·
לפני 18 שנים
HacK-FucK כתב/ה:[quote="שי_אלעזר"]אם הייתי יכול, הייתי מביא לך סטירה על החוצפה שלך...
לצערי ולמזלך, אני לא יכול.
אז תהנה מהספק.-
צורת הדיבור שלך מעידה על כך שאתה בחור ממש לא בוגר.
תתבייש לך איך אתה מאיים על משתמשי הפורום ?
הבנאדם שואל למה יש לו מטוסים מעל הבית, איזה מידע של אויב ?
למי אז הוא יפנה ?
תתבייש לך חתיכת חוצפן.[/quote]
1: אני מאוד בוגר לגילי!
2: אני הגבתי על ההודעה הזאת שלו (זאת שלמטה).
3: תחשוב בצורה הגיונית, נראה לך שאנחנו חיל האויר שיכולים לספק לו מידע למה ולאן המטוסים טסים?
4: נראה לך שאם מישהו מכאן היה יודע למה לאן הם טסים, הוא היה אומר לו?
5: נראה לי שעכשיו תוכל להבין שפעילות של צה"ל (לא משנה איפה ולא משנה למה, כמה ואיך) לא מפרסמים בכלל ❗ (אלא אם זה תרגיל ארצי שבמהלכו נשמעות אזעקות ואז זה מפורסם בכלל אמצעי התקשורת).
6: זה ממש לא בעיה בשביל איזה פלשתינאי לקחת רובה או נ"ט, להגיע לאיזור חדרה (שלא חסר שם שטחים פתוחים) ופשוט לחכות למטוס שיגיע נמוך.
7: מעל לבית שלי עוברים המון מטוסי נוסעים, מסוקים והרקולסים, אבל אתה לא רואה אותי בה לכאן ומרפסם ושואל "למה ולמה ולמה"..... פשוט מבחינה הגיונית שלא כולם חייבים לדעת על זה.
YINON כתב/ה:שי_אלעזר, klingo,
סילחו לי-אבל אתם שתי חוצפנים. אני לא התכוונתי לרשום פה שום דבר שהוא "מידע מודיעיני לאוייב"
אני לא חושב שאני צריך לערוך את ההודעה במיוחד לא כשאתם אומרים לי אתזה אתם משתמשים כמוני בפורום וזאת זכותי. ולמה בדיוק אני יערוך את השעות? אני פרסמתי פה איזה מידע סווגי על תקיפה כל שהיא?
מה אני איזה מפקד בצבא? אני כולה רציתי לספר לכם שבין השעות ככה וככה עוברים מטוסי קרב מעל הבית שלי ואני לא חייב לשתיכם דין וחשבון. אם אתם כל כך לא רוצים לדעת פשוט להבא אל תיכנסו להודעה-חד וחלק. ---
בנוסף אני לא חושב שיש פה איזה סורי או איזה מנהיג של ארגון טרור שנתתי לו כרגע אינפורמציה לאיזה משהו.
שי_אלעזר, אם אתה לא רוצה לראות. אל תכנס להודעה. בתודה מראש.

Windows 7 Ultimate 64bit