138 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים טייסת 116 הכנף המעופפת אימון טייסת 4/11/2007-לא יכול להגיע ב-21:00
דיון

אימון טייסת 4/11/2007-לא יכול להגיע ב-21:00

12 הודעות 61 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
מעתה אני לא אוכל להתייצב בשעה 21:00, במקרה הטוב אוכל להגיע ב-21:30 עד 22:00.
לא אוכל לעשות כלום לגבי זה, יש לי לימודים כל יום א' שנגמרים ב-21:00 - וזה שינוי של הרגע האחרון.
המפקדים, אנא תעזרו לי עם זה, חשוב לי מאוד להיות באימוני הטייסת.

תודה.
התייחס למטוס שלך כמו לאהובתך.... היכנס אליו חמש פעמים ביום, העלה אותו לגבהים והחזר אותו חזרה לקרקע!
IAF.Perry
#5 · לפני 18 שנים
המציאות היא כזאת: הגעתי הביתה רק ב-22:20, עייף, וללא כוחות לאימון. נראה לי שככה יהיה כל יום א', כך שיום א' הפך ללא ישים מבחינתי.
בואו ננסה למצוא פיתרון.
התייחס למטוס שלך כמו לאהובתך.... היכנס אליו חמש פעמים ביום, העלה אותו לגבהים והחזר אותו חזרה לקרקע!
IAF.Perry
#6 · לפני 18 שנים
טוב, אנחנו בבעייה - מאחר ושמחה הוא חלק מעמוד השדרה של הטייסת מבחינת הופעה לאימונים, חייבים למצוא פתרון.

אז ככה:
ימי א' וג' לא ישימים מבחינת שמחה עד להודעה אחרת
יום ב' לא ישים מבחינת מור
ימי ג' ו ד' - בד"כ סגורים בגלל IFS - ננסה למצוא איזה פתרון סביר בעזרת מיכה
יום ה' - תרחישים
ימי ו' ו ז' - לא ממש מתאים לחבר'ה הנשואים+ (כלומר אפשר לנסות, אבל לא נוכל להתחייב על בסיס קבוע)

קדימה - מה אתם אומרים?

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎
#9 · לפני 18 שנים
Perry כתב/ה:המציאות היא כזאת: הגעתי הביתה רק ב-22:20, עייף, וללא כוחות לאימון. נראה לי שככה יהיה כל יום א', כך שיום א' הפך ללא ישים מבחינתי.
בואו ננסה למצוא פיתרון.

שמחה, לפי מה שאני רואה כרגע ומשיחה שהייתה לי עם מור, אני לא רואה שיש לנו פתרון.
מור לא יכול בימי שני ורביעי, אתה לא יכול בימי ראשון ושלישי, ואני לא יכול להתחייב על כלום בימי שישי-שבת. היחיד שנשאר זה חמישי, אבל הוא סגור לתרחישים.

היה אפשר לנסות לעבור לימי שלישי עד שיתחיל הקורס א"א הבא שמור מעביר אותו ואז נאלץ לחזור לימי ראשון.

כרגע נאלץ להישאר על ימי ראשון.

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎
#10 · לפני 18 שנים
Hedgehog כתב/ה:[quote="Perry"]המציאות היא כזאת: הגעתי הביתה רק ב-22:20, עייף, וללא כוחות לאימון. נראה לי שככה יהיה כל יום א', כך שיום א' הפך ללא ישים מבחינתי.
בואו ננסה למצוא פיתרון.

שמחה, לפי מה שאני רואה כרגע ומשיחה שהייתה לי עם מור, אני לא רואה שיש לנו פתרון.
מור לא יכול בימי שני ורביעי, אתה לא יכול בימי ראשון ושלישי, ואני לא יכול להתחייב על כלום בימי שישי-שבת. היחיד שנשאר זה חמישי, אבל הוא סגור לתרחישים.

היה אפשר לנסות לעבור לימי שלישי עד שיתחיל הקורס א"א הבא שמור מעביר אותו ואז נאלץ לחזור לימי ראשון.

כרגע נאלץ להישאר על ימי ראשון.[/quote]
אני אעשה מאמץ לבדוק לגבי יום שלישי, אולי אצליח להתפנות בערב.
IAF.Perry

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.