afik_t_king כתב/ה:[quote="Eliran-VFS1"]קהילת VFS עומלת קשה מאד בימים אלו ומקימה מחדש את הגף הקרב שלה - VIAF.
גף הקרב בפיקודו של שי אלעזר יכלול את כל הסימולטורים הקרביים הקיימים כיום בשוק לרבות פאלקון על גרסאותיו השונות, לוק-און, IL2 וכו' ויהיה בנוי על מתוכנת של היררכיה פיקודית עם אפשרויות קידום נרחבות שאין זה כרגע המקום לפרטן.
שהיחוד הוא שהכל יתבסס על בתי ספר הדרכה בסגנון של VFS רק על התחום הקרבי, תהיו בטוחים שהאיכות של ההדרכות יהיו פגז, וחבל שאין לי אישור 🙁 לפרסם כבר עכשיו את החומרים הרבים שנכתבו והקורסים שכבר בשלבי סיום.
אני מזכיר לכולכם ש VIAF הוא מותג של VFS ואני מבקש לא לעשות שימוש מטעה בהטיה של המותג שלנו.
בכל מקרה בהצלחה לכם במה שתעשו, אני מזמין אתכם לעשות זאת איתנו כי לנו היכולות והמשאבים להגיע לשמיים ומעבר לכך.
נתראה.
דבר ראשון שיהיה לכם בהצלחה.
דבר שני VIAF אינו מותג שלכם, הוא הינו ארגון שנוסד לפני הרבה זמן שאיחד 5-6 טייסות וירטואליות שטסו בסימולטור קרבי למיטב ידיעתי.
מה שאתם הקמתם זהו ארגון של כמה טייסות שטסות בסימולטור אזרחי, ורק עכשיו התחלתם לפתח לכמה סימולטורים קרביים.
מה שכן מותג שלכם, זה הינו VFS. ובכלל זה לא נקרא אצלכם VIAF, אלא חיל האויר הוירטואלי, שזה בעצם חבורה של כמה טייסות שטסות בפלייט סימולטור. חיל האויר הוירטואלי שלכם, ככה כתוב גם בתקנון, הוא תת-קהילה של VFS, מה שאומר שהוא אינו מותג בפני עצמו, אלא שייך לVFS.
ואם אני ארצה להקים את VIAF, זוהי זכותי המלאה. אני לא מפיר שום זכויות יוצרים של אף אחד. האם יש לכם זכויות יוצרים על המילה VIAF? לא.
מה שאנחנו מנסים ליצור פה הוא שונה לגמרי, ואני לא רוצה יותר שום תגובות בנושא של VFS.[/quote]
אפיק,
אם אתה מנסה ליזום משהו חדש זה יפה וסבבה כל הכבוד.
אבל בכל הנוגע לשמות תאמץ קצת את הדמיון שלך. זה בדיוק כמו ה- VCFS שהמצאת לפני כמה זמן.....
דבר נוסף אפיק , איפה אתה חושב שאתה נמצא? האינטרנט זה מקום ציבורי וכל עוד השיחה כאן היא תרבותית ולא נוגדת את חוקי הפורום אנשים יכולים להגיב - אז בבקשה אל תחלק לאחרים הוראות להפסיק להגיב על עניינים שלא מתאימים לך.
גף הקרב שלנו VIAF, נתפח בימים הקרובים וזה הולך להיות משהו ענק שווה לכולם לבוא ולהתרשם, אגב אפיק אתה כמובן מוזמן גם.
- אבי נדלר -
אוהבים תעופה וירטואלית? מחפשים אקשן של טיסה קרבית?
כולם נפגשים במקום אחד.
VFS-VIAF
www.vfs-il.net
קורצת מן החומר הנכון? VIAF - כנס רק אם אתה מעז