עם כל הכבוד, אתם מתעסקים בעניינים לא עקרוניים לגמרי. ההצלחה של גוף כזה או אחר לא תלויה בשם שלו.
אפיק, הרעיון שלך הוא מבורך, אבל כרגע אתה מחפש פתרונות לבעיות שעדיין אין לך. גופים אפשר ליצור כמה שרוצים, אבל מה שצריך בבסיס זה קהילה. VIAF המקורי היה אחת מקהילות הסימולטורים הראשונות בארץ, וזאת הסיבה שזוכרים אותו לטובה. במקום לחפש עכשיו שם או לקבוע בעלי תפקידים, אתה צריך שיהיה לך משהו לתת לו שם ולהציב בו בעלי תפקידים. השאיפה שלך, אם אני מבין אותה נכון, זה ליצור בקהילת פאלקון יותר פעילות משותפת ושיתוף פעולה בין הטייסות ולהרחיב/לשפר את הקהילה באמצעות בית ספר לטיסה בהיקף גדול וברמה גבוהה. המטרה זה לעבור ממצב שבו כולם רק מדברים בפורומים וטסים בקבוצות קטנות (טייסות וסתם חבר'ה שטסים ביחד) למצב שבו יש פעילות משותפת של כל הקהילה. קח דוגמא שהצליחה, קהילת IL-2, ותקשיב למה שמיכה אומר לך. סדר העדיפויות שלך, לדעתי, כרגע, הוא:
1. ליצור קשר עם מפקדי טייסות ואנשי מפתח בקהילה שיהוו ביחד צוות הקמה. אם הם בכלל לא מעוניינים, אז אין על מה לדבר, אבל אני מניח שהם כן יהיו מעוניינים.
2. להחזיק שרת משחק ו-TS שעליו תתקיים בעתיד הפעילות. אני חושב שלא צריכה להיות בעיה לקבל גישה לשרת ה-VPN על פי מודל IL-2, יש שרת AF מותקן שכבר נמצא בשימוש על ידי פאלקוניסטים.
3. להתחיל לארגן פעילות של הקהילה כקהילה - לקבוע ערב אחד בשבוע שהוא ערב קהילה, ולהתחיל לבצע טיסות לפי איזה מודל שתבחרו (קהילת IL-2, למשל, הלכה על תרחישים). המטרה היא לעורר עניין ולמשוך אנשים לעניין כבר מההתחלה, ולדאוג לפעילות קבועה וערה ככה שהקהילה לא "מתה".
4. בית ספר לטיסה.
אם תרצו, בהמשך תוכלו לתת לזה מסגרת של חיל אוויר עם כל המשמעויות הנובעות מכך. אפשר להתחיל להכניס את הדברים האלה כבר מההתחלה, אבל זה לא יעד לשלב הראשון. כרגע מה שאתה צריך זה לבסס את הקהילה.
צוות ניהול ראשי -
פריפלייט