51 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים חומרה/חומרה ביתית שאלה לגבי ריסטרט
דיון

שאלה לגבי ריסטרט

7 הודעות 1,772 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
היי,
יש לי בעיה.
אני משאיר את המחשב דלוק בלילה לפעמים- אז הוא לא היה עושה כלום ונשאר.
אבל בזמן האחרון הוא עושה לי ריסטרט מתי שאני משאיר אותו דלוק בלילה...
למה זה?!
בן קלי.
צוות ניהול ראשי פריפלייט.
1
106thE-LOL
3,174 פוסטים · נתניה
#2 · לפני 18 שנים
Eagle_King לדעתי אחד מהסרביסים הקריטים פשוט קורס והמחשב נאלץ לעשות ריסטרט.
אם תוכל לדעת איזה סרביס קורס תוכל לשנות את התנהגותו בזמן קריסה.

האם קרה לך שקפץ חלון שהודיע לך על קריסת תהליך? ולאחר שאישרת המחשב נאלץ לבצע ריסטרט באופן אוטומטי? אם כן, מה שם התהליך\סרביס?
#4 · לפני 18 שנים
Eagle_King,

שלום!

דבר ראשון תפתח את המחשב! תנקה אוטו [פיזית] תוציא את האבק תוציא את החלקים לא כולם!!!! רק מעבד!

ותנקה אותו טוב טוב!

אחרי זה תשים בחזרה תפעיל ותרגיש בשינויים!

כנראה המחשב שלך מתחמם יותר מדי!

יום טוב 😄
#5 · לפני 18 שנים
guys14, רעיון מעולה.
גם המחשב שלי עשה בעיות, והתחיל לצפצף באמצע משחקים, ואחרי זה גם לעשות ריסט.
פשוט כמו שאמרת פתחתי את המחשב, שאבתי אבק, שאבתי אבק מסביב למאווררים, וגם הרחקתי אותו קצת מהקיר, והתקנתי 2 מאווררים קטנים מקדימה. זה עזר 😉
#6 · לפני 18 שנים
באמת מומלץ לנקות אותו פעם בחודש מאבק כדי לאפשר פעולה חלקה
#7 · לפני 18 שנים
כדאי לשים לב גם שבחלק מהמארזים יש מעין מסנן אבק לפני המאוורר הקדמי - צריך להוריד את הפאנל הקדמי ולשאוב גם שם.

לגבי ניקוי רק של המעבד - לא בדיוק נכון. כרטיסים גראפיים חזקים עם מערכת קירור עצמאית גם דורשים ניקוי באותו תדירות כמו המעבד. אם יש לכם גוף קירור גם לצ'יפסט, לתת גם לו תשומת לב.

המלצה שקיבלתי לאחרונה מאנשי המעבדה אצלנו - לקנות בקבוק אוויר דחוס. לתת שאיבה ראשונית עם שואב ולאסוף את רוב מצבורי האבק הגדולים. אח"כ להשאיר את השואב דלוק וצמוד, ואז לרסס עם המיכל אוויר דחוס - זה יוציא את האבק שנתקע בפינות היותר נידחות (כמו למשל בין השלבים הדקים של גופי הקירור) ויאסף ישר אל תוך השואב במקום לטנף לכם את החדר. את החלקים שניתן להוריד בקלות (כמו המאווררים הראשיים וזה של המעבד) כדאי לנקות בנפרד וביותר הקפדה.
עשיתי את זה בשישי האחרון, והפלא ופלא נעלמו התקיעות המוזרות והריסטים שקיבלתי לאחרונה והטמפרטורה הממוצעת במחשב ירדה באיזה 8-10 מעלות.

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.