
#7 · לפני 18 שנים
ואם מור לא יהיה פעם אחת? לא נטוס?

הרעיון הוא שכל אחד מאיתנו יבדוק מה האפשרויות והאם הוא מסוגל לארח בלי בעייה,וגם שנפיץ בינינו את אוסף המפות המתאימות כדי שכל אחד יוכל לארח כשצריך.

מור, יש מצב שאתה מארגן כמה מהמפות שיש לך לאיזה ZIP או RAR ושולח לי?
אני יכול להעלות ל IFS כדי שכולם יוכלו להוריד.

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎
נערך לאחרונה: לפני 18 שנים
#8 · לפני 18 שנים
טוב ,לי יש מחשב 4 ליבות עם זכרות 2 ג'יגה 800 mhz חזק

בקרוב עובר כנראה למצב של 2.5 -ל 250 kbt upload . ראו טבלאת השוואת מחירי ונתוני ספקיות ותשתית

http://www.kamaze.co.il/Site/Internet/Default.aspx?FID=s

רק בעיה אחת מרכזית - עדיין לא הצלחתי לפתוח את פורט 2100 במודם\ראוטר
#10 · לפני 18 שנים
mountain כתב/ה:טוב ,לי יש מחשב 4 ליבות עם זכרות 2 ג'יגה 800 mhz חזק

בקרוב עובר כנראה למצב של 2.5 -ל 250 kbt upload . ראו טבלאת השוואת מחירי ונתוני ספקיות ותשתית

http://www.kamaze.co.il/Site/Internet/Default.aspx?FID=s

רק בעיה אחת מרכזית - עדיין לא הצלחתי לפתוח את פורט 2100 במודם\ראוטר

מה דעתכם על חבילת הגיימרים של ברק בלינק שגיל שלח?
הורדה ב 1.5M, העלאה ב 512K, כתובת IP קבועה ופינגים נמוכים, וכל זה ב 149 ש"ח לחודש. רק לא הבנתי מה זה אומר דרושה תשתית של HOT - אני צריך להיות מנוי של HOT או שיש לי כבלים בבית?

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎
#12 · לפני 18 שנים
לא צריך להיות מנוי הוט ,לידעתי,פשוט אם אין לך יציאת קיר דיגיטלית תצטרך לשלם סכום מסוים לטכנאי הוט שיתקין לך תשתית [50 -100 שח] ואז אתה מקבל את החבילה כשהוט הם התשתית וברק הספק .

אבל האם עניין גודל פס האפלואד אכן חשוב לגיימרים?
#13 · לפני 18 שנים
לא צריך להיות מנוי הוט ,לידעתי,פשוט אם אין לך יציאת קיר דיגיטלית תצטרך לשלם סכום מסוים לטכנאי הוט שיתקין לך תשתית [50 -100 שח] ואז אתה מקבל את החבילה כשהוט הם התשתית וברק הספק .

אבל האם עניין גודל פס האפלואד אכן חשוב לגיימרים?
#14 · לפני 18 שנים
לדעתי אנחנו צריכים קו סימטרי של איזה 2,3 מגה ואפשר להרים את ה VPN בחזרה.
אפשר גם להרכיב שרת משאריות של חומרה שיש לכל אחד בבית ( אני יכול לתרום מארז + ספק + H.D + אולי זכרון צריך לבדוק ) ואז יהיה לנו שרת T.S , WEB , GAME
אומנם כל זה לא יהיה ברמה של המהירות המטורפת של ה VPN ,אבל אמור לעבוד.
כן , ה UPLOAD מאוד חשוב , גם כי אתה כל הזמן שולח עדכונים על הסטטוס שלך לשרת וגם בתקשורת TCP יש שימוש ב UPLOAD לצורך אישור הגעה של נתונים כל כמה זמן ואז נוצר מצב שה UPLOAD נחנק ולא שולח אישורים ל DOWNLOAD בזמן ומוריד גם את ה DOWNLOAD ( מה שקורה אם פותחים את כל הרוחב פס של העלאה באימיול ).
#15 · לפני 18 שנים
אוקיי חבר'ה,
כרגע אני על 2.5 מ"ב.
בשבוע הבא אמור להגיע טכנאי לבדוק מה קורה פה עם התשתית ואז סיכוי גדול שיהיה אפשר להרחיב ל 4 ואולי אפילו 5 מ"ב.

אני מאמין שזה יספיק לטייסת כרגע.
אני אבדוק אם אפשר להריץ אצלי איזשהו DEDICATED SERVER של IL2, ככה אני אדאג שהוא יפעל קבוע בימי שלישי בערב ואתן הרשאות כמו בVPN שיהיה אפשר להגדיר שליטה.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.