75 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים מתגייסים יום סיירות 2008 להתפקד
דיון

יום סיירות 2008 להתפקד

20 הודעות 4,634 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
יאללה נגמר!!!
קיבלתי חובלים!
קצת מאוכזב כי רציתי מטכ"ל, אבל בכל זאת מבסוט ש-א' סיימתי בכלל את היום הזה, וב'- שקיבלתי משהו.
לא הלך לי מאוד טוב. בתחנה הראשונה, הגוף שלי נכנס קצת לשוק, והיה לי טעם של דם בפה וסחרחורת.
הלכתי למרפאה, ובאמת שהייתי מאוד קרוב ללפרוש, אבל אז חשבתי שזה יגמר בסוף, ושכבר שתי חברים שלי שבכושר פחות טוב ממני סימו את היום (לא קיבלו כלום), וחזרתי לקבוצה.
הייתי טוב באלונקה הסוציומטרית, ובבור הייתי בסדר. בשקים היה לי מאוד קשה, והתחילה לכאוב לי הברך, אבל נתתי רבאק אחרון וסיימתי.

הייתי מספר 5 מקבוצה 10

קורס טיס מס 162 HERE I COME
#2 · לפני 18 שנים
ido117 כל הכבוד שלא וויתרת!

תשמע, ביום סיירות שלי אני גם קיבלתי חובלים, אם אני זוכר נכון זה עדיין לא אומר שאתה בטוח מגיע לגיבוש חובלים. הולכים להזמין אותך למיונים בהם תתמיין לחובלים או לצוללות. שכמובן קורס חובלים איכותי יותר ופחות אנשים מתמינים אליו.

בזמנו קיבלתי קורס חובלים ובנוסף התמיינתי אליו אך ויתרתי על הגיבוש שכן רק טייס היה לי בראש, היום אני מבין שעשיתי טעות וקורס חובלים היה יכול להיות אחלה דבר.

הייתי ממליץ שתשאיר את הדלתות פתוחות ותיגש למיונים.

בהצלחה 😉
#4 · לפני 18 שנים
שי_אלעזר, אכן מאוד קשה.

106thE-LOL, תודה רבה.
יש לי את המיונים לחובלים ב7/12, אבל אני כבר יודע מה הולך שם, כיוון שעברתי מיונים דומים לפני גדנ"ע צלילה של השייטת.
אני לא מתכוון לחתום ויתור על גיבוש חובלים, אם כי אני מקווה שלא אצטרך להשתמש בו (גיבוש טייס באפריל).
אם אצטרך לעשות את הגיבוש הזה, אני משער שאני אסיים אותו ואבקש גיבושון שלדג.

קורס טיס מס 162 HERE I COME

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.