u uri_ba טייסת 108 4,693 פוסטים #1 · לפני 18 שנים אז למה לא אמרת שזה לפי חוקי הEuroCup 🙂 אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
u uri_ba טייסת 108 4,693 פוסטים #2 · לפני 18 שנים מה קורה עם זה? מתקדמים לאנשהו? אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
V VooDoo 542 פוסטים #3 · לפני 18 שנים מה דעתכם על יום שבת הזה באיזור 1400-1500? מי שרוצה שירשום פה ונראה אם יש לנו מספיק אנשים לשבת... במידה וכן אני יתחיל לארגן את זה לשבת הקרובה..
u uri_ba טייסת 108 4,693 פוסטים #4 · לפני 18 שנים עכשיו אני רואה את זהץ... Too late.. בסופ"ש של ה1/12 אני לא יכול להצטרף לעניינים יום שבת אח"כ אולי כן. בכל מקרה, שלח לי PM אולי נוכל לעשות כמה קרבות אימון במהלך השבוע.. אני חלוד לחלוטין 🙂 אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
V VooDoo 542 פוסטים #5 · לפני 18 שנים דיברתי על השבת האחרונה... שבת הבאה גם אני לא יכול.. אוקיי התאריך הסופי יהיה 8/12 מי שיכול ורוצה שירשום...
4 4X-CEA 277 פוסטים #6 · לפני 18 שנים לא ידעתי שזה יקח כ"כ הרבה זמן עד שיפתחו את זה.. אני פורש... יש לי דברים אחרים אחרים על הראש, מצטער 🙁 ירון. טייס CVFR, IFR, ATPL ומסוקים. מסנג'ר: Yaroon013@hotmail.com