·
לפני 18 שנים
פעם כמאט יצא רעיון כזה לפועל... אך משום מה נכשל...
חוקים:
- תחרות 1 על 1 קרב תותחים!
- כל משתתף יבצע 3 סיבובים נגד משתתף אחר. הזוכה ב 2 סיבובים לפחות יוכרז כמנצח.
- הקרבות יתבצעו על השרת שלי! (אם למישהו יש רעיון יותר טוב, בבקשה)
- אני יהיה נוכח כשופט (אין הרבה מה לשפוט, אלה פשוט לראות מי מנצח ולרשום תוצאות פורמאליות בפורום, כמו כן אל תכחו את זה אישית שאני השופט, אין פה הרבה במה להתגאות, פשוט אני לוקח על עצמי את האחריות לטורניר הזה).
- המשתתים יתחילו כל סיבוב במרחק משואר של 10 מייל אחד מהשני. כאשר יצתרכו לעשות Clean Merge ז"א לחלוף אחד מול השני לפני תחילת הקרב בלי לירות אחד על השני..
- כל אחד יוכל לבחור באיזה מטוס לטוס ( Mig29, Su27, Su33 or F15), אין להחליף מטוס בין שלושת הסיבובים.
- כמות דלק חופשית לפי רצון השחקן.
- הטורניר יעשה בסימולטור LockOn Flaming Cliffs 1.12a/b
חברה, תרשמו אם אתם מעוניינים!! במידה וכן למנצח תינתן מדליה (ווירטואלית כמובן, שאחר מאיתנו יכין בפוטושופ 😄 אותה יוכל להוסיף לחתימה שלו בפורום )
ויפורסם TRACK טיסת המנצח לפורום!
בבקשה תגובות!
חוקים:
- תחרות 1 על 1 קרב תותחים!
- כל משתתף יבצע 3 סיבובים נגד משתתף אחר. הזוכה ב 2 סיבובים לפחות יוכרז כמנצח.
- הקרבות יתבצעו על השרת שלי! (אם למישהו יש רעיון יותר טוב, בבקשה)
- אני יהיה נוכח כשופט (אין הרבה מה לשפוט, אלה פשוט לראות מי מנצח ולרשום תוצאות פורמאליות בפורום, כמו כן אל תכחו את זה אישית שאני השופט, אין פה הרבה במה להתגאות, פשוט אני לוקח על עצמי את האחריות לטורניר הזה).
- המשתתים יתחילו כל סיבוב במרחק משואר של 10 מייל אחד מהשני. כאשר יצתרכו לעשות Clean Merge ז"א לחלוף אחד מול השני לפני תחילת הקרב בלי לירות אחד על השני..
- כל אחד יוכל לבחור באיזה מטוס לטוס ( Mig29, Su27, Su33 or F15), אין להחליף מטוס בין שלושת הסיבובים.
- כמות דלק חופשית לפי רצון השחקן.
- הטורניר יעשה בסימולטור LockOn Flaming Cliffs 1.12a/b
חברה, תרשמו אם אתם מעוניינים!! במידה וכן למנצח תינתן מדליה (ווירטואלית כמובן, שאחר מאיתנו יכין בפוטושופ 😄 אותה יוכל להוסיף לחתימה שלו בפורום )
ויפורסם TRACK טיסת המנצח לפורום!
בבקשה תגובות!