114 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון אלייד פורס טיסת מבחן
דיון

טיסת מבחן

31 הודעות 3,541 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
IAF_Phantom כתב/ה:loven, אם צריכים להעלות משימה/מפה או לקבוע theature מסויים?
דבר איתי ואני ינסה להכין את זה מראש

לפי מה שאני יודע, אלא אם זה השתנה, כרגע באמת ניתן רק להשתמש בקמפיין שרץ שמה ואי אפשר להשתמש ב Tactical Engagement
#2 · לפני 18 שנים
fibola כתב/ה:[quote="IAF_Phantom"]loven, אם צריכים להעלות משימה/מפה או לקבוע theature מסויים?
דבר איתי ואני ינסה להכין את זה מראש

לפי מה שאני יודע, אלא אם זה השתנה, כרגע באמת ניתן רק להשתמש בקמפיין שרץ שמה ואי אפשר להשתמש ב Tactical Engagement[/quote]

מה הבעיה אם Tactical Engagement?
watch your six, i'm behind you
#3 · לפני 18 שנים
אני זוכר שלא היה ניתן לטוס ב VPN בשום משימה למעט קמפיין שרץ שם.
למשל אם היינו רוצים לעשות קרבות אויר היינו נכנסים ל VPN בשביל ה TS אבל היינו מתחברים דרך ה IP שלנו.

- שוב אני מדגיש - בזמנו , מאחר ולא טסתי כבר המון זמן על הפלקון דרך ה VPN אז יכול להיות שזה כבר שונה.
#7 · לפני 18 שנים
בפעם המליון, סתכל אחורה תראה שכתוב איך להתחבר שים לב לתגובה של מיכה phantom שאומר שדרכו מתחברים.
צור איתו קשר והוא יחבר אותך.

תקראו לפני שאתם מגיבים בבקשה.
"במקום בו אין אנשים השתדל להיות איש"
#8 · לפני 18 שנים
יעל ,
לדעתי 24 אנשים יחנקו את הרוחב פס. ה AF בזבזני מאוד בכל מה שקשור ברוחב פס.

IAF_Phantom כתב/ה:[quote="theelf"]איך מגיעים ל-TS של ה-VPN ?

צריכים להיות מחוברים ל-VPN . כרגע, לצערי, ה-VPN רק פתוח לשחקים המתחברים בישראל.[/quote]

מיכה ,
למה זה ? ואיך הם עושים את זה , עם FW ?
אם כן , אפשר לבקש שיפתחו לבחור אם יש לו כתובת IP קבועה.
#9 · לפני 18 שנים
loven מה אתה מתעצבן!
חוץ מזה אין לך לזכות להגיד את זה כי כל דיון שאתה פותח אין מענה והוא לא קשור לכלום.
אז בבקשה ממך!!
בברכה,
ירין.
#11 · לפני 18 שנים
pilotxf-16i כתב/ה:loven מה אתה מתעצבן!
חוץ מזה אין לך לזכות להגיד את זה כי כל דיון שאתה פותח אין מענה והוא לא קשור לכלום.
אז בבקשה ממך!!

אני מקווה שאתה מאוד לא רציני בדברים שאמרת עכשיו...

יעל משחק תפקיד מאוד מרכזי בקהילת AF הישראלית ותמיד מעלה רעיונות והצעות שיעזרו לקהילה להתפתח מנסה להעלות את הרמה של הקהילה כמה שאפשר...
כשהוא בעצמו בעל ניסיון רב בסימולאטור וטייס מעולה ויעידו רבים.

יש לך הרבה מה ללמוד ממנו! ➡️
הראל הדר

סמ"ט א בטייסת אבירי הצפון
#12 · לפני 18 שנים
iaf phantom והראל אדר אני התכוונתי ללובן דבר אחד.
ודבר שני אני יודע שהגזמתי עם הקטע של הדיונים אבל אני מחפש את הבנאדם שעות והוא מתעלם בכל הדיונים.אז בבקשה ממכם יש פה סיבה לכעסים ➡️
אני לא יכנס לפה כי זה לא מקומי אבל תודה לכם ומקווה שנמשיך לדבר ודיון זה לא יצור סכסוכים.
תודה רבה.
בברכה,
ירין.
#13 · לפני 18 שנים
pilotxf-16i כתב/ה:loven מה אתה מתעצבן!
אז בבקשה ממך!!

חבל שזה נשמע ככה, לא התעצבנתי, פשוט הדגשתי משהו פשוט לקרוא את מה שכתוב, אמרתי בפעם המליון כדי להדגיש מה עניתי ליותר מדי אנשים.

ועכשיו ללא קשור, גבר אם יש לך ביקורת על הדיונים שלי שלח לי בפרטי או שתגיב בהם ותגיד שזה מיותר ומזיק לקהילה, אין צורך להתעצבן פה בלי קשר לדיון שלי.
#14 · לפני 18 שנים
[quote="tilarium"]יעל ,
לדעתי 24 אנשים יחנקו את הרוחב פס. ה AF בזבזני מאוד בכל מה שקשור ברוחב פס.

נוסה בשרת של ה multiviper עבד חלק עם 24 במשימה ובקמפיין בגלל זה אני רוצה לנסות גם ב vpn
#15 · לפני 18 שנים
יעל, עשיתם כבר את המבחן? לא הצלחתי להבין כי הבנתי שזה נדחה אבל לא ראיתי הודעה שאומרת שזה התקיים
אם זה לא התקיים עדיין אז למתי מתוכנן?
הראל הדר

סמ"ט א בטייסת אבירי הצפון

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.