73 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים אי אל 2 האם BoB יהיה סימולטור רכבות?
דיון

האם BoB יהיה סימולטור רכבות?

6 הודעות 1,848 צפיות לפני 18 שנים
#2 · לפני 18 שנים
Twister, קהילת אי אל 2 בדרך כלל מפרסמת רק בפורום שלה גם דברים לא קשורים כאשר ישנם את הפורומום המתאימים לכך, אז אתה מנהל ראשי עושה גם?

זה חבל... תתחילו לכתוב גם בפורומים אחרים, לא יקרה כלום 🙂
דור טל

מהירים כברק, עוקצים כעקרב
#4 · לפני 18 שנים
DOR כתב/ה:Twister, קהילת אי אל 2 בדרך כלל מפרסמת רק בפורום שלה גם דברים לא קשורים כאשר ישנם את הפורומום המתאימים לכך, אז אתה מנהל ראשי עושה גם?

הדברים שאנשים מפרסמים פה שנראה לכאורה לא קשור לנושא הפורום, מעניין יותר את אנשי הקהילה שלנו כיוון שזו קהילה שעוסקת במשחקים המדמים את מלחמת העולם השנייה.
דברים כאלו יעניינו יותר את האנשים פה מאשר בפורומים אחרים.

אין לי שום כוונה להדיין על כך על גבי הנושא הנ"ל.

בברכה,

IAF.101~Maverik
[img:746acf7302]http://img78.imageshack.us/img78/4672/sig3cb1.gif[/img:746acf7302]

סמ"ט א' בטייסת 101- טייסת הקרב הראשונה

גיא יוגב- מנהל פורומים ראשי-פריפלייט
#5 · לפני 18 שנים
DOR כתב/ה:Twister, קהילת אי אל 2 בדרך כלל מפרסמת רק בפורום שלה גם דברים לא קשורים כאשר ישנם את הפורומום המתאימים לכך, אז אתה מנהל ראשי עושה גם?

זה חבל שאנשים כמוך נכנסים לפורום כאן ומנסים שוב ושוב להכנס לעניינים שאינכם מבינים.
קודם כל ההודעה שייכת אך ורק לכאן, מדובר בBOB שהוא המשך ישיר של IL2, ורק אם היה פורום של BOB אז הוא לא היה שייך לכאן.
אם הייתה מסתכל טוב הקישור הוא לפורום של IL2 אחר...למה?!...מאותה סיבה.

וגם אם לא, אנו בשונה לקהילות אחרות קבוצה מיוחדת של אנשים שמפרסמים וקוראים פה לא רק על IL2 אלא כחלק מקהילה, זה אומר שיהיו הודעות שלא קשורות לIL2 בדרך כלל עם כותרת OT.

חבל שאתה לא מפנים את העובדה, ומנסה שוב ושוב לשנות משהו שלא ניתן לשינוי. אנו נפרסם כאן דברים ששייכים לפורומים אחרים מהסיבה הנ"ל, ולא יקרה כלום 🙂

ועכשיו חזרה לנושא המדובר, Twister תארגן שבאמת נוכל לנהוג בהם, הבן שלי יהיה בגן עדן 🙂
Do I suffer from long-term memory loss? I cant remember
נערך לאחרונה: לפני 18 שנים
#6 · לפני 18 שנים
ג'יסון הרגתה אותי...ROFL
במפגש אם אתה רוצה אני יביא לך סימולטור רכבות.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.