105 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים תעופה וביטחון שאלה על פנטום.
דיון

שאלה על פנטום.

21 הודעות 3,502 צפיות לפני 20 שנים
#1 · לפני 20 שנים
לא! קורנס זה פאנטום! הכינוי העברי של פאנטום זה קורנס! קורנס משופר נקרא קורנס 2000!
#2 · לפני 20 שנים
DesertFalcon_117 כתב/ה:לא! קורנס זה פאנטום! הכינוי העברי של פאנטום זה קורנס! קורנס משופר נקרא קורנס 2000!

צודק.... ויקיר קורנס 2000 זה שיפור ישראלי לפאנטום... ושינו לו גם את מערך התחמושת...
#3 · לפני 20 שנים
jet-fighter כתב/ה:[quote="DesertFalcon_117"]לא! קורנס זה פאנטום! הכינוי העברי של פאנטום זה קורנס! קורנס משופר נקרא קורנס 2000!

צודק.... ויקיר קורנס 2000 זה שיפור ישראלי לפאנטום... ושינו לו גם את מערך התחמושת...[/quote]
בסדר .
לגבי מערך התחמושת זה נכון אבל אלה לא הדברים העיקרים וחוץ מזה אני הוספתי את השיפורים העיקרים למה שאתה כבר רשמת .
המפרט שלי :
Pentium 4 2.8
memory : 1024 DDR
RADEON 9600 XT
120 GB SATA
HOTAS COUGAR + Force Controlled Cougar
Canon PowerShot S1 IS
#4 · לפני 20 שנים
yakird כתב/ה:[quote="jet-fighter"][quote="DesertFalcon_117"]לא! קורנס זה פאנטום! הכינוי העברי של פאנטום זה קורנס! קורנס משופר נקרא קורנס 2000!

צודק.... ויקיר קורנס 2000 זה שיפור ישראלי לפאנטום... ושינו לו גם את מערך התחמושת...[/quote]
בסדר .
לגבי מערך התחמושת זה נכון אבל אלה לא הדברים העיקרים וחוץ מזה אני הוספתי את השיפורים העיקרים למה שאתה כבר רשמת .[/quote]

אופס כנירא שלא הבנתי אותך.... מצטער אחי..... 😳
#5 · לפני 20 שנים
אתה טועה.

מתוך אתר חיה"א: "במהלך שנת 1980 החל חיל-האוויר בתיכנון הראשוני של פרויקט לשיפור מטוסי הקורנס שלו. ב-15 ביולי 1987, המריא אב-הטיפוס הראשון של המטוס המושבח, שקיבל את הכינוי קורנס-2000."

קורנס = F-4E Phantom II.
קורנס 2000 = F-4E Phantom II משופר.

צוות ניהול ראשי - פריפלייט
#6 · לפני 20 שנים
טעות ידידי,כאחד ששירת שנים רבות בבסיס במרכז הארץ וראה דבר או שניים ובעיקר על המטוס המדובר פאנטום=קורנס פאנטום משופר=קורנס 2000
רוברט בירנבאום

צוות ניהול ראשי- פריפלייט
RvE=Getsno=
DOn't quIT

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.