81 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים טייסת 116 הכנף המעופפת אימון מס' 34, 13.11.07 - סיכום
דיון

אימון מס' 34, 13.11.07 - סיכום

10 הודעות 60 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
נושא אימון:
קרבות ב VPN

נוכחים:
אלון, מור, שמוליק, יואל, רון.

מהלך האימון:
חוץ מיואל והמפקדים, אף אחד לא הופיע בשעה שנקבעה. לאחר מאמצי סרק לנסות להרים משהו מעניין וחיפושים עקרים אחרי סרבר טוב עם פינגים סבירים ב HL, נאלצנו להסתפק בכניסה ל VPN וביצוע קרבות מול נציגות מובחרת של 101 כשאנחנו טסים ב P40-M והם ב 109G2 כשלפעמים לנו יש יתרון מספרי ולפעמים להם לפי אנשים שהצטרפו באיחור או נאלצו לעזוב מוקדם.

סיכום:
סתם.

מסקנות:
או שאנחנו טייסת, ומוכנים להשקיע ולהתחייב כדי שנוכל להרים דברים רציניים, או שאנחנו סתם קבוצה אקראית שבמקרה נפגשים מדי פעם באופן לא סדיר ולפי מה שנוח באותו רגע ויהיה מה שיהיה. אני בעד האופציה הראשונה וככה אני גם מתנהג. לא יודע מה אתכם.

אולי כדאי בכלל שנפרק את הדבר הזה, ומי מאתנו שרוצה באמת להשתייך למשהו ולהרגיש שהוא חלק ממשהו טוב שתורם לו ושהוא מוכן גם לתרום לו חזרה, יצטרף לאחת הטייסות האחרות שפועלות כאן.

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎
#2 · לפני 18 שנים
אהלן חברה מסכים עם שמוליק לגבי העניין של הנוכחות, אני לא מגיע כי אין מחשב אבל אני עובד על זה קשה ושאני אומר שאני עובד אז אני עובד לבנתיים חוסך כסף ואני מאמין שבעוד שבוע שבועיים כבר יהיה מחשב .
אלה שהצטרפו לא מזמן שזה לירן ועוד מישהו נדמה לי תראו את עצמכם באימונים אני משתגע שאני לא יכול להגיע ואני ממש לא רוצה שנתפרק אז ילה קחו את עצמכם בידיים , העצה מרחוק שלי היא לתפוס את כולם פעם אחת ולתמיד ולהקדיש רבע שעה לפני האימון לדבר על הזמנים ולמה אף אחד לא מגיע ובלי תרוצים נסו למצוא פתרון אידאלי שיתאים לכולם .
ילה 116 תנו בראש אני אשיג אתכם בהמשך לבנתיים תנו גז יש הכל רק צריך להופיע לאימונים .
שלכם לידור.
#3 · לפני 18 שנים
אני ממש מצטער לשמוע ולראות מה קורה, הלוואי ויכולתי להגיע בכל יום א' כפי שתמיד עשיתי.
רוב הסיכויים שביום א' הבא, 18/11, אוכל להתייצב, אך זה חריג, בד"כ ביום א' אני חוזר הביתה בסביבות 22:20 - ועל ארבע... 🙁
התייחס למטוס שלך כמו לאהובתך.... היכנס אליו חמש פעמים ביום, העלה אותו לגבהים והחזר אותו חזרה לקרקע!
IAF.Perry
#4 · לפני 18 שנים
שמחה, ממה שאתה כותב עדיין לא ברור למה לא באת אתמול, יום ג'?
זה היום שאתה ביקשת, לא?
או שאני מפספס משהו..
#5 · לפני 18 שנים
laviyo כתב/ה:שמחה, ממה שאתה כותב עדיין לא ברור למה לא באת אתמול, יום ג'?
זה היום שאתה ביקשת, לא?
או שאני מפספס משהו..

לצערי, נכון לעכשיו, גם בערבי ימי ג' אני לא פנוי. 🙁 כבר דיסקסנו על זה די הרבה עם שמוליק ומור.
התייחס למטוס שלך כמו לאהובתך.... היכנס אליו חמש פעמים ביום, העלה אותו לגבהים והחזר אותו חזרה לקרקע!
IAF.Perry
#7 · לפני 18 שנים
Hedgehog כתב/ה:אז למה לא אמרת משהו כשכבר הצענו להעביר את האימון ליום שלישי ?
שמתי משאל במיוחד בשביל זה. אם ידעת שזה לא יעזור, יכולת להגיב ולהגיד שזה מיותר ולחסוך סתם מאמצים מיותרים.

בטח שאמרתי! ראה את הדיון הזה
http://www.preflight.us/HE/ftopic-9027-0-days0-orderasc-.html
IAF.Perry
#8 · לפני 18 שנים
התגובה האחרונה שלך משם אומרת:
"אני אעשה מאמץ לבדוק לגבי יום שלישי, אולי אצליח להתפנות בערב."

וזה היה לפני פרסום המשאל לגבי המעבר לימי שלישי. אם ידעת שזה לא יעזור, היית צריך להודיע על כך.

אם לא שמת לב, המעבר הזה ליום שלישי היה במיוחד בשבילך אחרי שיחת טלפון שקיבלתי ממך ובה ביקשת שננסה לבוא לקראתך. אני חושב שעשינו את המקסימום האפשרי בנושא הזה. אני לא רואה היענות דומה מצדך.
באותו אופן שהרמת אלי טלפון כדי לבקש את זה, יכולת להודיע שזה לא יצא לפועל.

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎
#9 · לפני 18 שנים
Hedgehog כתב/ה:התגובה האחרונה שלך משם אומרת:
"אני אעשה מאמץ לבדוק לגבי יום שלישי, אולי אצליח להתפנות בערב."

וזה היה לפני פרסום המשאל לגבי המעבר לימי שלישי. אם ידעת שזה לא יעזור, היית צריך להודיע על כך.

אם לא שמת לב, המעבר הזה ליום שלישי היה במיוחד בשבילך אחרי שיחת טלפון שקיבלתי ממך ובה ביקשת שננסה לבוא לקראתך. אני חושב שעשינו את המקסימום האפשרי בנושא הזה. אני לא רואה היענות דומה מצדך.
באותו אופן שהרמת אלי טלפון כדי לבקש את זה, יכולת להודיע שזה לא יצא לפועל.

הדרך לגהינום....
א. כל עוד לא אמרתי אחרת, משמע שאין שינוי לגבי.
ב. אני מבין שגם מור לא כ"כ פנוי ביום ג'.
אז מה השורה התחתונה: האם עדיין לעשות מאמץ ולנסות ולפנות את יום ג', או לא?
IAF.Perry
#10 · לפני 18 שנים
טוב אני רואה שיש כאן קצר מוחלט בתקשורת.

התגובות האחרונות של מור אמרו שאין כרגע בעייה עם ימי ג' כי עוד לא מתחיל קורס.
אחרי זה התפתח דיון של האם זה נוח לשאר האנשים. לא היו מתנגדים ולכן הכרזנו על שינוי.
כנראה שפספסת את כל זה.

וכמו שאמרתי כבר כמה פעמים בעבר - לא לצאת מתוך הנחה שכולם יודעים למה אתה מתכוון - "אני אעשה מאמץ" יכול להתפרש לכאן ולכאן ואנשים מתחילים לפעול על סמך המידע. צריך להגיד באופן ברור כן או לא ולעשות את זה מספיק זמן מראש.

השורה האחרונה אומרת שחוזרים ליום ראשון, כי המאמץ לעבור ליום שלישי היה מיותר וסתם לא היה נוח.

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.